طرز تهیه پنکیک سیب زمینی به روش ساده در منزل
پنکیک سیب زمینی؛ غذایی ساده و سریع بوده و برای روزهایی که زمان کافی برای طبخ غذا ندارید، بهترین انتخاب است. بر خلاف پنکیک های صبحانه این غذا طعم شیرین نداشته و می توان به عنوان غذای سبک یا پیش غذا سرو کرد. جالب است بدانید پنکیک سیب زمینی شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی دارد. در ادامه طرز تهیه پنکیک سیب زمینی را ارائه داده ایم.
دستور پخت پنکیک سیب زمینی
اصولا پنکیک سیب زمینی به یک روش متداول طبخ می شود اما بنا به ذائقه می توان چند مواد اولیه به آن اضافه کرده و یا از آن کم کنیم. به همین دلیل ما در ادامه اصلی ترین روش تهیه پنکیک سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم. همچنین می توانید طرز تهیه پنکیک با ساندویچ ساز و طرز پخت سیب زمینی سنگی را در مینویسم بخوانید.
مواد لازم برای تهیه ی پنکیک سیب زمینی
سیب زمینی | 1 کیلوگرم |
آرد | 4 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد متوسط |
فلفل قرمز و فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
نمک | به میزان لازم |
پنیر پارمزان (اختیاری) | نصف پیمانه |
همچنین بخوانید :
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی ساده
زمان مورد نیاز: 40 دقیقه
- آماده کردن سیب زمینی
سیب زمینی را شسته و پوست می گیریم سپس رنده ریز کرده و در ظرفی می ریزیم.
- رنده کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و رنده می کنیم. در برخی رسپی های پنکیک سیب زمینی، پیاز را حذف می کنند.
- تهیه مواد پنکیک سیب زمینی
سیب زمینی و پیاز رنده شده را در ظرفی مناسب ریخته و آب آن را قشار داده و می گیریم.
- اضافه کردن تخم مرغ
در این مرحله از طرز تهیه پنکیک سیب زمینی، تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا حالت لختگی تخم مرغ از بین برود.
- ریختن آرد
آرد را ریخته و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
- افزودن ادویه
نمک و فلفل سیاه را با فلفل قرمز می ریزیم و همه ی مواد پنکیک سیب زمینی را هم می زنیم و ادویه ها را با مواد دیگر ترکیب می کنیم.
- ریختن پنیر پارمزان
اکنون نصف پیمانه پنیر پارمزان را می ریزیم.
- سرخ کردن پنکیک سیب زمینی
بعد از هم زدن مواد بالا در تابه ای مقدار لازم روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد از اینکه کمی داغ شد، از مواد پنکیک سیب زمینی برداشته، در تابه می ریزیم و دو طرف هر پنکیک را به خوبی سرخ می کنیم.
نکات مهم برای تهیه پنکیک سیب زمینی پنیری
- برای خوشمزه تر شدن پنکیک سیب زمینی، کمی جعفری ساطوری شده بریزید.
- استفاده از پنیر پارمزان اختیاری است.
- قبل از سرخ کردن پنکیک سیب زمینی، اگر مواد حالت آبکی داشت، آرد بیشتری اضافه کنید.
- بعد از اینکه مواد پنکیک را در تابه ریختید، با پشت قاشق به آنها شکل بدهید و صاف کنید.
- هر کدام از پنکیک سیب زمینی ها را بعد از سرخ شدن روی دستمالی نخی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
- بعد از پخت این غذا، با سس دلخواه یا ماست چکیده میل کنید.
- برای اینکه پنکیک سیب زمینی بافت نرم تری داشته باشد، سیب زمینی ها را ابتدا آب پز کرده و سپس پوره کنید و بعد در مواد پنکیک بریزید.
همچنین بخوانید: