طرز تهیه کیک هندوانه؛ تمیز و حرفه ای مثل قنادی با عکس
هندوانه نمادی از شب یلداست و برای درست کردن کیک شب یلدا معمولا آن را به شکل هندوانه تزیین می کنند. اجازه دهید شما را با طرز تهیه کیک هندوانه آشنا کنم.
چه چیزی بهتر از درست کردن کیک هندوانه ای شکل با کیک مخملی قرمز یا همان ردولوت است؟ رد ولوت با چیپس شکلاتی! من کیک ردولوت را درست می کنم و آن را درست شبیه به یک هندوانه تزئین می نمایم. با باترکریم سبز و قرمز و چیپس های شکلاتی، هر برش کیک درست شبیه به یک قاچ هندوانه خواهد شد.
طرز تهیه کیک به شکل هندوانه
- کیک ردولوت را آماده کرده و بپزید.
کیک ردولت یا کیک مخمل قرمز را می توانید خودتان آماده کنید یا آن را به صورت پودر آماده خریداری کرده و بپزید. برای پخت کیک از قالب های کمربندی گرد استفاده کنید تا کیک ارتفاع مناسبی داشته باشد تا بتوانید آن را به سه لایه تقسیم کنید.
- بعد از پخت، لایه زیرین کیک را بر روی یک صفحه کیک یا صفحه گردان قرار دهید.
- یک قیف خامه ای را با باترکریم ساده و ملایم پر کنید.
یک لایه باترکریم روی لایه اول کیک بزنید. باترکریم اضافی را با یک کاردک صاف کنید.
- لایه دوم کیک را روی باترکریم قرار داده و همین روند را تکرار کنید.
سپس لایه سوم کیک را قرار دهید و روی آن باترکریم بزنید.
- با یک لایه نازک از باترکریم کل کیک را بپوشانید.
- حدود سه چهارم فنجان از باترکریم را با رنگ قرمز، قرمز کنید.
- حجم زیادی از باترکریم قرمز را روی کیک قرار دهید.
- با یک کاردک به آرامی باترکریم قرمز را روی کیک صاف کنید.
مواظب باشید که باترکریم قرمز هرگز به کناره های کیک نریزد.
- حدود یک فنجان و نیم باترکریم را سبز رنگ کنید.
من کمی سبز تیره و کمی سبز لیمویی درست کردم، سپس هر دو را با هم ترکیب نمودم. این دو رنگ را کمی با هم مخلوط کنید تا مانند سطح بیرونی هندوانه رگه دار شود. قیف خامه را با باترکریم سبز پر کنید.
- دور کیک را با رنگ سبز بپوشانید.
با شروع از پایین کیک، حلقه های صافی را در اطراف کیک ایجاد کنید. این به کنترل آیسینگ کمک می کند و باعث می شود که لایه یکنواخت باقی بماند. لازم نیست یک لایه ضخیم دور کیک ایجاد کنید، یک لایه نازک کافی است.
- کناره های کیک را صاف کنید.
دقت کنید که از این باترکریم سبز بر روی کیک نزنید. بعد از این که کناره های کیک را پوشاندید، کمی آیسینگ رقیق تر بردارید تا کناره های کیک را صاف کنید.
- در صورت تمایل، کیک نهایی را به استند کیک منتقل کنید.
با استفاده از یک کاردک کوچک آیسینگ باقیمانده را درون یک کیسه یا قیف بریزید. با استفاده از آن یک شکل تسبیح مانند در قسمت زیرین و قسمت بالایی کیک ایجاد کنید.
- روی کیک هندوانه را با چیپس شکلاتی تزئین کنید.
نوش جان!
مطالب پیشنهادی: