چگونه پوست ماهی یخ زده را جدا کنیم؟

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میتوان به جرات گفت همه آن را دوست دارند ماهی است، ماهی علاوه بر داشتن طعم و مزه خوبش دارای ویتامین های بسیاری است، اما با این حال درست کردن و تهیه ماهی کمی مشقت بار است و افراد را به زحمت می اندازد. کندن پوست ماهی یخ زده می تواند کمی سخت باشد، اگر شما هم با جدا کردن پوست ماهی یخ زده مشکل دارید باید گفت که نگران نباشید چرا که در این پست تمامی مراحل و روش های موثر برای جدا کردن پوست ماهی یخ زده معرفی خواهیم کرد.

روش پوست کندن ماهی یخ زده

بهترین راه برای کندن پوست ماهی یخ زده این است که آن را چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برای کندن پوست ان اقدام کنید. قرار دادن ماهی یخ زده در بیرون از یخچال برای مدت طولانی فرصت کافی برای رشد باکتری ها فراهم می کند. بعضی ها ماهی را درون اب قرار می دهند تا یخ آن آب شود این کار باعث می شود بافت ماهی شل شده و پخت آن دشوار شود. برای این کار بهتر است ماهی را درون یک مشما قرار داده و سپس در آب سرد قرار دهید.

ماهی علاوه بر خوش طعم بودن دارای ویتامین های بسیاری است که سرشار از اسید چرب امگا 3 است که یک ویتامین ضروری و حیاتی برای پوست و مو و همچنین تقویت مغز و حافظه است. امگا 3 فواید دیگری هم دارد که در مواد غذایی دیگر پیدا نمیشود و تنها در ماهی، تن ماهی و دانه چیا وجود دارد. ماهی تازه کمی بعد از گرم شدن پوست خود را به اصطلاح ول می کند و می توان پوست ان را به راحتی جدا کرد اما ماهی یخ زده که از فریزر خارج می کنیم کمی داستان متفاوت تری دارد مخصوصا زمانی که عجله داشته باشید و نتوانید منتظر آب شدن یخ ماهی شوید و سپس پوست آن را جدا کنید. ساده ترین روش برای جدا کردن پوست ماهی یخ زده چیست؟

در ادامه قصد داریم تا روش های موثر و آسان برای جدا کردن پوست ماهی یخ زده را به شما دوستان عزیز معرفی کنیم.

طرز تهیه ماهی کبابی با رب انار خوشمزه با طعمی بی نظیر

1. آموزش جدا کردن پوست ماهی یخ زده با چاقو

آموزش جدا کردن پوست ماهی یخ زده

آموزش جدا کردن پوست ماهی یخ زده

طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی و رب انار با طعمی بی نظیر و عالی

  • ابتدا ماهی یخ زده را از فریزر بیرون در بیاورید.
  • ماهی یخ زده را با آب سرد خوب شستشو دهید تا ترشحات روی پوست ماهی از بین برود.
  • سپس ماهی را بر روی برد گوشت بری قرار دهید.
  • با چاقو تیز بر روی پوست ماهی برش های اریبی و ریز بزنید.
  • دقت داشته باشید که برش های اریبی  فقط بر روی پوست ماهی باشید و به گوشت نرسد.
  • سپس چاقو را به زیر برش های اریبی قرار دهید و آرام بلغزانید تا پوست کمی جدا شود.
  • این کار را با تمام پوست های ماهی یخ زده که برش های ریز و اریبی زده اید انجام دهید و همه پوست ها را جدا کنید.
  • ماهی را با آب سرد شستشو دهید. ماهی شما آماده پخت است.

2. کندن پوست ماهی یخ زده با آب جوش

روش بالا ممکن است کمی سخت باشد. در اینجا یک روش ساده برای کندن پوست ماهی یخ زده به شما معرفی می کنیم:

کمی آب در یک ظرف ریخته (ترجیحا فلزی نباشد) سپس صبر کنید تا جوش بیاید.

ماهی ها را درون یک مشمای پلاستیکی قرار داده و درون آب جوش بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه صبر کنید.

ماهی ها را از درون آب جوش خارج کنید و با یک دست ماهی را نگهدارید (با یک تکه کاغذ یا روزنامه) و با دست دیگر پوست ماهی را به راحتی جدا کنید.

سپس ماهی را آبکشی کنید.

3. روش پوست کندن ماهی یخ زده هنگام پخت

همچنین می توانید پوست ماهی یخ زده را هنگام پخت از آن جدا کنید. اگر عجله ای برای آشپزی ندارید صبر کنید تا یخ ماهی کاملا آب شود. سپس آن را به اندازه دلخواه برش داده و طرفی از ماهی که پوست ندارد را در آرد سوخاری بغلتانید سپس همان طرف را درون ماهیتابه با روغن داغ قرار دهید. برای 5 دقیقه درب ماهی تابه را بگذارید سپس به راحتی می توانید پوست ماهی را جدا کنید و روی ان ادویه ریخته و بعد از سرخ شدن طرف دیگر ماهی را برگردانید.

چند نکته مفید برای سرخ کردن ماهی

  1. ماهی را در روغن داغ بریزید. وقتی پروتئین ماهی در معرض روغن داغ قرار می گیرد نوعی پیوندهای شیمیایی ایجاد می کنند که شکستن آنها بسیار سخت است.
  2. پختن زیاد ماهی باعث خشک شدن آن و از بین رفتن طعم های طبیعی آن می شود. یک قانون خوب: ماهی را در ضخیم ترین نقطه خود اندازه بگیرید و به مدت 10 دقیقه در هر 3 سانتی متر آن را بپزید.
  3. ماهی را هنگام سرخ کردن خیلی ورق نزنید.
نظرات