طرز تهیه پیتزا مکزیکی با گوشت چرخ کرده + آموزش سس سالسا

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر طرفدار غذاهای فست فودی هستید به احتمال زیاد عاشق پیتزا هستید. همیشه برای خوردن پیتزا لازم نیست که به رستوران مراجعه کنید، با داشتن یک دستور آشپزی عالی می تونید در خونه یه پیتزای خوشمزه درست کنید . در این مطلب طرز پخت پیتزا مکزیکی با گوشت چرخکرده بهمراه آموزش سس سالسا رو برای شما عزیزان قرار داده ایم تا بتونید باهاش یه پیتزا مکزیکی با گوشت چرخ کرده و قارچ آماده کنید. همراه مینویسم باشید.

دستور پخت پیتزا مکزیکی تند خوشمزه با گوشت چرخکرده

قبل از هر چیز باید یک خمیر پیتزای حرفه ای درست کنیم. برای درست کردن خمیر پیتزا، مواد زیر را آماده کنید:

همچنین می توانید از دستور پخت خمیر پیتزا بدون خمیر مایه استفاده کنید.

دستور پخت پیتزا مکزیکی تند خوشمزه

  • آرد سفید: 3 پیمانه
  • مایه خمیر: 2 قاشق مربا خوری
  • شیر ولرم:1 و نیم پیمانه
  • کره آب شده: کمتر از نصف پیمانه
  • کمی شکر و کمی نمک
  1. برای آماده کردن خمیر پیتزای مکزیکی خوشمزه، مایه خمیر، شیر و کره را باهم مخلوط کنید و بخوبی هم بزنید.
  2. حالا نصف آرد را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
  3. روی ترکیب بدست امده را بخوبی بپوشانید.
  4. 10 دقیقه بعد باقیمانده آرد را بهمراه کمی نمک به مایه خمیر اضافه کنید.
  5. خمیر بدست آمده را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. ( اگر خمیر حالت چسبندگی داشت کمی آرد اضافه کنید و این کار را بتدریج انجام دهید)
  6. در این مرحله ظرف منسابی برای خمیر پیتزا در نظر بگیرد و دیواره های آنرا کمی روغنی کنید.
  7. خمیر را درون ظرف قرار داده، روی آنرا بخوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید.

بعد از گذشت 2 ساعت می توانید روی خمیر را بردارید و پخت پیتزای مکزیکی با گوشت چرخ کرده و قارچ را شروع کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مکزیکی تند خوشمزه

  • گوشت چرخکرده: 400 گرم
  • قارچ: 300 گرم
  • ذرت: 300 گرم
  • فلفل دلمه ای: 2 عدد متوسط
  • رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: 600 گرم
  • ادویه ها شامل: نمک، پودر پیاز، فلفل چیلی، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، پودر سیر و زیره به مقدار لازم

طرز پخت پیتزا مکزیکی با گوشت چرخ کرده و سس سالسا

  1.  در اولین مرحله از تهیه پیتزا مکزیکی تند خوشمزه، گوشت چرخکرده را بخوبی تفت دهید و رب گوجه را بهمراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  2. یک کاغذ روغنی را روی سینی مورد نظر قرار داده و خمیر پیتزایی که آماده نموده اید را روی آن باز کنید و روی آنرا بطور کامل سس سالسا بزنید (در ادامه طرز تهیه سس سالسا را قرار داده ایم) و روی آن پنیر پیتزا بریزید.
  3. حالا گوشت چرخکرده تفت داده شده را به سایر مواد اضافه کنید.
  4. در پخت پیتزای مکزیکی، بعد از اضافه کردن گوشت چرخ کرده، ذرت، قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خلال شده را روی سایر مواد بریزید و روی آن یک لایه خمیر پیتزا بریزید.
  5. پیتزا را به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه قراردهید.

برای تزئین روی پیتزا می توانید از زیتون حلقه شده استفاده کنید. نوش جان

آموزش ساخت سس سالسا

ساخت سس سالسامواد لازم برای تهیه سس سالسا:

  • پیاز: 1 نصفه
  • گوجه: 2 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • سس کچاپ: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
  • ادویه ها شامل: نمک، آویشن، پاپریکا و اورگانو
  1. بعد از تفت دادن پیاز در کره، کمی نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید.
  2. فلفل دلمه ای و گوجه را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
  3. ادویه ها را اضافه کنید و در آخر سس کچاپ و نمک را با آنها مخلوط کنید.

به همین راحتی سس سالسا آماده می شود. نوش جان

نظرات