طرز تهیه چیپس سرکه ای ترد و خوشمزه در منزل

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

چیپس سرکه ای یکی از طعم های محبوب چیپس می باشد و از آنجایی که طعم خاصی دارد، طرفداران خاص خود را نیز داراست. شاید برایتان جالب باشد که بدانید چیپس سرکه ای را می توان در خانه تهیه کرد و دستور تهیه ساده ای دارد. ما اینجا هستیم با آموزش طرز تهیه چیپس سرکه ای!

طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی

اگر فرزند شما هم همچون همه کودکان عاشق تنقلاتی همچون چیپس سرکه ای می باشد، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این صفحه همراه ما باشید تا چیپس سرکه ای سالم و خوشمزه ای تهیه کنید.

همچنین بخوانید : مراحل تهیه چیپس فنری

روش تهیه چیپس و پنیر

مواد لازم برای چیپس سرکه ای

سرکه5 قاشق غذاخوری
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم
سیب زمینی3 عدد متوسط
آببه میزان لازم
نمککمی کمتر از 1 قاشق چایخوری
یخبه میزان لازم
بیکینگ پودر1.5 قاشق غذاخوری

دستور تهیه چیپس سرکه ای بازاری

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه

  1. آماده کردن سیب زمینی

    سیب زمینی را شسته و پوست می کنیم.

  2. خرد کردن سیب زمینی

    با خرد کن چیپس یا پوست کن تیز، سیب زمینی را به لایه های نازک تری تقسیم می کنیم تا برای تهیه چیپس سرکه ای آماده باشد.

  3. تهیه مواد چیپس سرکه ای

    در این مرحله از طرز تهیه چیپس سرکه ای، سرکه را در کاسه ای می ریزیم.

  4. ریختن نمک

    نمک را به سرکه اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  5. اضافه کردن سیب زمینی

    سیب زمینی را در مواد بالا می ریزیم و هم می زنیم تا سیب زمینی به مواد بالا آغشته شود و برای تهیه چیپس سرکه ای آماده شود.

  6. اضافه کردن بیکینگ پودر

    بیکینگ پودر را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  7. افزودن آب

    برای تهیه چیپس سرکه ای، مقداری آب را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  8. ریختن یخ

    حال یخ می ریزیم و اگر روی سیب زمینی ها پوشیده نشده بود، مقداری آب می ریزیم تا پوشانده شود.

  9. استراحت دادن مواد چیپس سرکه ای

    مواد بالا را در دمای محیط قرار داده و درب پوشی روی آن می گذاریم تا تقریبا 1.5 ساعت بماند و طعم مواد به خورد سیب زمینی ها برود و چیپس سرکه ای خوشمزه ای داشته باشیم.

  10. خشک کردن سیب زمینی

    بعد از زمان گفته شده، پارچه ای را روی سطح صافی می اندازیم و سیب زمینی ها را از مواد چیپس سرکه ای خارج کرده و روی آن می ریزیم تا رطوبت اضافی سیب زمینی گرفته شود.

  11. تهیه چیپس سرکه ای

    بعد از اینکه رطوبت سیب زمینی گرفته شد، در قابلمه ای روغن ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و زمانی که روغن داغ شد، سیب زمینی های مزه دار شده را دانه دانه درون روغن می اندازیم تا سرخ شود و طلایی شود. چیپس سرکه ای شما آماده است و کافیست چیپس های سرخ شده را روی پارچه ای نخی بریزید تا روغن اضافی آن ها خارج شود.

طرز تهیه چیپس سرکه ای نمکی
طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی

نکات مهم برای تهیه چیپس سرکه ای

  • برای اینکه چیپس سرکه ای با سایز یکسان داشته باشیم لازم است اولا سیب زمینی ها سایز یکسانی داشته باشند و دوما هنگام خرد کردن یکسان خرد کنیم.
  • برای تهیه چیپس سرکه ای فلفلی، بعد از اینکه چیپس را از روغن خارج کردید، کمی پودر فلفل بریزید.
  • برای تهیه چیپس ساده، سرکه را حذف کنید.
  • بهتر است آب سرد بریزید تا چیپس سرکه ای بهتر شود.
  • همچنین برای تهیه چیپس فلفلی و چیپس پیازی، سرکه را حذف کنید و بعد از سرخ شدن سیب زمینی کمی پودر فلفل یا پودر پیاز بریزید.
  • برای تهیه چیپس سرکه ای با فر، سینی فر را چرب کرده و بعد از اینکه سیب زمینی های خشک شده را روی آن می چینیم، با اسپری روغن می زنیم و در فر با دمای 160 درجه قرار می دهیم تا سرخ و طلایی شوند.
  • برای تهیه چیپس سرکه ای بدون بیکینگ پودر، خمیر مایه را جایگزین بیکینگ پودر کنید.
  • دستور تهیه چیپس سرکه ای در توستر نیز به همان روش چیپس سرکه ای در فر است که در بالا گفتیم و باید دمای توستر را روی 150 درجه تنظیم کنید.
  • بهتر است سیب زمینی هایی که از مواد مزه دار چیپس سرکه ای خارج کرده اید، با آب بشویید.
  • چیپس سرکه ای در مایکروفر نیز قابل تهیه است و شبیه به تهیه چیپس سرکه ای با فر می باشد.
  • در برخی رسپی های تهیه چیپس سرکه ای، بعد از اینکه سیب زمینی حلقه ای شده را شستید، سیب زمینی ها را روی پارچه ای نخی انداخته و کمی سرکه روی آن ها اسپری کنید.

مطالب پیشنهادی : دستور تهیه چیپس گوجه ای(کچاپ)

شیوه آماده کردن چیپس پیاز جعفری

نظرات