طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا به سبک قنادی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شیرینی ناپلئونی؛ از شیرینی های محبوب بین مردم ایران می باشد البته لازم به ذکر است شیرینی ناپلئونی ریشه ای فرانسوی دارد و نام دیگر آن میل فی می باشد. اگر شما هم مثل من عاشق شیرینی ناپلئونی هستید، پیشنهاد می کنم این دستور آشپزی از سایت مینویسم را مطالعه کنید تا روش تهیه شیرینی ناپلئونی را بیاموزید و بتوانید این شیرینی جذاب را در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی

اگر اهل پخت کیک و شیرینی هستید و می خواهید شیرینی ناپلئونی بپزید، باید بدانید شیرینی ناپلئونی در رسپی اصلی با خمیر هزارلا تهیه می شود و ما نیز در این پست آموزشی می خواهیم دستور تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا را با شما به اشتراک بگذاریم.

همچنین در مینویسم می توانید با میزان کالری شیرینی های مختلف آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

خمیر هزارلا3 بسته
شکر6 قاشق غذاخوری
وانیل1.5 قاشق چایخوری
خامه قنادی600 گرم
پودر سفت کننده (پودر خامه)3 قاشق غذاخوری
پودر قند3 قاشق غذاخوری
پستهبه مقدار دلخواه
گلابکمتر از نصف لیوان

دستور شیرینی ناپلئونی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن پسته

    مغز پسته را در آسیاب کن می ریزیم و پودر می کنیم.

  2. برش دادن خمیر هزارلا

    در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و خمیر هزارلا را به اندازه دلخواه خرد می کنیم و با کمی فاصله از هم در سینی می چینیم. بهتر است خمیر را مستطیلی برش بدهید تا شیرینی ناپلئونی شبیه به شیرینی بازاری شود.

  3. پختن خمیر هزارلا

    سینی را در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم و حرارت را روی 170 درجه تنظیم می کنیم. بعد از حدودا 20 دقیقه که خمیر پف کرد، خاموش کرده و سینی را از فر خارج می کنیم.

  4. آماده کردن خمیر هزارلا

    با چنگال سطح رویی خمیر پف کرده را خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم و برای تزیین شیرینی ناپلئونی کنار می گذاریم. سپس با چاقو برش های افقی روی خمیر ها می زنیم تا هر خمیر به چند خمیر نازک تر با همان ابعاد تقسیم شود.

  5. اضافه کردن پودر قند به خرده خمیر

    در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ناپلئونی، پودر قند را الک می کنیم و روی خمیر های خرد شده می ریزیم و کمی هم می زنیم.

  6. تهیه خامه برای شیرینی ناپلئونی

    ظرفی استیل را انتخاب کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا خنک شود و موقع فرم دادن خامه، حالت خامه از بین نرود.

  7. ریختن خامه

    برای تهیه مواد میانی شیرینی ناپلئونی، خامه قنادی را در کاسه می ریزیم.

  8. اضافه کردن شکر

    شکر را در خامه می ریزیم و یکبار با قاشق هم می زنیم.

  9. افزودن گلاب و وانیل

    گلاب و وانیل را در مواد خامه شیرینی ناپلئونی می ریزیم.

  10. اضافه کردن پودر سفت کننده

    حال پودر سفت کننده را ریخته و با همزن دور تند تا زمانی که خامه فرم بگیرد، هم می زنیم و سپس در یخچال می گذاریم.

  11. آماده کردن شیرینی ناپلئونی

    یک لایه خمیر هزارلا را در سینی ای می گذاریم و کمی از خامه آماده شده را روی این خمیر می ریزیم و یک لایه دیگر خمیر هزارلا روی خامه قرار می دهیم. این مرحله را تکرار می کنیم. البته تعداد لایه ها کاملا اختیاری است.

  12. خامه کشی کناره های شیرینی ناپلئونی

    اطراف شیرینی ناپلئونی را یک لایه خامه می زنیم و کمی خمیر خرد شده روی خامه می ریزیم.

  13. ریختن خمیر خرد شده

    در آخر کمی خامه روی هر شیرینی می زنیم سپس کمی خمیر خرد شده روی آن می ریزیم.

  14. افزودن پودر قند

    به مقدار دلخواه از پودر قند را روی هر شیرینی ناپلئونی الک می کنیم.

  15. تزیین کردن شیرینی ناپلئونی

    روی شیرینی ناپلئونی کمی پودر پسته می ریزیم. لازم است شیرینی ناپلئونی را 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود. نوش جان

شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا
شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا

همچنین بخوانید :

روش تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی دانمارکی با پیمانه

نکات کلیدی برای تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا

  • توجه کنید که اگر خامه را بعد از فرم گرفتن مجددا هم بزنید، حالت آبکی پیدا می کند و خراب می شود.
  • برای تست میزان فرم گرفتن خامه قنادی، اگر تیغه همزن را خم کردید و خامه نریخت، یعنی آماده است و دیگر نباید هم بزنید.
  • توجه کنید که ممکن است هنگام برش دادن خمیر کمی خمیر خرد شود که این خمیر های خرد شده را نیز به خمیر های خرد شده سطح خمیر هزارلا که کنار گذاشتیم، اضافه کنید و روی شیرینی ناپلئونی بریزید.
  • توجه کنید که برای برش خمیر هزارلا از چاقوی تیز استفاده کنید زیرا شیرینی ناپلئونی ترد است.
  • برخی افراد از مارمالاد به جای خامه استفاده کنید.

مطالب پیشنهادی :

شیرینی پنجره ای

شیرینی زبان با خمیر هزارلا

شیرینی نارگیلی

نظرات