طرز تهیه پاکورا ساده (خوشمزه و آسان)
پاکورا غذایی است که بیشتر در شهرهای جنوبی کشور سرو کی شود. همچنین در کشورهای هند، پاکستان و افغانستان نیز طبخ می شود. اما ممکن است در فرهنگ های مختلف به شکل های مختلفی درست شود. در ادامه با طرز تهیه پاکورا ساده آشنا می شوید.
مواد لازم برای تهیه پاکورا ساده
پیاز | 2 عدد |
کدو سبز | 1 عدد |
فلفل دلمه قرمز | 1 عدد کوچک |
هویج | 1 عدد |
کلم سفید | خیلی کم |
نمک، فلفل، زردچوبه زیره | به مقدار کم |
بکینگ پودر | نصف ق مرباخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد نخودچی | 1/5 ق غ |
آرد سفید | 5/6 ق غ |
طرز تهیه پاکورا ساده
- مرحله اول
برای تهیه پاکورا ابتدا پیاز را خرد و خلالی می کنیم. کدو سبز را نیز خرد و خلالی می کنیم.
- مرحله دوم
فلفل دلمه، هویج و کلم را نیز خلالی خرد کنید. سپس یک عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید . به خوبی هم بزنید.
- مرحله سوم
فلفل و نمک و زیره را نیز به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم
سپس زردچوبه را به همراه بکینگ پودر و آرد نخودچی و آرد سفید به مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم
مقداری آب نیر به مواد اضافه کنید. سپس خوب هم بزنید تا مواد به غلظت کافی برسد.
- مرحله ششم
حالا مواد را با قاشق بردارید و درون تابه سرخ کنید. نوش جان