طرز تهیه کیک هویج گردو با کرم پنیری خوشمزه و بینظیر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کیک هویج گردو با کرم پنیری، کیکی بسیار خوشمره و با ظاهری فوق العاده است. اگر شما هم از آن دسته آدمها هستید که به کیک خانگی علاقه دارید پیشنهاد میکنم حتما کیک هویج گردو را امتحان کنید. این کیک دستور پخت ساده ای دارد که مواد آن در دسترس هرکسی میباشد. همانطور که از نام کیک هویج گردو پیداست، مواد پایه ی این کیک، گردو و به خصوص هویج است.

طرز تهیه کیک هویج گردو

این کیک به دلیل هویجی که دارد سرشار از ویتامین A است که برای افزایش کیفیت بینایی مفید است. لایه ی پنیری آن طعمی شبیه به تیرامیسو دارد. در ادامه با بهترین دستور تهیه کیک هویج گردو آشنا می شوید.

همچنین میتوانید با طرز تهیه کیک هویج و آناناس در مینویسم آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج گردو با کرم پنیری

مواد لازم برای کیک هویج گردو

هویج1.5 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
روغننصف پیمانه
شکرنصف پیمانه
آرد شیرینی پزی1 پیمانه
بیکینگ پودرنصف قاشق غذاخوری
دارچینکمی بیشتر از نصف قاشق غذاخوری
گردو100 گرم

مواد لازم برای کرم پنیری کیک هویج

پنیر ماسکارپونه70 گرم
خامه قنادی120 گرم

دستور پخت کیک هویج گردو با کرم پنیری

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن مواد خشک کیک

    آرد را در ظرفی ریخته و بیکینگ پودر را به آن اضافه میکنیم. سپس دارچین را ریخته و همه ی مواد را با هم مخلوط میکنیم. 3 بار آن را الک میکنیم.

  2. آماده کردن مواد مایع کیک

    در ظرفی روغن را میریزیم. شکر را اضافه کرده و تا حل شدن شکر به آرامی با همزن برقی یا دستی میزنیم. تخم مرغ ها را ریخته و تا باز شدن زرده ی تخم مرغ و ترکیب شدن مواد، به آرامی هم میزنیم.

  3. آماده کردن هویج

    هویج ها را پوست میکنیم. با رنده ی سایز ریز رنده میکنیم و کنار میگذاریم.

  4. آماده کردن گردو

    گردوها را از پوست جدا میکنیم. سپس خرد و نگینی میکنیم. در ظرفی میریزیم.

  5. آماده کردن کیک هویج گردو

    مواد مایع کیک را در ظرفی میریزیم و مواد خشک را به آن اضافه میکنیم. سپس گردو خرد شده و هویج رنده شده را میریزیم. به آرامی فقط برای مخلوط شدن مواد هم میزنیم.

  6. پختن کیک هویج گردو

    قالبی را با قلمو چرب میکنیم. مواد کیک هویج گردو را در آن میریزیم. در فر در دمای 160 درجه سانتیگراد و به مدت 40 دقیقه، قرار میدهیم. از فر خارج کرده و در هوای خنک قرار میدهیم تا سرد شود.

  7. فرم دادن خامه

    خامه قنادی آماده را که 15 دقیقه قبل از فریزر خارج کرده ایم، در کاسه ای پیرکس میریزیم و با چنگالی کمی هم میزنیم تا هیچ یخی در آن نباشد. با همزن دور کند کمی میزنیم و سپس خاموش میکنیم و بعد از گذشت 3 دقیقه، با دور تند میزنیم. زمانی که فرم گرفت همزن را خاموش میکنیم. خامه فرم گرفته خامه ای است که وقتی پره ی همزن را از ظرف بالا آوردیم، خامه ی روی آن نریزد و بالا بماند. روش دیگر تشخیص این است که خامه رنگش مات شود و براقیتی نداشته باشد.

  8. آماده کردن کرم پنیری

    پنیر ماسکارپونه را در ظرفی گرد میریزیم و با دور کند همزن فقط برای باز شدن پنیر، هم میزنیم. سپس خامه ی فرم گرفته را اضافه میکنیم. با یک لیسک پنیر و خامه را به آرامی و با دوسه بار چرخاندن لیسک،با هم مخلوط میکنیم. کرم پنیری را داخل یخچال قرار میدهیم.

  9. تزیین کردن کیک هویج گردو

    کیک خنک شده را از ارتفاع به 2 قسمت برش میدهیم. نیمی از کرم پنیری را روی یک قسمت از کیک میزنیم. نیمه ی دیگر کیک را روی آن قرار داده و و روی آن نیمه نیز بقیه ی کرم پنیری را میریزیم و صاف میکنیم.

نکات مهم در پخت کیک هویج گردو با کرم پنیری

  • توجه کنید که در هر مرحله از پخت کیک، نباید مواد را زیاد و با دورتند هم بزنیم زیرا باعث میشود کیک هویج گردو پخت خوبی نداشته باشد.
  • به جای همزن برقی یا دستی، میتوانید از چنگال استفاده کنید.
  • خامه را بعد از اینکه فرم گرفت، هرگز هم نزنید زیرا فرم خود را از دست میدهد.
  • برای کرم پنیری، وقتی پنیر را با خامه فرم گرفته مخلوط کردیم نباید زیاد هم بزنیم زیرا خامه حالت مایع و رقیق پیدا می کند.
  • کرم پنیری قابل حذف شدن است.
  • قالب مورد نیاز برای این کیک با این مقدار مواد اولیه، 22_20 سانت است.
  • برای تزیین میتوانید از گردو و هویج رنده شده استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

کیک خرمالو و گردو خانگی

کیک کدو حلوایی با ماست

دستور تهیه لوکوم هویج ترکیه

نظرات