طرز تهیه مربا به با گردو؛ شفاف و غلیظ با طعم فوق العاده
طیف گستره ای از مربا ها را می توان در منزل تهیه کرد و همچنین تعداد بسیار زیادی از انواع مربا را در آموزش آشپزی مینویسم ارائه کرده ایم. در این آیتم آموزشی قرار است طرز تهیه مربا به با گردو را که بسیار محبوب و خوش طعم است با شما کدبانوهای مینویسم به اشتراک بگذاریم تا این مربا را هم تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه مربای به با گردو
مربایی که در خانه تهیه شود، بینهایت خوشمزه تر از مربای به با گردو است که قرار است از بازار تهیه کنید! پیش از این در مینویسم طرز تهیه مربای به نگینی را آموزش داده ایم و حالا می خواهیم طرز تهیه ی مربا به با گردو را به عنوان یک دسر ایرانی و سنتی با شما به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه مربا به خانگی با گردو
میوه به | 2 کیلوگرم |
آب | 3 پیمانه |
شکر | 2 کیلوگرم |
زعفران دم کرده | کمی کمتر از نصف پیمانه |
گلاب | به مقدار دلخواه |
گردو | به مقدار لازم |
آب لیمو | نصف پیمانه |
هل | یه میزان دلخواه |
روش تهیه مربای به با گردو
زمان مورد نیاز: 2 ساعت
- آماده کردن به
به را تمیز شسته و کنار می گذاریم تا خشک شود.
- خرد کردن گردو
برای تهیه مربا به خانگی، گردو را کمی خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
- خرد کردن به
حال به را به مکعب هایی کوچک تقسیم می کنیم. توجه کنید که بهتر است به را به مکعب های هم اندازه برش بدهید تا ظاهر مربای به با گردو زیباتر شود.
- تهیه مربا به با گردو
به را در قابلمه ای مسی می ریزیم. قابلمه مسی طعم مربا به خانگی با گردو را عالی تر می کند.
- ریختن آب
به میزان گفته شده آب را روی به ها می ریزیم و لازم است که سطح به را بپوشاند.
- اضافه کردن شکر
حال شکر را به مواد قبلی مربا به با پیمانه، اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب آن را می گذاریم تا بجوشد و به بپزد. تقریبا 2 الی 3 ساعت زمان لازم است تا به بپزد.
- ریختن گلاب
نیم ساعت مانده به آخر و بعد از اینکه به کمی پخت، گلاب را به مواد مربا به خانگی اضافه می کنیم.
- افزودن هل
در این مرحله از طرز تهیه مربا به با گردو، هل را به مواد مربا به اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- ریختن زعفران
حال زعفران را می ریزیم و مجددا درب قابلمه حاوی مواد مربا به خانگی را می گذاریم تا طعم این هل و گلاب با مواد قبلی مربا ترکیب شود.
- اضافه کردن گردو
10 دقیقه به آخر گردو خرد شده را به مواد مربا به اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- ریختن آب لیمو
5 دقیقه بعد از ریختن گردو آب لیمو را می ریزیم و هم می زنیم. بعد از 5 دقیقه مربا به با گردو شما آماده است.
نکات مهم پخت مربای به با گردو
- برای تهیه مربای به با گردو، بهتر است قابلمه مسی باشد تا مربا به قرمز شود و اگر نبود هر قابلمه دلخواهی را جایگزین کنید.
- می توانید دانه هل را جایگزین پودر هل کنید تا مربا به با گردو خوشمزه تر شود.
- برای تست قوام مربا به با گردو، یک قطره از شربت مربا به را در یک لیوان آب بریزید و اگر به ته لیوان رسید و وا نرفت یعنی به قوام لازم رسیده است.
- اگر رنگ مربا به خانگی مورد پسندتان بود و مربا به قرمز رنگ شده بود ولی همچنان شربت مربا به زیاد بود، درب قابلمه را بردارید و بگذارید روی حرارت بماند.
- دقت کنید که جوشیدن بیش از حد مربا به، باعث شکرک زدن مربا به با گردو می شود.
- توجه کنید که مربا به خانگی با گردو تنها مربایی است که باید در هنگام پخت درب آن بسته است.
- اگر مربای به با گردو شکرک زد، آن را در قابلمه ای ریخته و و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید تا بجوشد و در آخر نیز مقداری آب لیمو بریزید.
- برای تهیه مربا به با گردو، می توانید به را پوست کنید.
- برای خوشمزه تر شدن مربا به از به های سالم و بدون لکه استفاده کنید.
- میزان غلظت مربا به با گردو باید طوری باشد که شربت آن کشدار شود.
- در هنگام ریختن مربا در شیشه، تمام شربت آن را بریزید تا به های مربا به با گردو له نشود.
- این مربا به خانگی را در یخچال نگهداری کنید.
- توجه کنید که برای جلوگیری از کپک زدن مربا به خانگی با گردو، از شیشه تمیز و خشک استفاده کنید و هم چنین زمانی که مربا به را از شیشه بر می دارید، از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید.
- برای اینکه مربا به قرمز تر شود، علاوه بر انتخاب قابلمه مسی، زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید و همراه درب آن دمکنی بگذارید. سپس حرارت را کم کنید.
- برای تهیه مربای به رژیمی، عسل را جایگزین شکر کنید.
پیشنهاد می کنیم :