طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری با سرکه سفید؛ رستورانی و خوشمزه + نکات طلایی
همانطور که می دانید کلم قرمز همیشه و در همه فصل ها در فروشگاه های میوه به فروش می رسد. از این رو امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید را به شما بیاموزیم تا این ترشی خوشرنگ و چشمگیر را آماده کرده و از ترشی کلم قرمز برای تزیین انواع غذا و همینطور تزیین سفره های خود استفاده کنید.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز خانگی
کلم قرمز یکی از سبزیجاتی می باشد که در آن آنتوسیانین وجود دارد و ماده ای مفید برای بدن است. از آنجایی که ترشی کلم قرمز را با انواع سرکه می توان تهیه کرد، در ادامه این صفحه آموزش آشپزی به نقل از مینویسم، طرز تهیه ترشی کلم قرمز خانگی را به شما آموزش می دهیم.
مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید : دستور تهیه سالاد کلم قرمز کنجدی
مراحل تهیه سالاد اسلاو آسیایی با کلم قرمز
مواد لازم برای ترشی کلم قرمز
کلم قرمز | 2 عدد متوسط |
سرکه سفید | 2 پیمانه |
سیاه دانه(اختیاری) | به میزان لازم |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 1 پیمانه |
فلفل سبز تند | 4 عدد کوچک |
سیر | 3 حبه |
نحوه تهیه ترشی کلم قرمز
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- خرد کردن کلم قرمز
ابتدا برگه های پژمرده شده از کلم قرمز را جدا می کنیم و کلم قرمز را می شوییم. سپس برای تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید، این کلم را از وسط نصف کرده و به شکل ریز خرد می کنیم.
- ریختن نمک
کلم قرمز خرد شده را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و نمک را اضافه می کنیم.
- هم زدن کلم با دست
در این مرحله از طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری، با دست شروع به چنگ زدن و هم زدن کلم قرمز می کنیم و تا زمانی که کلم ها نرم و کمی آب دار شود، ادامه می دهیم.
- ریختن سیاه دانه
حال سیاه دانه را به کلم قرمزی که در بالا آماده کردیم اضافه کرده و برای تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید کنار می گذاریم.
- آماده کردن سرکه
سرکه را در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن آب جوش
برای تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید، لازم است میزان گفته شده از آب جوشی که سرد شده را به سرکه سفید اضافه کنید.
- آماده کردن سیر
سیر را پوست کنده و هر حبه را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
- خرد کردن فلفل
فلفل را شسته، ریز خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه ترشی کلم قرمز آماده باشد.
- تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید
یک شیشه را برای تهیه ترشی کلم قرمز آماده کرده و نیمی از کلم قرمز را در آن می ریزیم.
- ریختن سیر
سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
- اضافه کردن فلفل
فلفل سبز تند را به مواد قبلی ترشی کلم قرمز اضافه می کنیم تا طعم ترشی تند و تیز تر شود.
- ریختن کلم قرمز
سپس بقیه کلم قرمز را می ریزیم.
- افزودن مخلوط سرکه
حال مخلوط سرکه را که در بالا تهیه کردیم به ترشی کلم قرمز اضافه می کنیم.
- مرحله نهایی
در آخرین مرحله از طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری با یک قاشق، کمی کلم ها را فشار می دهیم تا هوای اضافی آن از بین رفته و بین مواد ترشی هوایی باقی نماند. سپس درب شیشه ترشی کلم قرمز را می گذاریم و در یخچال قرار می دهیم. بعد از تقریبا 5 روز ترشی کلم قرمز شما آماده است.
نکات مهم در تهیه ترشی کلم قرمز
- می توانید کلم قرمز را رنده کرده و سپس برای تهیه ترشی کلم قرمز استفاده کنید.
- برای جلوگیری از ورود هوا به درون ترشی کلم قرمز با سرکه سفید، قبل از اینکه درب ترشی کلم قرمز را ببندید، یک پلاستیک فریزر روی درب آن قرار دهید و سپس درب شیشه را ببندید.
- توجه کنید که بهترین ظرف برای تهیه ترشی کلم قرمز، ظرف شیشه ای می باشد که تمیز و خشک باشد.
- می توانید ترشی کلم قرمز فوری را در جایی خشک و خنک و بدور از نور خورشید نگهداری کنید.
- برای اینکه ترشی کلم قرمز زودتر آماده شود، بهتر است کلم قرمز را به همراه سرکه، آب جوش، نمک و شکر درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از اینکه جوشید به مدت تقریبا 10 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. همچنین برای نرم تر شدن کلم قرمز در این روش تهیه ترشی کلم قرمز، بهتر است به جای 10 دقیقه، 20 دقیقه بجوشانید.
- برای اینکه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید طعم کمی ملس تری داشته باشد، به همراه نمک مقداری شکر بریزید تا ترشی کلم قرمز با شکر آماده شود که همان ترشی کلم قرمز شیرین است.
- تمامی مواد اولیه که در بالا برای تهیه ترشی کلم قرمز لیست کردیم، باید کاملا خشک استفاده شوند.
- می توانید سیر، فلفل سبز و سیاه دانه را از ترشی کلم قرمز حذف کنید.
- اگر می خواهید ترشی کلم قرمز بیشتر طعم ترشی داشته باشد، به جای آب جوش، سرکه بریزید.
- می توانید سرکه قرمز را جایگزین سرکه سفید کنید تا طعم ترشی کلم قرمز فوری کمی متفاوت شود.
- برای خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز، کلم قرمز خوشرنگی را استفاده کنید.
- در برخی رسپی ها برای خوشرنگ تر شدن ترشی کلم قرمز، کمی آب لبو را به آن اضافه می کنند.
- دقت کنید که باید کلم ها را به خوبی چنگ بزنید تا حسابی نرم شده و آبدار شود.
همچنین بخوانید : مراحل تهیه سالاد سیب زمینی با کلم قرمز