طرز تهیه پیراشکی اسفناج (ساده و خوشمزه)
در عصر روزهای سرد پاییز و زمستان خوردن یک پیراشکی داغ و ترد بسیار دلچسب می باشد. در ادامه می توانید دستور پخت و مواد اولیه برای تهیه پیراشکی اسفناج را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی اسفناج
مواد لازم برای تهیه 15 عدد پیراشکی اسفناج کافی است اگر برای تعداد بیشتری می خواهید پیراشکی را تهیه کنید مقدار مواد را افزایش دهید.
اسفناج | نیم کیلو گرم |
قارچ | 200 گرم |
پیاز | یک عدد |
سیر | سه حبه |
روغن زیتون | 3 ق غ |
پنیر خامه ای | 3 ق غ |
پینر پیتزا | مقدرا لازم |
نمک و فلفل | مقدار لازم |
خمیر پیراشکی | یک بسته |
طرز تهیه پیراشکی اسفناج
- مرحله اول
برای تهیه پیراشکی اسفناج ابتدا اسفناج ها را کمی بخار پز کنید. سپس آنها را خرد کنید تا از هم باز شوند.
- مرحله دوم
پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با سه حبه سیر له شده درون تابه کمی تف بدهید.
- مرحله سوم
قارچ ها را خرد کنید و به پیاز و سیر تابه اضافه کنید و به خوبی با هم تف بدهید.
- مرحله چهارم
نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید. سپس اسفناج را نیز درون آن ریخته و به خوبی تف بدهید.
- مرحله پنجم
وقتی به خوبی تف دادید پنیز خامه ای را به آن اضافه کنید سپس روغن زیتون را نیز در آخر به آن اضافه کنید.
- مرحله ششم
حالا خمیر پیراشکی را بردارید و یک قاشق از مواد را درون هر خمیر بریزید و مقداری پنیر پیتزا نیز اضافه کنید خمیر را به خوبی فشار دهید تا دو طرف آن به هم بچسبد.
- مرحله هفتم
حالا پیراشکی ها را دانه دانه درون روغن سرخ کنید. فقط حواستان باشد که نسوزد.