طرز تهیه آش گوجه فرنگی (مقدار دقیق مواد برای تهیه آن)
آش یکی از غذاهای خوشمزه ای است که در فصل سرما حسابی خوردن آن می چسبد. برای تهیه آش گوجه فرنگی دستوری که ادامه نوشته شده است را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی
گوجه فرنگی | 5 عدد |
عدس | 1 پیمانه |
عصاره گوشت ویا آب قلم | به مقدار لازم |
برنج | یک پیمانه |
نعنا | 2 ق غ |
سیر | 5 حبه |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
سبزی آش | نیم کیلو |
زرد چوبه | 1 ق غ |
رب گوجه | 1 ق غ |
فلفل سیاه | 1 ق چ |
نمک و آبغوره | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش گوجه فرنگی
- مرحله اول
برای تهیه آش گوجه فرنگی ابتدا پیاز را خرد کنید و همراه با سیر له شده در تابه حسابی سرخ کنید. از شب قبل برنج و عدس را خیس کنید سپس آنها را بپزید.
- مرحله دوم
گوجه فرنگی ها را با مخلوط کن و یا هر وسیله ی دیگری حسابی له کنید.
- مرحله سوم
به سیر و پیاز رب گوجه و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم
نعنا خشک را نیز به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید سپس گوجه های له شده را به مواد اضافه کنید. بعد از عدس و برنج را نیز به مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم
آب قلم و یا عصاره گوشت را به همراه مقداری آب به آن اضافه کنید. سپس سبزی آش را نیز به سایر مواد اضافه کنید.
- مرحله ششم
دو ساعت زمان بدهید تا آش حسابی پخته شود. سپس مقداری آبغوره و نمک به آن اضافه کنید.