طرز تهیه سوپ کلم روسی (سوپ سبزیجات رژیمی و خوش طعم)
سوپ تازه کلم روسی یکی از رایج ترین سوپ ها در روسیه است و درست مانند هر سوپ سنتی دیگری در این کشور طرز تهیه اش از آشپزی به آشپزی دیگر و از منطقه ای به منطقه دیگر فرق دارد. رسیپی که در این مطلب به آن اشاره کرده ایم بدون گوشت بوده می باشد. در واقع سوپی ملایم است که به جای پخته شدن با سوپ با عصاره سبزیجات درست می شود. این سوپ می تواند یک پیش غذای عالی برای روزهای سرد زمستان باشد. در ادامه می توانید مواد لازم و همینطور روش تهیه سوپ کلم روسی را یاد بگیرید.
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه چند نوع سالاد روسی
طرز تهیه سوپ روسی با کلم
یک وعده غذای عادی روسی با پیش غذا شروع شده سپس به سوپی گرم رسیده بعد هم غذای اصلی و در آخر هم به دسری شیرین ختم خواهد شد. بنابراین سوپ بخش جدانشدنی از غذای روس هاست. شاید به همین دلیل تنوع زیادی در رسیپی ها وجود داشته و در هر سوپی می توان از سبزیجات و ترشی های متفاوت استفاده کرد.
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت | 40 دقیقه |
زمان کلی مورد نیاز برای تهیه سوپ کلم روسی | 55 دقیقه |
قابل سرو برای | 6 نفر |
مواد لازم برای تهیه سوپ کلم روسی برای 6 نفر
مواد لازم | مقدار |
کره بدون نمک | 3 قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ خرد شده | 1 عدد |
کلم سفید بزرگ رشته رشته شده | 1 عدد |
هویج بزرگ پوست کنده و ریز شده | 1 عدد |
ساقه کرفس خرد شده | 1 عدد |
برگ بو | 1 عدد |
فلفل سیاه برای مزه دار کردن | به مقدار لازم |
عصاره سبزیجات یا آب | 8 فنجان |
سیب زمینی پوست قهوه ای بزرگ پوست کنده شده و ریز شده | 2 عدد |
گوجه فرنگی بزرگ پوست کنده شده، دانه گیری شده و خرد شده یا رب گوجه فرنگی | 2 عدد |
نمک | به مقدار لازم |
خامه ترش برای تزیین | 1 قاشق غذاخوری |
شوید تازه برای تزیین | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ کلم روسی
- پیاز را تفت دهید
تابه ای را روی شعله ملایم قرار داده و کره را به آن اضافه کنید. پیازها را اضافه کرده و آنقدر تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.
- کلم، هویج و کرفس را اضافه کنید
کلم های خرد شده را اضافه کنید. هویج و کرفس های ریز شده هم باید در این مرحله اضافه شوند. این ترکیب باید 3 دقیقه دما ببیند. فراموش نکنید که ترکیب را دائما هم بزنید.
- فلفل و برگ بو را اضافه کنید
پس از این برگ بو و دانه های فلفل سیاه را اضافه کنید. آب یا عصاره سبزیجات را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کرده، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه دما ببیند.
- سیب زمینی ها اضافه شوند
سیب زمینی ها را اضافه کره و باز هم شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید با شعله ملایم 10 دقیقه قل قل بخورد تا سیب زمینی ها نرم شوند.
- روش سرو سوپ کلم روسی
دانه های فلفل سیاه و برگ بو را خارج کنید و سپس سوپ را در کاسه ای گود سرو کرده و با خامه ترش و شوید تازه تزیین کنید. نوش جان کرده و لذت ببرید.