طرز تهیه ترشی پیاز قرمز (خوشرنگ و مجلسی)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پاییز و زمستان فصل ترشی است و یکی از چاشنی های کنار غذا به حساب می آید. در این مقاله می خواهیم آموزش بدهیم که چگونه یک ترشی پیاز قرمز خوشرنگ و مجلسی را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز قرمز

پیاز قرمز1 کیلوگرم
سیر10 عدد
سرکه سفیدمقدار لازم
سنگ نمک5 ق غ
لبو یا کلم قرمز1 عدد

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز

  1. مرحله اول

    برای تهیه ترشی پیاز قرمز ابتدا باید پیازها را پوست بکنیم، سپس آنها را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها کشیده شود.

  2. مرحله دوم

    لبو را در یک قابلمه همراه با مقداری آب قرار دهید تا بپزد.

  3. مرحله سوم

    سنگ نمک را در قابلمه بریزید و همراه با آب لبو روی شعله قرار دهید تا به خوبی حل شود.

  4. مرحله چهارم

    زمانی که آب و نمک به خوبی حل شد قابلمه را از روی شعله بر میداریم و در جایی قرار دهید تا سرد شود.

  5. مرحله پنجم

    حالا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و پیاز ها را به همراه سیر درون آن بریزید.

  6. مرحله ششم

    آب لبو ونمک را به آن اضافه کنید و نصف دیگر ظرف را سرکه سفید اضافه کنید.

نکات مهم برای تهیه ترشی پیاز قرمز

  • اگر دوست داشته باشید می توانید لبو ها را به صورت مستقیم به ترشی اضافه کنید اما اگر فقط از آب آن استفاده کنید بهتر است.
  • برای تهیه ترشی همیشه نصف ظرف را آب و نمک و نصف دیگر آن را سرکه بریزید.
  • درب ظرف را به خوبی سف کنید و در جای تاریک و بدون نور قرار دهید.
  • اگر می خواهید ترشی خیلی تند شود می توانید دو تا سه عدد فلفل تند هم در ظرف بریزید.
نظرات