طرز تهیه سوپ اسفناج (با خامه به سبک رستورانی)
سوپ اسفناج یکی از انواع سوپ خوشمزه و محبوب می باشد و به دلیل اسفناجی که دارد، خواص زیادی برای گوارش و در کل بدن انسان دارد. سوپ اسفناج از آن دسته سوپ ها است که چون پایه ی اصلی آنها سبزیجات است، درنتیجه به عنوان پیش غذایی سبک قابل طبخ است. در صورت حذف شدن عصاره ی مرغ این غذا پیشنهادی برای افراد وگان نیز می باشد.
دستور تهیه سوپ اسفناج
سوپ اسفناج یک غذای خاص برای افطار ماه رمضان نیز هست. از طرفی می توان آن را با مرغ یا قارچ یا بدون آن ها نیز تهیه کرد. در ادامه با دستور پخت سوپ اسفناج آشنا می شوید.
همچنین در مینویسم می توانید با دستور تهیه نرگسی اسفناج آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج
اسفناج | 500 گرم |
جوز هندی | 1.5 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 75 گرم |
شوید | 150 گرم |
آرد ذرت | 4.5 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
خامه | 1.5 پیمانه |
عصاره مرغ | 2 عدد |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور پخت سوپ اسفناج
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن اسفناج و شوید
اسفناج و شوید را پاک کرده و زمان کمی در آب قرار می دهیم و سپس می شوییم. کمی خرد می کنیم.
- پختن سبزیجات
در این مرحله از طرز تهیه سوپ اسفناج، شوید و اسفناج را همراه با مقدار خیلی کم آب در قابلمه ای می ریزیم و می گذاریم کمی بپزد.
- آماده کردن آرد ذرت
آرد ذرت را با نصف کره در تابه ای بریزید و کمی تفت می دهیم. عصاره ی مرغ را با آب جوش ترکیب کرده و اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی روی حرارت بماند.
- آماده کردن ادویه
باقی مانده ی کره را در تابه ای بریزید و پودر سیر و جوزهندی و فلفل سیاه را بریزید. کمی که تفت خورد، ترکیبی که از آرد و عصاره به دست آمده را می ریزیم. کمی آب ریخته و می گذاریم بجوشد. این ادویه ها طعم فوق العاده ای به سوپ اسفناج می دهد.
- اضافه کردن سبزیجات
اسفناج و شوید را اضافه کرده و بیش از نیمی از خامه را هم می ریزیم. بقیه را برای تزیین سوپ نگه می داریم. کمی که سرد شد با گوشکوب برقی کمی له می کنیم.
نکات طلایی برای تهیه سوپ اسفناج
- در هنگام پخت سبزیجات برای سوپ اسفناج، درب قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن ها تیره نشود.
- برای شور نشدن سوپ اسفناج، بدون مزه کردن نمک نریزید زیرا عصاره ی مرغ خودش نمک دارد.
- برای خرد کردن سبزیجات این سوپ توجه می کنیم که نیازی به ریز کردن آن ها نیست.
- برای تزیین سوپ اسفناج می توانید از خامه استفاده کنید.
همچنین بخوانید: