طرز تهیه کیک پرتقالی زعفرانی مجلسی با طعم فوق العاده
همانطور که می دانید در پخت ککی می توان از انواع میوه ها استفاده کرد، بخصوص میوه های خوش عطری مانند پرتقال. کیک پرتقالی زعفرانی انقدر خوش عطر است که وقتی کیک پرتقالی زعفرانی در فر است، تمام خانه تان خوش بو خواهد شد! به علاوه کیک پرتقالی زعفرانی، طعم بینظیری دارد و امروز در این مطلب از مینویسم، طرز تهیه کیک پرتقالی زعفرانی را با شما سروران به اشتراک گذاشته ایم.
طرز پخت کیک پرتقالی زعفرانی
کیک پرتقالی زعفرانی طعم و عطر بهتری نسبت به کیک پرتقالی ساده و کیک های دیگر دارد و در این پست طرز تهیه کیک پرتقالی زعفرانی را ارائه داده ایم.
دستور تهیه کیک اسفنجی با آب پرتقال
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی زعفرانی
آب پرتقال | 2 پیمانه |
بیکینگ پودر | 4 قاشق چایخوری |
آرد | 4 پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شکر | 3 پیمانه |
روغن | 1 پیمانه |
زعفران | به میزان دلخواه |
پوست پرتقال رنده شده | 4 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 8 عدد |
دستور تهیه کیک پرتقالی زعفرانی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- آماده کردن آرد
آرد را در ظرف گود می ریزیم.
- ریختن بیکینگ پودر
بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و هم می زنیم و سپس 3 بار الک کرده و این مواد خشک کیک پرتقالی زعفرانی را کنار می گذاریم.
- دم کردن زعفران
برای تهیه کیک پرتقالی زعفرانی، زعفران را می سابیم و تکه ای یخ می اندازیم تا زعفران رنگ دهد.
- تهیه مواد کیک پرتقالی زعفرانی
تخم مرغ ها را در ظرف می ریزیم.
- ریختن شکر
در این مرحله از طرز تهیه کیک پرتقالی زعفرانی، شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم تا سفید رنگ شود.
- اضافه کردن پوست پرتقال
پوست پرتقال رنده شده را به مواد قبلی کیک پرتقالی زعفرانی اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن وانیل
حال وانیل را می ریزیم.
- افزودن روغن
روغن را به مواد کیک پرتقالی زعفرانی اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.
- ریختن آب پرتقال
آب پرتقال را در مواد بالا می ریزیم و هم می زنیم.
- ریختن زعفران
زعفران دم کرده را در مواد قبلی کیک پرتقالی زعفرانی می ریزیم و هم می زنیم تا مواد بالا آماده شود.
- اضافه کردن مخلوط آرد
مخلوط آرد را کم کم به مواد بالا اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا بعد از پخت کیک پرتقالی زعفرانی، پف آن نخوابد.
- پختن کیک پرتقالی زعفرانی
قالب مورد نظر را چرب می کنیم و مواد کیک پرتقالی زعفرانی را در آن می ریزیم و این قالب را در فر با دمای 180 درجه می گذاریم تا بپزد.
نکات پخت کیک پرتقالی زعفرانی
- می توانید این قالب را در قابلمه ای بگذارید و قابلمه را روی شعله پخش کن و حرارت ملایم قرار دهید تا کیک پرتقالی زعفرانی بدون فر بپزد.
- برای تزیین کیک پرتقالی زعفرانی، از پرتقال استفاده کنید.
- برای تهیه پوست پرتقال رنده شده از پرتقال های تازه استفاده کنید.
- همچنین دقت کنید که اصلا نباید قسمت سفید رنگ زیر پوست پرتقال را رنده کنید زیرا باعث تلخ شدن کیک پرتقالی زعفرانی می شود.
مطالب مرتبط : موارد مصرف پوست پرتقال