طرز تهیه سس مایونز فوری با طعم رستورانی در خانه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شاید کمتر کسی باشد که سس مایونز را نشناسد زیرا سس مایونز پرمصرف ترین سس موجود در جهان است و در عین حال محبوب ترین! سس مایونزی که در فروشگاه ها عرضه می شود ممکن است مواد افزودنی زیادی که برای برخی افراد مضر است را داشته باشد. از این رو در این پست آموزش آشپزی طرز تهیه سس مایونز را آموزش می دهیم.

طرز تهیه سس مایونز خانگی

طعم سس مایونز خانگی کجا و طعم سس مایونز بازاری کجا! سس مایونزی که خودتان در منزل تهیه کنید خیلی خوشمزه تر از سس مایونز بازاری می باشد.

مواد لازم برای سس مایونز

سرکه سفید4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن مایع2 پیمانه
سس خردل1 قاشق چایخوری
شکر2 قاشق چایخوری
لیمو ترش تازه2 عدد متوسط
نمکنصف قاشق چایخوری

همچنین بخوانید : روش تهیه سس هزار جزیره

دستور تهیه سس قارچ خانگی

دستور تهیه سس مایونز

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. آماده کردن مواد اولیه

    1 ساعت قبل از تهیه سس مایونز، مواد اولیه ای که در یخچال قرار دارد را در دمای محیط قرار دهید تا برای تهیه سس مایونز خیلی سرد نباشد.

  2. تهیه سس مایونز

    تخم مرغ ها را شکسته و در مخلوط کن می ریزیم و مخلوط کن را روشن می کنیم تا هم بخورد و حجم آن ها زیاد شود.

  3. ریختن آب لیمو ترش تازه

    آب لیمو ترش تازه را به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.

  4. اضافه کردن سرکه سفید

    سرکه سفید را در مواد قبلی سس مایونز می ریزیم و تقریبا 2 دقیقه هم می زنیم.

  5. ریختن سس خردل

    سس خردل را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا به تدریج سس مایونز آماده شود.

  6. ریختن نمک

    در این مرحله از طرز تهیه سس مایونز، نمک را در مواد فوق می ریزیم.

  7. افزودن فلفل سیاه

    فلفل سیاه را به مواد قبلی سس مایونز اضافه می کنیم.

  8. اضافه کردن شکر

    شکر را می ریزیم و هم می زنیم تا حل شوند.

  9. ریختن روغن مایع

    برای تهیه سس مایونز لازم است روغن مایع را به صورت قطره ای و کم کم اضافه کنیم و همچنین ابتدا یک پیمانه را به شکل گفته شده در مواد سس مایونز بریزیم و سپس اگر سس مایونز به غلظت مورد نظر نرسیده بود، باقیمانده روغن مایع را می ریزیم. هر زمان که سس مایونز به غلظت دلخواه رسید، دیگر به ریختن روغن مایع ادامه نمی دهیم و هم زدن را متوقف می کنیم.

  10. استراحت دادن سس مایونز

    بعد از مخلوط شدن سس مایونز، به مدت 2 ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا استراحت کرده و آماده شود.

طرز تهیه سس مایونز خانگی
طرز تهیه سس مایونز خانگی

فوت و فن سس مایونز

  • اگر می خواهید سس مایونز تیره تری داشته باشید، سرکه قرمز را جایگزین سرکه سفید کنید.
  • دقت کنید که سس خردل برای افزایش ماندگاری سس مایونز اضافه می شود.
  • زمانی باید روغن ریختن را متوقف کنید که اثر پره های مخلوط کن روی سس بماند.
  • شکر باعث می شود طعم سس مایونز نرمال شود و ترش یا شیرین نباشد.
  • بهترین روغن برای تهیه سس مایونز، روغن مایع مخصوص پخت و پز است که باعث خوشمزه تر شدن سس مایونز می شود.
  • این سس مایونز با تخم مرغ کامل تهیه می شود و لازم نیست زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنیم.
  • توجه کنید که بهتر است سس مایونز خانگی را در حجم کم تهیه کنید زیرا ماندگاری کمی دارد.
  • برای رنگی شدن سس مایونز، از آب لبو قرمز یا رنگ خوراکی دلخواه استفاده کنید.
  • برای تهیه سس مایونز می توانید پودر خردل را جایگزین سس خردل کنید.
  • در صورت تمایل سس مایونز را برای دو روز در یخچال نگه دارید تا جا بیفتد.
  • توجه کنید که زمانی که سس مایونز غلیظ شد باید دیگر هم نزنید زیرا در غیر اینصورت باعث روغن انداختن سس مایونز می شود.
  • برای خوشمزه تر شدن سس مایونز، کمی سیر رنده شده بریزید.
  • برای سفید تر شدن سس مایونز، فلفل سفید را جایگزین فلفل سیاه کنید.
  • سس مایونز با سرکه سیب نیز تهیه می شود.
  • برای بهتر شدن سس مایونز از سرعت بالای مخلوط کن استفاده کرده و سس مایونز را تهیه کنید.
  • این سس مایونز در خانه، تقریبا 8 روز ماندگاری دارد و لازم است در یخچال نگه دارید.
  • برای تهیه سس مایونز رژیمی، روغن زیتون را جایگزین روغن مایع کنید.
  • می توانید ادویه و سبزیجات دلخواه را به سس مایونز اضافه کنید که طعم دلخواه حاصل شود.

مطالب مرتبط : مراحل تهیه سس سالسا

شیوه آماده کردن سس باربیکیو

نظرات