طرز تهیه کیک هویج خیس گردویی مجلسی با پف زیاد
کیک هویج با طعم بینظیر آن همگی را مجذوب خود می کند و اگر این کیک هویج خیس باشد، خوشمزه تر است و بافت نرم و مرطوب آن برای همگان خوشایند و جذاب خواهد بود. کیک هویج خیس از آن کیک هاست که بهتر است یکبار هم که شده تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه کیک هویج خیس را ارائه داده ایم.
طرز تهیه کیک هویج خیس بدون فر
ممکن است تصمیم به پخت کیک داشته باشید اما به فر دسترسی نداشته باشید و یا ترجیح دهید کیک بدون فر آماده کنید. کیک هویج خیس بدون فر راحت تر است و ما می خواهیم طرز تهیه کیک هویج خیس بدون فر را آموزش بدهیم تا همه خانم های با سلیقه بتوانند این کیک هویج خیس را آماده کنند.
پست های مرتبط : دستور تهیه کیک هویج گردو با کرم پنیری
مواد لازم برای تهیه کیک هویج خیس
بیکینگ پودر | 4 قاشق چایخوری |
آرد | 4 لیوان |
هویج | 6 عدد متوسط |
شکر | 3.5 لیوان |
کنسرو آناناس بدون آب | 450 گرم |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
گردو | 250 گرم |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
روغن نباتی | 1 لیوان |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 8 عدد |
پودر نارگیل | 1 فنجان |
دستور پخت کیک هویج خیس
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- آماده کردن آناناس
آناناس را پوره کرده و در ظرفی می ریزیم و برای تهیه کیک هویج خیس کنار می گذاریم.
- خرد کردن گردو
گردو را از پوست جدا کرده و ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن هویج
برای تهیه کیک هویج خیس، با سایز متوسط رنده، هویج را رنده می کنیم.
- تهیه مواد خشک کیک هویج خیس
آرد را 3 بار الک کرده و در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن جوش شیرین
جوش شیرین را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- افزودن بیکینگ پودر
در این مرحله از طرز تهیه کیک هویج خیس، بیکینگ پودر را در مواد بالا ریخته و به خوبی هم می زنیم.
- افزودن نمک
نمک را اضافه می کنیم.
- اضافه کردن دارچین
دارچین را ریخته و همه مواد خشک کیک هویج خیس را با هم مخلوط می کنیم.
- تهیه مواد کیک هویج خیس
تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و فعلا هم نمی زنیم.
- افزودن شکر
شکر را اضافه کرده و با همزن دور تند هم می زنیم تا این مواد کیک هویج خیس، کرم رنگ شود.
- افزودن روغن
روغن را اضافه کرده و همه مواد را هم می زنیم. توجه کنید که برای این مرحله از طرز تهیه کیک هویج خیس، نیازی به همزدن با دور تند نیست و تنها کافیست ترکیب شوند.
- اضافه کردن مواد خشک کیک هویج خیس
مواد خشک را که در بالا آماده کردیم، کم کم به مواد قبلی کیک هویج خیس اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.
- ریختن هویج
حال هویج رنده شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- ریختن آناناس
آناناس را می ریزیم تا بافت کیک هویج خیس مرطوب تر و خوشمزه تر باشد.
- اضافه کردن گردو
گردو خرد شده را به مواد قبلی کیک هویج خیس مخلوط می کنیم.
- پختن کیک هویج خیس بدون فر
شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. قابلمه را چرب کرده و مواد بالا را در آن می ریزیم و روی شعله پخش کنی که 10 دقیقه از گرم شدن آن گذشته است، قرار می دهیم. تقریبا 40 دقیقه صبر می کنیم تا کیک هویج خیس بپزد و آماده شود.
نکات طلایی برای تهیه کیک هویج خیس
- بهتر است مواد اولیه به دمای محیط برسند و سپس برای تهیه کیک هویج خیس استفاده کنید.
- برای تهیه کیک هویج خیس در فر، همین مواد بالا را درون قالب چرب شده بریزید و در فر با دمای 170 درجه می گذاریم تا بپزد.
- در برخی رسپی ها کمی شکر، آب و آب پرتقال را با هم ترکیب می کنند و بعد از اینکه کیک هویج خیس آماده شد، با خلال دندان چند جای کیک را سوراخ کرده و روی کیک می ریزند.
- کرم پنیری برای کیک هویج خیس را می توانید در خانه تهیه کنید و برای این منظور پودر قند، پنیر ماسکارپونه و خامه قنادی را با هم ترکیب کنید و با کاردک روی کیک هویج خیس بزنید.
- می توانید انواع آجیل را جایگزین گردو کرده و یا کمی کشمش نیز اضافه کنید تا کیک هویج خیس متفاوت تر شود.
- میزان گردو قابل تغییر است.
- سعی کنید تخم مرغ و شکر را به خوبی هم بزنید تا کیک هویج خیس بیشتر پف کند.
- برای خوش عطر تر شدن کیک هویج خیس کمی هل و گلاب بریزید.
- به علاوه اگر می خواهید کیک هویج خیس خوشرنگ تر شود، کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.
- نحوه خرد کردن هویج برای کیک هویج خیس دلخواه است.
مطالب پیشنهادی : مراحل تهیه رنگ خوراکی نارنجی با هویج