طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری (لذیذ و خوشمزه)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ساندویچ مرغ تنوری یکی از غذاهای خوشمزه ای می باشد که دوست دارید هر روز آن را درست کنید. برای آشنایی با طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری

برای 4 نفر این مقدار مواد مورد نیاز است.

سینه مرغ2 عدد
ماست2 ق غ
سس سیر یا پوره سیر1 ق غ
پاپریکا، نمک و آویشنمقدار لازم
سس مایونز1 ق غ
سس خردل1 ق غ
سس کچاپ1 ق غ
چیپس خلالییک کاسه
پنیر پیتزایک کاسه
نان باگت یا تست4 عدد

طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری

  1. مرحله اول

    برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به لایه های نازک تقسیم کنید. سپس در ظرف مقداری ماست را به همراه نمک، فلفل قرمز و سس سیر و باسینه های مرغ ترکیب کنید تا به خوبی به مواد آغشته شود. دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود.

  2. مرحله دوم

    در یک ظرف سس مایونز را به همراه سس کچاپ و خردل ترکیب کنید. مقداری هم سس تند گوجه به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سپس مقداری سرکه را به همراه چیپس خلالی به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

  3. مرحله سوم

    مقداری پنیر پیتزا نیز به آن اضافه کنید. سپس سینه های مرغ را درون تابه کمی گریل کنید.

  4. مرحله چهارم

    یک عدد نان باگت را از وسط باز می کنیم و روی فویل پهن می کنید، سپس کف آن مقداری سس سیر بریزید و بعد مخلوط چیپس خلالی و سس ها را کف نان بریزید.

  5. مرحله پنجم

    در این مرحله مرغ ها را روی سس چیپس قرار دهید سپس درون فر قرار دهید تا پنیر پیتزا کمی آب شود و طعم مواد باهم ترکیب شود.

  6. مرحله ششم

    در مرحله آخر دو طرف نان باگت و یا نان تست ها را به هم بچسبانید و میل کنید. و یا می توانید آن را برش بزنید تا راحت تر بتوانید بخورید.

نکات مهم برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری

  • دما فر را روی 160 درجه بگذارید و به مدت 15 دقیقه آن را در فر قرار دهید.
  • می توانید سلیقه ای درون ساندویچ مرغ را با گوجه و یا خیار شور پر کنید.
نظرات