طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی نرم و خوشمزه با مخلوط کن
کره بادام زمینی از انواع دیگر کره خیلی مقوی تر است و در این پست آموزش آشپزی قرار است طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی را به شما سروران آموزش می دهیم تا بتوانید کره بادام زمینی ای را در خانه تهیه کنید که خیلی سالم تر از کره بادام زمینی ای است که از فروشگاه تهیه می کنید.
طرز تهیه کره بادام زمینی در منزل
کره بادام زمینی با مخلوط کن ساده تر تهیه می شود و می توانید در منزل بهترین کره بادام زمینی را تهیه کنید. همچنین می توانید روش تهیه بادام زمینی روکش دار را که در مقالات قبلی مینویسم منتشر شده است، بیاموزید.
مواد تهیه کره بادام زمینی رژیمی
وانیل(اختیاری) | 1 قاشق چایخوری |
نمک(اختیاری) | نصف قاشق چایخوری |
بادام زمینی | 5 لیوان |
عسل(اختیاری) | 4 قاشق غذاخوری |
دارچین(اختیاری) | نصف قاشق چایخوری |
دستور تهیه کره بادام زمینی
زمان مورد نیاز: 40 دقیقه
- آماده کردن بادام زمینی
بادام زمینی ها را پوست می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.
- بو دادن بادام زمینی
برای تهیه کره بادام زمینی، در سینی فر آلومینیوم می اندازیم و بادام زمینی را در آن می ریزیم. این سینی را در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم و بعد از 10 الی 15 دقیقه از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.
- تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن
بعد از خنک شدن بادام زمینی، آن را در مخلوط کن قوی می ریزیم و آنقدر هم می زنیم تا کاملا پوره شود و سپس مخلوط کن را خاموش می کنیم و بادام زمینی های پودر شده اطراف مخزن مخلوط کن را با قاشق تمیز می کنیم و مجددا همزن را روشن می کنیم تا کره بادام زمینی با مخلوط کن آماده شود.
- آماده شدن کره بادام زمینی
آنقدر هم می زنیم تا بادام زمینی ها از حالت آردی به حال خمیری تغییر شکل دهند.
- ریختن نمک
در این مرحله از طرز تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن، نمک را در آن می ریزیم.
- اضافه کردن دارچین
حال دارچین را به مواد قبلی کره بادام زمینی اضافه می کنیم.
- افزودن وانیل
وانیل را به مواد فوق اضافه می کنیم.
- ریختن عسل
عسل را به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط کن را روشن می کنیم تا کره بادام زمینی یکدست شود. سپس این کره بادام زمینی را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شده و در آخر به شیشه مورد نظر منتقل کنید. نوش جان
نکات کلیدی برای تهیه کره بادام زمینی خانگی
- توجه کنید که بادام زمینی نباید آنقدر در فر بماند که بسوزد.
- دقت کنید هنگامی که بادام زمینی در مخلوط کن است و مخلوط کن در حال کار کردن می باشد، نباید بادام زمینی خیلی داغ شود و اگر داغ شد، خاموش کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید تا کره بادام زمینی بهتر تهیه شود.
- می توانید شربت افرا، پودر قند، شکر آسیاب شده، شیره انگور یا شیره خرما را جایگزین عسل کنید.
- در تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن، ریختن نمک کاملا اختیاری است.
- کره بادام زمینی در یخچال ماندگاری زیادی دارد.
- ممکن است ابتدا ببینید که بادام زمینی پودر شده است و کره بادام زمینی حالت خامه ای پیدا نکرده است اما کافی است به همزدن ادامه دهید تا بادام زمینی حالت خمیری پیدا کند.
- می توانید از بادام بو داده استفاده کنید که در اینصورت مرحله اول را حذف کنید البته لازم به ذکر است که بادام خام باعث خوشمزه تر شدن کره بادام زمینی با مخلوط کن می شود.
- بهتر است از مخلوط کن یا میکسر قوی استفاده کنید تا کره بادام زمینی سریعتر تهیه شود.
- کره بادام زمینی با نان تست، نان های مزه دار، اسموتی و ماست قابل سرو است.
- توجه کنید برای جلوگیری از سوختن بادام زمینی و تلخ نشدن کره بادام زمینی، در مرحله بو دادن مدام هم بزنید تا نسوزد.
- اگر بادام زمینی بو داده نیز استفاده می کنید بهتر است کمی تفت بدهید تا کره بادام زمینی در منزل خوشمزه تر شود.
- نام دیگر این روش تهیه کره بادام زمینی با آسیاب می باشد.
- برای تهیه کره بادام زمینی شکلاتی، مقداری پودر کاکائو به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
- اگر کره بادام زمینی رژیمی غلیظ بود، مقداری روغن بادام زمینی به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
- کره سایر مغزها نیز تقریبا به همین روش تهیه می شود.
- می توانید در انتها کمی بادام زمینی خرد شده را به کره بادام زمینی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کره بادام زمینی کرانچی تهیه شود.
- اگر بادام زمینی نمکی را برای تهیه کره بادام زمینی با آسیاب انتخاب کردید، از ریختن نمک صرف نظر کنید.