طرز تهیه 3 شیرینی ساده با آرد و شکر
به نظرم یکی از لذت بخش ترین کارها برای سال جدید، شیرینی پزیه! گروه آشپزی مینویسم، در این مطلب ب مناسبت نزدیک شدن به سال نو، طرز تهیه 3 شیرینی ساده با آرد و شکر را با شما به اشتراک می گذارد که هر کدام از آنها گزینه خوبی برای پذیرایی از میهمانان در سال جدید می باشد، با ما همراه باشید!
طرز تهیه 3 شیرینی ساده با آرد و شکر
در ادامه طرز تهیه شیرینی رولتی مخملی، شیرینی اسمارتیزی و شیرینی ساده با آرد و شکر را مشاهده می نمایید. چنانچه به دنبال گزینه های دیگر برای عید 1401 می باشید، پیشنهاد می شود که طرز تهیه شیرینی خطایی و طرز تهیه شیرینی کشمشی نیز بازدید نمایید.
1. طرز تهیه شیرینی ساده
طرز تهیه این شیرنی همانطور که از نامش پیداست بسیار ساده و راحت می باشد و حتی افراد مبتدی نیز می توانند به خوبی این شیرینی خوشمزه را تهیه کنند.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ساده
مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی ساده با آرد و شکر | |
کره ی نرم شده | 125 گرم |
شکر | نصف پیمانه |
آرد | 1.5 لیوان |
پود قند برای تزیین | به مقدار لازم |
دستور پخت شیرینی ساده با آرد و شکر
- مرحله اول : در ابتدا شکر و کره را در یک کاسه جداگانه می ریزیم و آرد الک شده را به آن کم کم اضافه می کنیم و با همزن هم میزنیم.
- مرحله دوم : خمیری که به دست می آید را با دست به گلوله های کوچک یک شکل در می آوریم.
- مرحله سوم : روی سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و گلوله های شیرینی خود را روی آن می چینیم.
- مرحله چهارم: روی تک تک گلوله ها را با چنگال فشار دهید، سپس به مدت 20 دقیقه در فر که از قبل با دمای 160 روشنش کردیم قرار می دهیم.
- مرحله پنجم: زمانی که روی شیرینی ها کاملا طلایی شد از داخل فر خارج می کنیم و روی آن را با پودر قند تزیین می کنیم.
- مرحله ششم : بعد از اینکه خنک شد رول را باز می کنیم داخل آن را خامه فرم گرفته شده می ریزیم و به دلخواه می توانید از برش های توت فرنگی و یا رازبری استفاده کنید و داخل رول بچینید بعد از اینکه کاملا خامه و توت فرنگی ها را چیدیم دوباره رول می کنیم و به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا شیرینی رولتی مخملی به خوبی خودش را بگیرد.
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه شیرینی نخود چی
2. طرز تهیه شیرینی اسمارتیزی
تهیه شیرینی اسمارتیزی هم ساده و شما با حداقل مواد شیرینی پزی می تونید این رو تهیه کنید و از طعم خوشش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی اسمارتیزی
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 1 لیوان |
روغن مایع | 1 لیوان |
کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 2 لیوان |
وانیل | کمی |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
اسمارتیز | برای تزیین |
دستور پخت شیرینی اسمارتیزی
- مرحله اول : در یک ظرف جداگانه ای تخم مرغ ها را میریزیم سپس روغن و شکر را به آن اضاه می کنیم و با همزن هم می زنیم.
- مرحله دوم: آرد الک شده را کم کم به موادمان اضافه می کنیم.
- مرحله سوم : بکینگ پودر و وانیل را به همراه کاکائو به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم تا زمانی که مواد یکدست ترکیب شود و خمیر نرم شود.
- مرحله چهارم : از خمیر به اندازه یک گردو جدا کرده و روی خمیر را با اسمارتیز تزیین کنید و آنها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده ایم را قرار می دهیم.
- مرحله پنجم : سینی شیرینی ها را در فر که از قبل به مدت 15 دقیقه با دمای 160 درجه گرم کرده ایم، می گذاریم.
- مرحله ششم: پس از گذشت 15 دقیقه شیرینی را از فر خارج می کنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 3 شیرینی ساده برای عید
3. شیرینی رولتی مخملی
طرز تهیه شیرینی رولت مخملی نسبت به دو دستور فوق، سخت تر است اما فوق العاده خوش طعم و زیباست و به سفره شما رنگ و لعاب خاصی می بخشه. برای تهیه این شیرینی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی رولتی مخملی
رنگ خوراکی قرمز | به مقدار لازم |
اسانس توت فرنگی و یا بادام و یا رازبری | به مقدار لازم |
خامه زده شده یا فرم گرفته | به مقدار لازم |
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد | 3/4 پیمانه |
شکر | 3/4 پیمانه |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | 1/2 قاشق چای خوری |
دستور پخت شیرینی رولت مخملی
- .مرحله اول: قبل از هر چیزی فر را در 450 درجه فارنهایت قرار می دهید.
- مرحله دوم : تخم مرغ ها را شکسته و سفیده تخم مرغ ها را از زرده جدا کنید. سپس سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی هم می زنید تا زمانی که سفیده ها به طور کامل پف کنند.
- مرحله سوم : حالا وانیل، اسانس توت فرنگی و شکر را ب همراه زرده تخم مرغ ها به خوبی هم می زنیم تا کاملا حجم بگیرد و کرمی رنگ شود. سپس بکینگ پود و آرد را 3 بار الک کنید تا کامل یکدست شود و کم کم به مواد مخلوط شد اضافه کنید.
- مرحله چهارم : تا حدی که آرد با مواد مخلوط شود هم زدن را ادامه می دهیم و بعد رنگ خوراکی قرمز را اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم نصف سفیده های تخم مرغ را اضافه می کنیمو کمی هم میزنیم.
- مرحله پنجم : ما بقی سفیده تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و با یک لیسک به آرامی هم می زنیم. سینی مخصوص فر را با کاغذ روغنی می پوشانید و تمامی مایع شیرینی را در سایز 31 در 31 داخل سینی میریزیم و با لیسک به طور کامل صافف می کنیم و به مدت 5 الی 7 دقیقا داخل فر می گذاریم تا موادمان کاملا طلایی و اسفنجی شود.
- مرحله ششم : یک کاغذ روغنی دیگری پهن می کنیم موادی را که از فر خارج کردیم روی کاغذ روغنی رول می کنیم و روی آن یک حوله میگذاریم تا کاملا خنک شود و بخار شیرینی از بین برود.