طرز تهیه خمیر جادویی همه کاری فوری با پف زیاد

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از خمیر های کاربردی برای تهیه پیتزا و غذاهایی که با خمیر آماده می شود، خمیر جادویی است. خمیر جادویی دستور تهیه ساده ای دارد و از این رو ارزش این را دارد که به جای خمیر آماده، خمیر جادویی را تهیه کرده و برای غذاهای دلخواه خود از آن استفاده کنید. در این مطلب طرز تهیه خمیر جادویی را با شما به اشتراک می گذاریم.

طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره

خمیر جادویی را می توانید در پخت انواع غذاهایی مانند پیتزا، پیراشکی و .. استفاده کنید. تا انتهای این پست از صفحه خارج نشده تا طرز تهیه خمیر جادویی را بیاموزید.

همچنین بخوانید : مراحل تهیه خمیر پیراشکی

چجوری بفهمیم خمیر مایه سالم است

مواد لازم خمیر جادویی

تخم مرغ2 عدد
شیر2 لیوان
شکر2 قاشق غذاخوری
آرد6 لیوان
نمک2 قاشق چایخوری
روغن مایع240 گرم
مایه خمیر فوری20 گرم

دستور تهیه خمیر جادویی

زمان مورد نیاز: 2 ساعت و 20 دقیقه

  1. آماده کردن خمیر مایه

    ابتدا پودر خمیر مایه را در کاسه ای می ریزیم.

  2. افزودن شکر

    2 قاشق چایخوری شکر را به خمیر مایه اضافه می کنیم. توجه کنید که مهم ترین ماده اولیه برای تهیه خمیر جادویی، خمیر مایه می باشد.

  3. ریختن شیر

    شیر ولرم را به مواد بالا اضافه کرده و درب مناسبی را روی کاسه می گذاریم و این کاسه را در محیطی تقریبا گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.

  4. تهیه مواد خمیر جادویی

    تخم مرغ را در ظرفی مناسب می ریزیم.

  5. ریختن شکر

    برای تهیه خمیر جادویی، شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.

  6. ریختن روغن

    روغن را به مواد قبلی خمیر جادویی اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.

  7. اضافه کردن نمک

    حال نمک می ریزیم.

  8. اضافه کردن خمیر مایه

    در این مرحله از طرز تهیه خمیر جادویی، خمیر مایه را به مواد فوق اضافه می کنیم.

  9. ریختن آرد

    آرد را طی چند مرحله روی مواد قبلی خمیر جادویی، الک می کنیم و با لیسک هم می زنیم.

  10. ورز دادن خمیر

    بعد از اینکه خمیر جادویی سفت شد، روی سطح آرد پاشی شده قرار می دهیم و با دست ورز می دهیم. لازم است تقریبا 15 دقیقه ورز بدهید.

  11. استراحت دادن خمیر جادویی

    این خمیر بالا را گرد کرده و در ظرفی چرب شده قرار می دهیم و کمی سطح آن را روغن مایع می زنیم و سلفون می کشیم. این خمیر جادویی را در دمای گرم می گذاریم و تقریبا 1 ساعت و نیم زمان می دهیم تا استراحت کند. بعد از اینکه حجم خمیر جادویی دو برابر شد، از ظرف خارج کرده و با دست ورز می دهیم و برای تهیه غذای دلخواه استفاده می کنیم.

آموزش خمیر جادویی
طرز تهیه خمیر جادویی

فوت و فن خمیر جادویی

  • اگر می خواهید از این خمیر جادویی برای تهیه شیرینی جات استفاده کنید، شکر را بیشتر بریزید.
  • توجه کنید که برای اضافه کردن شیر به خمیر مایه، باید دمای شیر در حدی باشد که وقتی انگشت خود را در شیر زدید، نسوزد و گرمای آن حس شود.
  • دقت کنید که بعد از اضافه کردن شیر به خمیر مایه بهتر است تنها 1 الی 2 بار به آرامی هم بزنید تا خمیر مایه نمیرد.
  • می توانید به جای ورز دادن خمیر جادویی، چندین بار به سطح صاف و آرد پاشی شده بکوبید.
  • هر چه خمیر جادویی بیشتر تفت بخورد، بهتر است.
  • دقت کنید که اگر دمایی که خمیر جادویی استراحت می کند، خیلی گرم باشد خمیر جادویی ترش می شود و اگر سرد باشد، پف می کند.
  • خمیر جادویی 3 روز در یخچال و تقریبا 3 ماه در فریزر ماندگاری دارد.
  • بهترین آرد برای تهیه خمیر جادویی آرد سفید و آرد نان است.
  • این خمیر جادویی همه کاره است.

پیشنهاد می شود بخوانید : شیوه آماده کردن خمیر هزارلا

روش آماده کردن خمیر پیتزا بدون خمیر مایه

نظرات