طرز تهیه پیتزا سیب زمینی (راحت بدون نیاز به فر)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پیتزا از غذاهای محبوب می باشد که انواع مختلفی دارد. از طرفی سیب زمینی نیز یکی از صیفی جات پرکاربرد است که به هر روشی که طبخ شود، خوشمزه بوده و طرفداران زیادی دارد. حال برای شمایی که هم به سیب زمینی و هم به پیتزا علاقه دارید، خبر خوشی داریم؛ می خواهیم طرز تهیه پیتزا سیب زمینی را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی و قارچ

تفاوت خاصی که در پیتزا سیب زمینی با پیتزاهای دیگر می بینیم این است که در پیتزا سیب زمینی، به جای خمیر پیتزا از سیب زمینی استفاده می شود. می توان پیتزا سیب زمینی بدون فر و یا پیتزا سیب زمینی با پیتزا در فر تهیه کرد که در ادامه روش تهیه پیتزا سیب زمینی بدون فر را با شما در میان گذاشته ایم.

همچنین برای شما عزیزان روش تهیه سیب زمینی سنگی و سیب زمینی شکم پر را در مینویسم ارائه داده ایم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا سیب زمینی بدون فر

سیب زمینی 4 عدد متوسط
فیله مرغ300 گرم
پیاز2 عدد متوسط
دارچیننصف قاشق چایخوری
پنیر پیتزا400 گرم
فلفل سیاهکمی کمتر از نصف قاشق چایخوری
آویشننصف قاشق چایخوری
روغنبه میزان لازم
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
سس کچاپ1.5 قاشق غذاخوری
قارچ100 گرم
فلفل دلمه ای50 گرم

دستور تهیه پیتزا سیب زمینی در ماهیتابه

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. خرد کردن قارچ

    قارچ را می شوییم و به شکل ورقه ای خرد می کنیم.

  2. خرد کردن فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه ای را نیز شسته و برای تهیه پیتزا سیب زمینی به شکل نگینی ریز خرد می کنیم.

  3. اماده کردن پیاز

    همچنین پیاز را خلالی خرد می کنیم.

  4. پختن مرغ

    در این مرحله از طرز تهیه پیتزا سیب زمینی، فیله مرغ را در قابلمه ای ریخته و آب اضافه می کنیم.

  5. اضافه کردن پیاز

    پیاز خرد شده را به مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت زیاد بجوشد و بعد از اینکه جوشید، حرارت را ملایم می کنیم تا بپزد.

  6. ریختن دارچین

    بعد از پختن مرغ، دارچین را به آن اضافه کرده و 10 دقیقه زمان می دهیم و سپس حرارت را خاموش می کنیم تا مرغ را برای تهیه پیتزا سیب زمنیی خرد کنیم.

  7. خرد کردن مرغ

    بعد از این که خنک شد، آن را ریش ریش کرده و در ظرفی می ریزیم.

  8. رنده کردن سیب زمینی

    بعد از اینکه سیب زمینی را پوست کردیم، با رنده درشت آن را رنده می کنیم و برای تهیه پیتزا سیب زمینی کنار می گذاریم.

  9. تفت دادن سیب زمینی

    در تابه ای کمی روغن ریخته و سیب زمینی را در آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم.

  10. اضافه کردن ادویه

    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از اینکه سیب زمینی تفت خورد و مزه ادویه ها خارج شد، خاموش می کنیم. توجه کنید که برای تهیه پیتزا سیب زمینی لازم است سیب زمینی کمی تفت بخورد.

  11. تفت دادن مرغ

    سیب زمینی را از تابه خارج کرده و مرغ ریش شده را در آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم.

  12. افزودن پنیر پیتزا

    به مقدار خیلی کمی پنیر پیتزا به مرغ اضافه کرده و هم می زنیم و وقتی آب شد، خاموش می کنیم و برای تهیه پیتزا سیب زمینی کنار می گذاریم.

  13. تهیه پیتزا سیب زمینی

    در تابه ای با اندازه مناسب سیب زمینی را می ریزیم و با پشت قاشق غذاخوری صاف می کنیم.

  14. اضافه کردن سس کچاپ

    در این مرحله از طرز تهیه پیتزا سیب زمینی، به اندازه دلخواه سس کچاپ را روی سیب زمینی می ریزم و روی سیب زمینی پخش می کنیم.

