طرز تهیه کیک ردولوت مخملی قرمز با کرم پنیری
ردولوت؛ کیک مخملی قرمز رنگی که برای برخی مناسبت ها نظیر شب یلدا، ولنتاین و … مناسب می باشد، کیک ردولوت علاوه بر ظاهر بسیار جذابش، طعمی دارد که همه عاشق آن می شوند. در این پست آموزشی طرز تهیه کیک ردولوت را ارائه می دهیم.
طرز تهیه کیک ردولوت بدون فر
برای اینکه ساده ترین دستور تهیه کیک ردولوت را بیاموزید، تصمیم گرفتیم این آموزش را به طرز تهیه کیک ردولوت بدون فر اختصاص بدهیم.
مواد لازم برای کیک ردولوت
تخم مرغ | 4 عدد |
خامه فرم گرفته | 5 لیوان |
آرد | 5 لیوان |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
پودر قند (اختیاری) | به میزان دلخواه |
شکر | 3 لیوان |
روغن مایع | 1.5 لیوان |
رنگ خوراکی قرمز | 4 قاشق غذاخوری |
شیر پرچرب | 2 لیوان |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
سرکه سفید | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر خامه ای | 1 کیلوگرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
مطالب پیشنهادی : دستور پخت پنکیک ردولوت
طرز تهیه کیک ردولوت کافی شاپی
زمان مورد نیاز: 2 ساعت
- آماده کردن باتر میلک
شیر را در قابلمه ای کوچک می ریزیم.
- ریختن آبلیمو
برای تهیه کیک ردولوت و باتر میلک آن، آبلیمو را به شیر اضافه کرده و بعد از هم زدن روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم می زنیم. بعد از بریده شدن شیر، از روی حرارت بر می داریم تا برای تهیه کیک ردولوت خنک شود.
- آماده کردن مواد خشک کیک ردولوت
آرد را در ظرفی مناسب می ریزیم.
- اضافه کردن بیکینگ پودر
در این مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت، بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم.
- ریختن نمک
نمک را می ریزیم و این مواد خشک کیک ردولوت را هم می زنیم.
- ریختن پودر کاکائو
پودر کاکائو را در مواد بالا می ریزیم و بعد از هم زدن برای تهیه کیک ردولوت کنار می گذاریم.
- تهیه مواد کیک ردولوت
تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ می شکنیم.
- افزدن وانیل
وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.
- افزودن شکر
شکر را به مواد قبلی کیک ردولوت اضافه می کنیم و با همزن دور تند می زنیم.
- اضافه کردن روغن مایع
بعد از اینکه مواد بالا به رنک کرم در آمد، روغن مایع را می ریزیم.
- ریختن باتر میلک
اکنون باتر میلک را که در مراحل قبلی آماده کردیم، به مواد کیک ردولوت اضافه کرده و هم می زنیم.
- اضافه کردن رنگ خوراکی
اکنون رنگ خوراکی قرمز را به مواد فوق اضافه می کنیم. واضح است که مهمترین ماده اولیه کیک ردولوت همین رنگ خوراکی است.
- اضافه کردن مواد خشک کیک ردولوت
حال مواد خشک کیک ردولوت را الک کرده و طی چند مرحله به مواد قبلی کیک ردولوت اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم.
- افزودن سرکه سفید
بعد از اینکه ترکیب کیک ردولوت یکدست شد، سرکه سفید را می ریزیم تا کیک ردولوت ما خوشرنگ تر شود.
- پختن کیک ردولوت بدون فر
شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. قابلمه ای نچسب را چرب کرده و مواد کیک ردولوت را روی آن می ریزیم و بعد از اینکه ده دقیقه گذشت و شعله پخش کن داغ شد، قابلمه را روی آن قرار می دهیم تا کیک ردولوت بپزد.
- تهیه کرم پنیری
پنیر خامه ای را درون کاسه ای می ریزیم و با همزن هم می زنیم تا از هم باز شده و رد پره ها روی پنیر بماند.
- اضافه کردن خامه فرم گرفته
حامه فرم گرفته را به پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم. توجه کنید که با همزن هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
- تزیین کیک ردولوت
بعد از اینکه کیک ردولوت پخت، از قابلمه خارج کرده و از ارتفاع به 3 قسمت تقسیم می کنیم. یکی از قسمت ها را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.
- ریختن کرم پنیری
نیمی از کرم پینری را روی آن می ریزیم و پخش می کنیم.
- قرار دادن لایه دوم کیک
حال یک لایه دیگر از کیک ردولوت را روی آن قرار می دهیم. باقیمانده کرم پنیری را می ریزیم و لایه آخر کیک را نیز روی مواد بالا قرار می دهیم.
- تزیین با خامه فرم گرفته
حال کیک ردولوت بالا را با خامه فرم گرفته و ماسوره دلخواه تزیین می کنیم.
نکات مهم در پخت کیک ردولوت
- اگر رنگ خوراکی شما پودری بود لازم است کمی از مواد کیک ردولوت را بردارید و بعد از ریختن رنگ خوراکی با هم ترکیب کنید و به مواد کیک ردولوت اضافه کنید ولی اگر رنگ خوراکی مایع داشتید، به همان شکل به مواد کیک ردولوت اضافه کنید.
- می توانید کمی از کرم پنیری را نیز نگه داشته و در آخر روی کیک ردولوت بریزید و مقداری کیک ردولوت له شده را روی آن بریزید.
- بهتر است کیک ردولوت را تقریبا 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا خوشمزه تر شود.
- می توانید کیک ردولوت را با باترکریم تزیین کنید.
- برای بیشتر پف کردن کیک ردولوت، 1.5 قاشق چایخوری جوش شیرین بریزید.
- می توانید از اسانس توت فرنگی استفاده کنید تا این کیک ردولوت خوشمزه تر شود.
- بهترین پنیر خامه ای برای تهیه کرم پنیری کیک ردولوت، پنیر ماسکارپونه است.
- برای تهیه این کیک ردولوت در فر، همین مواد بالا را در قالبی چرب شده ریخته و درون فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم.
- بافت این کیک ردولوت مخملی می شود.
- می توانید همین مواد را در قالب های مافین بریزید تا کاپ کیک ردولوت آماده کنید.
- می تواند کمی آب لبو را جایگزین رنگ خوراکی قرمز کنید.
- بهتر است مواد اولیه کیک ردولوت به دمای محیط برسند تا بافت کیک بهتر شود.
- هر چه پودر کاکائو تیره تر باشد، کیک ردولوت خوشرنگ تر خواهد شود.
ممکن است دوست داشته باشید : روش تهیه کیک لبو