طرز تهیه مربای شلیل ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
حال که در فصل تابستان هستیم و میوه شلیل در دسترس است، اگر بتوانیم با این میوه پرخاصیت مربای شلیل تهیه کنیم، خیلی بهتر است زیرا در اینصورت در همه روزهای سال این میوه را میل کرده و ویتامین آن را دریافت می کنیم. از این رو قرار است در این آیتم آموزش آشپزی، طرز تهیه مربای شلیل را ارائه دهیم.
طرز تهیه مربای شلیل خانگی
مربایی که در خانه تهیه شود سالم تر از مربای بازاری است، به همین دلیل در این پست به نقل از مینویسم طرز تهیه مربای شلیل خانگی را آموزش می بینید.
راهکار برای تازه نگه داشتن میوه ها در یخچال را در مینویسم دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای شلیل خوشمزه
شلیل | 2 کیلوگرم |
لیمو تازه | 2 عدد |
شکر | 1.5 کیلوگرم |
دستور تهیه مربای شلیل
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن شلیل
شلیل را شسته و در آبکش می ریزیم تا خشک شود. شلیل ها را به شکل دلخواه و متوسط خرد می کنیم.
- اضافه کردن شکر
نیمی از شلیل های خرد شده را در قابلمه می ریزیم و همه شکر را روی آن ریخته و سپس بقیه شلیل را روی شکر می ریزیم تا برای تهیه مربای شلیل آماده شود.
- استراحت دادن مواد مربای شلیل
این قابلمه را به همراه درب روی آن، در یخچال قرار می دهیم و تقریبا 18 ساعت زمان می دهیم تا شکر آب بیندازد.
- تهیه مربای شلیل
بعد از زمان گفته شده قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود.
- مرحله مهم برای تهیه مربای شلیل
بعد از اینکه شکر آب شد، حرارت را زیاد می کنیم تا مربا بجوشد. توجه کنید که در این مرحله لازم است همواره کف روی مربا را بگیرید.
- ریختن آب لیمو
تقریبا 10 دقیقه مانده به غلظت یافتن مربای شلیل، آب لیمو را می ریزیم و بعد از 10 دقیقه خاموش می کنیم.
نکات کلیدی برای تهیه مربای شلیل سفت
- زمانی که مربای شلیل خنک شد در ظرف های مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید.
- برای جلوگیری از کپک زدن مربای شلیل باید دقت کنید که از شیشه درب دار تمیز و خشک استفاده کنید و همچنین با قاشق تمیز و خشک هم بزنید.
- در صورتی که شکر کم آب انداخته بود، 2 لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس روی حرارت قرار دهید.
- برای شفاف تر شدن مربای شلیل تنها راهکار همان گرفتن کف روی مربا شلیل می باشد.
- توجه به این نکته ضروری است که حتما از شلیل های سفت استفاده کنید و نباید شلیل ها له شده باشند.
- همچنین برای خوشرنگ تر شدن مربای شلیل از شلیل هایی که پوست قرمزی دارند و اطراف هسته شان قرمز است، استفاده کنید.
- برای اینکه در مربای شلیل، شلیل ها له نشده و درسته بماند، آرام هم بزنید.
- توجه کنید که اگر مربای شلیل خیلی غلیظ باشد، شکرک می زند و همینطور اگر خیلی رقیق باشد، کپک می زند.
- دقت کنید که شلیل از دسته میوه های که افراد دیابتی می توانند نوش جان کنند می باشد.
پیشنهاد می شود :