  15. ریختن مرغ

    حال مرغ تفت داده را روی سس می ریزیم و به طور یکنواخت پخش می کنیم تا مرغ در همه جای پیتزا سیب زمینی وجود داشته باشد.

  16. افزودن پنیر پیتزا

    نصف پنیر پیتزا باقی مانده را روی مرغ می ریزیم.

  17. ریختن فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه ای خرد شده را روی مواد قبلی اضافه می کنیم. دقت کنید که باید در هر قسمت از پیتزا سیب زمینی فلفل دلمه ای باشد.

  18. افزودن آویشن

    کمی آویشن می ریزیم.

  19. اضافه کردن قارچ

    قارچ خرد شده را روی مواد قبلی پیتزا سیب زمینی می ریزیم.

  20. ریختن پنیر پیتزا

    حال بقیه پنیر پیتزا را به صورتی روی مواد بالا می ریزیم که سطح پیتزا سیب زمینی را پوشش دهد.

  21. پختن پیتزا سیب زمینی

    ابتدا یک شعله پخش کن روی حرارت ملایم می گذاریم. سپس درب تابه را با دمکنی روی آن قرار می دهیم و تابه را روی شعله پخش کن داغ شده می گذرایم تا سیب زمینی کف پیتزا سیب زمینی طلایی و سرخ شود و پنیر پیتزا نیز آب شود.

پیتزا سیب زمینی بدون فر
پیتزا سیب زمینی بدون فر

نکات کلیدی در تهیه پیتزا سیب زمینی بدون خمیر

  • روش خرد کردن فلفل دلمه ای و قارچ در تهیه پیتزا سیب زمینی به دلخواه است.
  • همچنین می توانید در پیتزا سیب زمینی، فلفل دلمه ای و قارچ را حذف کنید.
  • سوسیس و کالباس را می توان جایگزین مرغ کرد.
  • در برخی رسپی های پیتزا سیب زمینی، قبل از رنده کردن سیب زمینی ابتدا سیب زمینی را خرد کرده و در قابلمه ای می ریزیم و کمی آب جوش اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از اینکه 10 دقیقه جوشید، خاموش کرده و رنده می کنیم و مراحل بالا تکرار می کنیم.
  • توجه کنید که تابه انتخابی برای تهیه پیتزا سیب زمینی، باید نچسب و دارای قطر زیاد و گود باشد.
  • برای تهیه پیتزا سیب زمینی با پنیر پیتزا در فر، همین مراحل را تکرار کرده و ظرف پیتزا را جایگزین تابه کنید و در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا بپزد.
  • برای خوشمزه تر شدن پیتزا سیب زمینی، کمی ذرت را از کنسرو خارج کرده و به همراه فلفل دلمه ای در این پیتزا بریزید.
  • می توانید از ریختن دارچین در مرغ صرف نظر کنید.
  • برخی افراد 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ و نصف قاشق غذاخوری آبجوش ترکیب می کنند و به جای سس کچاپ در پیتزا سیب زمینی می ریزند.
  • همچنین می توانید هر سس دلخواه را جایگزین سس کچاپ کنید ولی طعم پیتزا سیب زمینی با سس کچاپ بهتر است.
  • آب شدن و طلایی شدن پنیر پیتزا به معنی پختن کامل پیتزا سیب زمینی می باشد.
  • می توان گوشت را جایگزین مرغ کرد.
  • اگر می خواهید پیتزا سیب زمینی گیاهی تهیه کنید، کافیست مرغ را حذف کرده و سبزیجات دلخواه را جایگزین آن کنید.
  • برای اینکه پیزا رژیمی تهیه کنید، مقدار پنیر پیتزا را به حداقل برسانید.
  • همچنین پنیر ورقه ای، پنیر موزارلا یا پینر گودا را می توان جایگزین پنیر پیتزا کرد.
  • برای خوش طعم تر شدن پیتزا سیب زمینی، کمی گوجه گیلاسی یا گوجه خرد شده بریزید.
  • می تواند سیب زمینی را نازک و حلقه ای برش زده و در کف پیتزا سیب زمینی قرار دهید.
  • چون استحکام سیب زمینی رنده شده کمتر از خمیر پیتزا می باشد پس دقت کنید که مواد این پیتزا سیب زمینی نباید خیلی سنگین شود.

به علاوه بخوانید :

چکار کنیم پنیر پیتزا کش بیاد

بهترین ادویه های مخصوص پیتزا

نظرات