طرز تهیه 5 فینگر فود با خمیر یوفکا ساده و کم هزینه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یوفکا یک ورقه بسیار نازک از خمیر است که بدون خمیر مایه درست می‌ شود. از یوفکا برای درست کردن نان، انواع شیرینی و انواع فینگرفودها استفاده می‌ شود. یوفکا معمولاً از آرد گندم تهیه می‌ شود که با کمی نمک و آب مخلوط شده و به صورت خمیر در می‌ آید. خمیر یوفکا یکی از خمیر های پرکاربرد می باشد که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. در این پست طرز تهیه 5 فینگر فود با خمیر یوفکا به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.

دستور تهیه 5 فینگرفود به همراه خمیر یوفکا

5 فینگرفوذ خوشمزه و لذیذ با خمیر یوفکا به شما آموزش داده می شود.

1. فینگرفود با خمیر یوفکا و سس مخصوص

مواد لازم

خمیر یوفکا 20 عدد
پنیر پارمزان 250 گرم
سوسیس 10 عدد
روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
سیر له شده  2 حبه
پیاز نگینی  1/2 پیمانه
پودر آویشن و ریحان هر کدام 2 قاشق چایخوری
آب 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی  150 گرم
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه فرنگی خشک شده 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سس مخصوص برای فینگرفود

  • یک تابه برداشته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و مقداری روغن زیتون درون تابه بریزید.
  • بعد از داغ شدن روغن پیاز نگینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • سپس سیر له شده را اضافه کرده و سرخ کنید.
  • بعد از طلایی شدن پیاز و سیر، گوجه فرنگی خشک را درون تابه بریزید.
  • بعد پودر آویشن و ریحان را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
  • 1/4 پیمانه آب به مواد اضافه کنید و هم بزنید. با شعله ملایم حرارت دهید تا نیمی از آب اضافه شده کشیده شود.
  • بعد از این که مقداری از آب اضافه شده کشیده شد رب گوجه فرنگی  را بیافزایید.
  • سپس 1 پیمانه آب اضافه کنید، رب را کاملا باز کنید و با مواد مخلوط نمایید و به خوبی تفت دهید تا رنگ مایه سس تغییر کند.
  • سپس فلفل سیاه را اضافه نمایید.
  • حرارت را ملایم کنید تا آب اضافی سس گرفته شود و کاملا بپزد. باید تمام مزه های سس با هم ترکیب شده و آبکی هم نباشد. بعد از حدود 15 دقیقه سس آماده است.

نکته: می توانید آن را در ظرف در بسته ای به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه فینگرفود با خمیر یوفکا و سس مخصوص

  • ابتدا سوسیس ها را حلقه ای کرده و درون روغن سرخ کنید و روغن اضافی آن را بگیرید.
  • خمیر ورقه ای یوفکا روی سطح صاف باز کنید و سپس مقداری پنیر پارمزان روی آن قرار دهید.
  • روی پنیر مقداری سس مخصوص را بریزید و سوسیس حلقه ای سرخ شده را روی سس قرار دهید.
  • خمیر یوفکا را روی مواد بپیچید. ( طوری بپیچید که مواد از خمیر خارج نشوند)
  • می توانید فینگرفود ها را در روغن سرخ کنید. در این صورت حتما روغن را داغ کنید و مقدار زیادی روغن داخل تابه بریزید. حرارت باید ملایم باشد تا فینگرفود ها به خوبی سرخ شوند. بعد از سرخ کردن نیز باید روی دستمال تمیز روغن اضافی آن ها را بگیرید.
  • روش دوم استفاده از فر است: روی هر فینگرفود را با برس روغن بزنید و در سینی فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد و به مدت 20 دقیقه بپزید.
  • فینگرفودها را در ظرفی بچینید و سس را در کنار آن ها سرو کنید.

2. بورک اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا

بورک اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا

مواد لازم

خمیر یوفکا 1 بسته
اسفناج 1 کیلو
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر  2 حبه
پنیر خامه ای 2 پیمانه
پنیر موتزارلا 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/2 فنجان
پودر کاری،نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه بورک اسفناج با پنیر با خمیر یوفکا

  • ابتدا پیاز و اسفناج را خرد کنید.
  • مقداری روغن درون تابه ریخته و  پیاز را در تابه تفت دهید و کمی که سبک شد اسفناج را به آن اضافه کنید و خوب با هم تفت دهید تا اسفناج بپزد.
  • سیر را خرد کنید و به همراه پودر کاری به مواد تابه اضافه کنید.
  • در یک کاسه تخم‌مرغ و شیر را با کمی نمک و فلفل هم بزنید.
  • با برس روی هر لایه از خمیر یوفکا را به این مواد آغشته کنید.
  • فر را با دمای 180 درجه داغ کنید.
  • کف یک تابه چهارگوش را با مقداری روغن چرب کنید.
  • ۴ لایه خمیر یوفکای آغشته به تخم‌مرغ و شیر را روی هم در تابه بچینید و نصف پنیر موتزارلا را روی آن بریزید.
  • مخلوط اسفناج را روی پنیر بریزید و یکنواخت پهن کنید.
  • سپس پنیر خامه‌ ای را خرد کنید و روی اسفناج بریزید.
  • بقیه پنیر موتزارلا را روی مواد بریزید و ۴ لایه دیگر خمیر یوفکای آغشته به شیر و تخم‌مرغ را روی آن بچینید.
  • تابه را 30  دقیقه در فر بگذارید تا خمیر ترد و طلایی شود.

3. فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا

فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا

مواد لازم

خمیر یوفکا مستطیلی 8 ورقه
سوسی هات داگ 2 عدد
کره 20 گرم
سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری
شیر 1/2 لیوان

طرز تهیه فینگرفود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا

  • ابتدا  مقداری کره درون تابه ریخته و سیر را با آن تفت دهید.
  • سپس شیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شیر گرم شود.
  • هر یک از خمیرهای یوفکا را درون این مایع بغلتانید.
  • خمیرها را روی یکدیگر قرار می دهیم.

نکته: فقط لایه رویی آخرین خمیر را آغشته به مخلوط شیر و سیر نکنید.

  • خمیرها را به صورت نوارهایی با عرض دو سانتی متر برش دهید.
  • سوسیس ها را به صورت حلقه های دو سانتی متری برش دهید.
  • نوارهای خمیری را دور حلقه های سوسیس بپیچانید.
  • در این مرحله سیخ های چوبی را داخل سوسیس ها فرو کنید. به شکلی که کاملا نوارهای خمیری چفت شوند و موقع سرخ کردن باز نشوند.
  • سوسیس های چوبی را در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
  • بعد از سرخ شدن یک سمت سوسیس ها را برگردانید تا سمت دیگر آن ها نیز کاملا سرخ و برشته شود.
بیشتر بخوانید: فینگرفود برای تولد

4. فینگرفود سیب زمینی با خمیر یوفکا

مواد لازم

سیب زمینی بزرگ 2 عدد
پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
کالباس 300 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
خمیر یوفکا 1 بسته
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه فینگرفود سیب زمینی با خمیر یوفکا

  • سیب زمینی‌ها را بشویید. پوست آن‌ها را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  • سپس آن را در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود و مقداری نمک و فلفل به آن بزنید.
  • کالباس ها را نگینی خرد کنید.
  • سیب زمینی سرخ شده را با پیاز داغ و کالباس نگینی خرد شده مخلوط کنید.
  • خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کرده و به صورت مستطیل‌ های هم اندازه برش بزنید.
  • از مخلوط سیب زمینی و کالباس روی برش‌ های مستطیلی قرار دهید به گونه‌ ای که لبه‌ های خمیر را نپوشاند.
  • سپس یک برش مستطیلی دیگر روی آن قرار دهید و با چنگال لبه‌های دو خمیر را به هم بچسبانید.
  • خمیر‌ها را در روغن زیاد سرخ کنید و هنگامی که به رنگ طلایی درآمدند روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ ها گرفته شود.

5. بورک گوشت با خمیر یوفکا

بورک گوشت با خمیر یوفکا

مواد لازم

تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/2 فنجان
روغن مایع 1/2 فنجان
گوشت چرخ کرده 500 گرم
قارچ 300 گرم
فلفل دلمه ای رنگی 2 عدد
پنیر پیتزا 200 گرم
پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کنجد برای تزیین به میزان لازم

 

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا

  • ابتدا گوشت چرخ کرده را در کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کنید.
  • فلفل دلمه‌ ای ها را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و حدو 3 دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمه‌ ای نرم شود.
  • پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید.
  • سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مایه گوشت خنک شود.
  • قارچ ها را نیز خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید تا آب آن‌ ها کاملا کشیده شده و نرم شوند.
  • زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  • سفیده را با روغن و شیر در ظرفی ریخته و هم بزنید تا یکدست شوند.
  • زرده را در ظرف جداگانه‌ ای بریزید و کنار بگذارید.
  • خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و از مخلوط شیر و سفیده تخم مرغ روی آن بمالید.
  • مایه گوشتی که قبلا آماده کردید را روی خمیر پهن کنید.
  • قارچ‌ ها را روی مایه گوشت بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  • خمیر را رول کنید و زرده تخم مرغ را با یک برس روی آن بمالید.
  • با یک چاقوی تیز، خمیر را به رول‌های هم اندازه برش بزنید.
  • ظرف مورد نظر را چرب کنید، رول‌ ها را در آن بچینید و روی رول‌ ها کمی کنجد بپاشید.
  • ظرف را به مدت 40 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی رولت‌ ها طلایی شوند.
نظرات