طرز تهیه سوپ کلم روسی (سوپ سبزیجات رژیمی و خوش طعم)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سوپ تازه کلم روسی یکی از رایج ترین سوپ ها در روسیه است و درست مانند هر سوپ سنتی دیگری در این کشور طرز تهیه اش از آشپزی به آشپزی دیگر و از منطقه ای به منطقه دیگر فرق دارد. رسیپی که در این مطلب به آن اشاره کرده ایم بدون گوشت بوده می باشد. در واقع سوپی ملایم است که به جای پخته شدن با سوپ با عصاره سبزیجات درست می شود. این سوپ می تواند یک پیش غذای عالی برای روزهای سرد زمستان باشد. در ادامه می توانید مواد لازم و همینطور روش تهیه سوپ کلم روسی را یاد بگیرید.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه چند نوع سالاد روسی

طرز تهیه سوپ روسی با کلم

یک وعده غذای عادی روسی با پیش غذا شروع شده سپس به سوپی گرم رسیده بعد هم غذای اصلی و در آخر هم به دسری شیرین ختم خواهد شد. بنابراین سوپ بخش جدانشدنی از غذای روس هاست. شاید به همین دلیل تنوع زیادی در رسیپی ها وجود داشته و در هر سوپی می توان از سبزیجات و ترشی های متفاوت استفاده کرد.

زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت40 دقیقه
زمان کلی مورد نیاز برای تهیه سوپ کلم روسی55 دقیقه
قابل سرو برای 6 نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ کلم روسی برای 6 نفر

مواد لازممقدار
کره بدون نمک3 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده1 عدد
کلم سفید بزرگ رشته رشته شده1 عدد
هویج بزرگ پوست کنده و ریز شده1 عدد
ساقه کرفس خرد شده1 عدد
برگ بو1 عدد
فلفل سیاه برای مزه دار کردنبه مقدار لازم
عصاره سبزیجات یا آب8 فنجان
سیب زمینی پوست قهوه ای بزرگ پوست کنده شده و ریز شده2 عدد
گوجه فرنگی بزرگ پوست کنده شده، دانه گیری شده و خرد شده یا رب گوجه فرنگی2 عدد
نمکبه مقدار لازم
خامه ترش برای تزیین1 قاشق غذاخوری
شوید تازه برای تزیینبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ کلم روسی

  1. پیاز را تفت دهید

    تابه ای را روی شعله ملایم قرار داده و کره را به آن اضافه کنید. پیازها را اضافه کرده و آنقدر تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

    پیاز را تفت دهید

  2. کلم، هویج و کرفس را اضافه کنید

    کلم های خرد شده را اضافه کنید. هویج و کرفس های ریز شده هم باید در این مرحله اضافه شوند. این ترکیب باید 3 دقیقه دما ببیند. فراموش نکنید که ترکیب را دائما هم بزنید.

    کلم، هویج و کرفس را اضافه کنید

  3. فلفل و برگ بو را اضافه کنید

    پس از این برگ بو و دانه های فلفل سیاه را اضافه کنید. آب یا عصاره سبزیجات را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کرده، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه دما ببیند.

  4. سیب زمینی ها اضافه شوند

    سیب زمینی ها را اضافه کره و باز هم شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید با شعله ملایم 10 دقیقه قل قل بخورد تا سیب زمینی ها نرم شوند.

    سیب زمینی ها اضافه شوند

  5. روش سرو سوپ کلم روسی

    دانه های فلفل سیاه و برگ بو را خارج کنید و سپس سوپ را در کاسه ای گود سرو کرده و با خامه ترش و شوید تازه تزیین کنید. نوش جان کرده و لذت ببرید.
    روش سرو سوپ کلم روسی

نظرات