برای کش آمدن پنیر پیتزا چه باید کرد
پیتزا یکی از محبوب ترین فست فود های دنیاست و کمتر کسی آن را دوست ندارد. پیتزا انواع مختلفی دارد و با هر نوع موادی میتوان یک پیتزای خوشمزه درست کرد. اگر به پیتزاهای خانگی علاقه داربد و تمایل دارید در منزل خود پیتزا درست کنید و میخواهید پیتزای شما مانند پیتزاهای رستوران ها کشدار و خوشمزه باشد با ما همراه شوید. در ادامه این مطلب به شما خواهیم گفت برای کش آمدن پنیر پیتزا چه باید کرد؟
نکاتی برای کش دار کردن پنیر پیتزا
برای داشتن یک پیتزای کشدار موارد زیر را امتحان کنید:
-
پنیر پیتزا را خیس کنید
وقتی تمام مواد پیتزا را روی خمیر قرار دادید، پنیر پیتزا را روی مواد بریزید. اما قبل از اینکه پیتزا را داخل فر قرار بدهید روی پنیر را آب اسپری کنید. با این کار رطوبت پنیر زیاد شده و در نتیجه بیشتر کش می آید. دقت کنید بیش از حد آب اسپری نکنید. پنیر نباید خیلی خیس و آبدار باشد.
-
دو نوع پنیر را با هم مخلوط کنید
بهتر است برای پیتزا، از دو نوع متفاوت پنیر استفاده کنید، چرا که هم در طعم پیتزا موثر خواهد بود و هم در میزان کش آمدن آن. دو نوع پنیر دلخواه مانند موزارلا و چدار را رنده کرده و باهم ترکیب کنید و سپس روی پیتزا پخش کنید.
-
اضافه کردن کره رنده شده روی پیتزا
مقداری کره رنده کنید و به همراه پنیر پیتزا روی مواد پیتزا بریزید. همچنین میتوانید روغن زیتون یا مایع روی پیتزا اسپری کنید. استفاده از یک لایه خامه روی پیتزا باعث بیشتر کش آمدن و خوشمزه تر شدن پیتزا میشود.
-
استفاده از پنیر زیاد
برای بهتر کش آمدن پیتزا لا به لای مواد و همچنین روی پیتزا در ریختن پنیر دست و دلباز باشید.
-
از پنیرهای مرغوب استفاده کنید
استفاده از پنیر های مرغوب و باکیفیت باعث بیشتر کش آمدن پیتزای شما خواهد شد. هنگام خرید پنیر به مارک محصول توجه کنید و سعی کنید از برندهای معتبر استفاده کنید.
-
پیتزا را در دمای مناسب بپزید
مطمئن شوید که پیتزا را در دمای مناسبی میپزید. چرا که پیتزا زمانی خوب کش می آید که پنیر در دمای مناسبی ذوب شده باشد . دما در فرهای مختلف متاوت است. حتما دفترچه راهنما را چک کنید.
-
از پنیر یخ زده استفاده نکنید
معمولا پنیر ها را برای داشتن ماندگاری بالا در فریزر نگه داری میکنند. سعی کنید خیلی زود تر پنیر را از فریزر خارج کنید تا در دمای محیط به آرامی باز شود. ترجیحا پنیر را به صورت رنده شده استفاده کنید بهتر است.
-
فر را از قبل گرم کنید.
وقتی پیتزا را در فر قرار بدهید و سپس فر را روشن کنید پنیر به خوبی ذوب نخواهد شد و به همین علت کش نمی آید. این امر باعث دیر حاضر شدن پیتزا هم خواهد شد. به یاد داشته باشید پیتزا را بیش از خد نپزید . چرا که پنیر خشک میشود و کش نمی آید.
- استفاده از پنیر موزارلا
بهترین نوع پنیر برای پخت پیتزا موزارلا است. این پنیر حال کشسانی بالایی دارد ولی طعم خاصی ندارد. بهتر است با پنیر دیگری مانند چدار یا گودا ترکی شود.
-
زیاد مواد نریزید
اگر مواد زیادی روی پیتزا قرار بدهید حرارت لازم به پنیر های وسط پیتزا نخواهد رسید و چون پخت یکسان نبود پس به خوبی کش نخواهد آمد.
بیشتر بخوانید: