طرز تهیه 3 دسر با بیسکویت پتی بور خوشمزه و آسان بدون نیاز به پخت
اگر برای مهمانی های خود به دنبال دسر های راحت و ساده هستید تا در کمترین زمان و با کمترین مواد دسرهای خوشمزه تهیه کنید، در ادامه میتوانید طرز تهیه 3 دسر با بیسکویت پتی بور را بیاموزید. نیاز به پخت ندارند و به راحت در زمان کوتاهی درست میشوند. با مینویسم همراه باشید.
3 دسر با بیسکویت پتی بور
1. تیرامیسو لیوانی
مواد مورد نیاز تیرامیسو |
|
پنیر خامه ای | 1 بسته |
خامه صبحانه ( صورتی) | ۱بسته |
عسل | ۲قاشق چایخوری |
بیسکوییت پتی بور | به میزان لازم |
دستورالعمل تهیه
- خامه، پنیر خامه ای و عسل را با همزن برقی مخلوط میکنیم .
- قهوه را در آب ولرم حل میکنیم .
- بیسکوییت های پتی بور را در قهوه میزنیم. در حدی ک فقط خیس شوند و بصورت لایه ای در یک لیوان مناسب میچینیم.
- یه لایه پتی بور، یک لایه مخلوط عسل و خامه و پنیر. در آخر هم برای تزئین میتونین از پودر قهوه یا شکلات یا نسکافه استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر شب یلدا با انار
2. کیک یخچالی
مواد مورد نیاز کیک یخچالی |
|
شیر | ۴لیوان |
نشاسته ذرت | ۴قاشق غذاخوری پر |
شکر | ۸تا ۱۰قاشق غذاخوری پر |
پودر کاکائو | ۲قاشق غذاخوری |
وانیل | کمی |
کره | ۲۵گرم |
شکلات تخته ای رنده شده | ۵۰گرم |
بیسکوئیت پتی بور | 2 بسته |
دستورالعمل تهیه
- شیر ونشاسته شکر رو مخلوط میکنیم و میذاریم رو حرارت بعد بهش کاکائو وشکلات رو اضافه می کنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه آخرسر شعله رو خاموش میکنیم بهش کره و وانیل رو اضافه می کنیم وهم میزنیم تا کره آب ومخلوط مواد بشه
- دوبسته پتی بور شکلاتی ودوبسته ساده رو باز میکنیم.
- داخل ظرف سرو بشکل دلخواه میچینیم وروش از پودینگ میریزیم با پشت قاشق صاف کرده ودوباره پتی بور میچینیم.
- لایه لایه یه بار پتی بور شکلاتی ویه بار ساده میزنیم تا مواد تموم بشه.
- میتونین همین مواد رو داخل قالب کمربندی گرد درست کنین ویه کیک گرد داشته باشین.
نکته: در روش دیگری میتوانید در یک قالب سلفون بکشید. سپس بیسکوئیت ها را به تکه های نامساوی خرد کنید. بیسکوئیت ها را خیلی نباید ریز کنید. سپس با مواد شکلاتی مخلوط کنید و در قالب بریزید. قالب را ر یخچال قرار دهید تا 2 ساعت استراحت کند. سپس از یخچال خارج و برش بزنید.
3. دسر بیسکوییتی
مواد مورد نیاز دسر بیسکوئیتی |
|
بیسکویت پتی بور | ۲۰۰گرم |
سیب پوست کنده | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
پودرکاکائو | ۲ق غ |
شکر | ۳ق غ |
نشاسته ذرت | ۱ق غ |
کره | ۵۰گرم |
شکلات سکه ای تلخ | چند عدد |
دستورالعمل تهیه
- ابتدا بیسکوییت ها را در غذا ساز بریزید و پودر کنید. سیب را اضافه و مجدد با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر دربیاد.
- حالا میتونید با دست گلوله درست کنید یا با به کمک یک قالب گرد قالب بزنید. نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای قالب زد هر بار قالب را در آرد بزنید تا مواد به قالب نچسبد.
- شیر، شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. نشاسته را اضافه و هم بزنید. تا جایی هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
- بعد از به غلظت رسیدن کره و شکلات های سکه ای را اضافه کرده و هم بزنید.
- دسر های قالب زده را از یخچال خارج کرده و از سس شکلات روی آنها بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: کیک با بیسکوییت پتی بور