طرز تهیه کیک پرتقالی خیس مجلسی؛ با بافت عالی
همیشه خوش عطر ترین کیک، کیک پرتقالی است و خوشمزه ترین کیک نیز کیک خیس می باشد و به همین دلیل کیک پرتقالی خیس، کیک بسیار جذابی است و مطمئنم اگر کیک پرتقالی خیس را در منزل تهیه کنید، هرگز طعم آن را از یاد نخواهید برد. از اینرو می خواهیم طرز تهیه کیک پرتقالی خیس را در این مطلب از مینویسم با شما به اشتراک بگذاریم.
طرز تهیه کیک پرتقالی خیس بدون فر
کیک پرتقالی خیس را می توانید در فر طبخ کنید اما بدون فر نیز ساده تهیه می شود. با این دستور کیک پرتقالی خیس بدون فر تهیه کنید و لذت ببرید.
مراحل تهیه کیک پرتقالی با عطر زعفران
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی خیس
شکر | 5 پیمانه |
روغن مایع | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 6 عدد |
آب پرتقال | 4 پیمانه |
ماست | 1 پیمانه |
وانیل | 2 قاشق چایخوری |
آرد | 5 پیمانه |
پوست پرتقال | پوست 2 عدد پرتقال متوسط |
بیکینگ پودر | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه کیک پرتقالی خیس
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 10 دقیقه
- آماده کردن پوست پرتقال
رنده ریز را آماده کرده و پوست پرتقال را با آن رنده می کنیم و در کاسه ای می ریزیم تا برای تهیه کیک پرتقالی خیس آماده باشد.
- تهیه مخلوط آرد
آرد را در ظرفی می ریزیم.
- ریختن بیکینگ پودر
بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و برای تهیه کیک پرتقالی خیس هم می زنیم و 3 بار الک می کنیم.
- تهیه مواد کیک پرتقالی خیس
تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن شکر
برای تهیه کیک پرتقالی خیس، 2 پیمانه شکر را به تخم مرغ اضافه می کنیم.
- ریختن وانیل
وانیل را در مواد بالا می ریزیم و با دور تند همزن هم می زنیم.
- افزودن پوست پرتقال
پوست پرتقال رنده شده را به مواد قبلی کیک پرتقالی خیس اضافه کرده و هم می زنیم.
- افزودن روغن مایع
روغن مایع را به مواد فوق اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.
- افزودن آب پرتقال
در این مرحله از طرز تهیه کیک پرتقالی خیس، 2 پیمانه آب پرتقال را به مواد فوق اضافه می کنیم.
- اضافه کردن ماست
ماست می ریزیم و همه را با هم ترکیب می کنیم.
- اضافه کردن مخلوط آرد
مخلوط آرد را که الک کردیم، روی مواد مایع بالا می ریزیم و با لیسک یا قاشق بزرگ هم می زنیم.
- پختن کیک پرتقالی خیس بدون فر
تابه ای را چرب کرده و روی حرارت ملایم و روی شعله پخش کن می گذاریم. مواد کیک پرتقالی خیس را در تابه می ریزیم و دمکنی پارچه ای می گذاریم.
- تهیه شربت کیک پرتقالی خیس
حال 2 پیمانه آب پرتقال باقیمانده را در قابلمه ای می ریزیم و 3 پیمانه شکر را به آب پرتقال اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر حل شود و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید.
- ریختن شربت روی کیک پرتقالی خیس
بعد از اینکه کیک پرتقالی خیس پخت و آماده شد، در سینی گذاشته و شربت را روی آن می ریزیم و سپس برش می زنیم. کیک پرتقالی خیس آماده است.
نکات پخت کیک پرتقالی خیس
- کیک پرتقالی خیس با ماست خوشمزه تر است اما اگر در دسترس نبود، می توانید شیر بریزید.
- البته کیک پرتقالی خیس بدون شیر نیز قابل تهیه است و با آب جایگزین می شود.
- می توانید کیک پرتقالی خیس با فر بپزید و برای این منظور همین مواد را در قالب کیک چرب شده بریزید و در فر با دمای 170 درجه قرار دهید.
- در برخی از دستور ها، قبل از پخت، زیر مواد کیک پرتقالی خیس کمی پرتقال حلقه شده قرار می دهند.
- برای تزیین کیک پرتقالی خیس از پودر پسته و خامه فرم گرفته استفاده کنید.
- برای اینکه کیک پرتقالی خیس خمیر نشود باید دمای شربت و کیک یکسان باشد.
- برای اینکه کیک پرتقالی خیس پف داشته باشد، از قالب کوچک استفاده کنید.
- توجه کنید که شربت کیک پرتقالی خیس اصلا نباید بجوشد.
- مهمترین نکته در تهیه کیک پرتقالی خیس این است که قسمت سفید رنگ پوست پرتقال را رنده نکنید زیرا باعث تلخ شدن کیک پرتقالی خیس می شود.
- می توانید آرد گندم یا آرد سمولینا بریزید.
- برای اینکه شربت کیک پرتقالی خیس به خوبی به خورد کیک برود، لازم است چند ساعت در یخچال بگذارید.
همچنین بخوانید : روش تهیه کیک اسفنجی پرتقالی