طرز تهیه نان کاسه ای برای سوپ جهت سرو راحت
با توجه به این که بهترین غذا برای بیمار سوپ است و برخی افراد به این غذا علاقه چندانی ندارند بنابراین بهتر است نان کاسه ای برای سوپ تهیه کنید تا این غذا افراد را مجذوب خود کند و سوپ را نوش جان کنند. از طرفی نان کاسه ای برای سوپ طعم عالی ای دارد و شما در این مطلب دستور تهیه نان کاسه ای را می آموزید تا به جای خرید نان کاسه ای سوپ بتوانید آنرا در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه نان سوپ کاسه ای
نان کاسه ای علاوه بر سوپ برای غذاهای سبک مانند سالاد، الویه و غیره استفاده می شود. شما در ادامه ساده ترین روش تهیه نان کاسه ای برای سوپ را یاد می گیرید. به علاوه اگر علاقه مند به تهیه نان در منزل هستید، حتما روش تهیه نان ریحان پستو و نان سیمیت ترکیه ای را نیز بیاموزید که بسیار خوشمزه هستند.
مواد لازم برای تهیه نان کاسه ای جهت سرو سوپ
آرد نان فانتزی | 3 لیوان |
شکر | 1.5 قاشق چایخوری |
آب | کمی کمتر از 1 لیوان |
سیاه دانه(اختیاری) | به میزان دلخواه |
خمیر مایه فوری | 1.5 قاشق مرباخوری |
نمک | 1.5 قاشق چایخوری |
روغن | 1.5 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه نان کاسه ای مخصوص سوپ
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- عمل آوردن خمیر مایه
ابتدا آب ولرم را در ظرفی می ریزیم و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس خمیر مایه را می ریزیم و درب ظرف را می بندیم و در جایی گرم و تاریک می گذاریم تا عمل آید.
- آماده کردن آرد
آرد را در ظرفی ریخته و نمک اضافه می کنیم و هم می زنیم و یک بار الک می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه نان کاسه ای سوپ آماده باشد.
- تهیه مواد نان کاسه ای برای سوپ
خمیر مایه به عمل آمده را در ظرفی گود می ریزیم.
- اضافه کردن مخلوط آرد
در این مرحله از طرز تهیه نان کاسه ای برای سوپ، آرد و نمک را به خمیر مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- ریختن روغن مایع
روغن مایع را ریخته و با دست هم می زنیم تا به خورد آرد برود.
- ورز دادن مواد نان کاسه ای
حال مواد نان کاسه ای را با دست آنقدر ورز می دهیم تا خمیر جمع شده و به دست نچسبد. بهتر است خمیر را روی سطحی صاف و آرد پاشی شده قرار دهید و سپس ورز بدهید.
- استراحت دادن مواد نان
ظرفی را چرب کرده و خمیر ورز داده را به شکل چانه در می آوریم و در ظرف قرار می دهیم. روی ظرف سلفون می کشیم و در دمای محیط قرار می دهیم تا 50 دقیقه استراحت کند.
- ورز دادن مجدد خمیر
حال خمیر نان کاسه ای برای سوپ را روی سطح صافی که آرد پاشیده ایم قرار می دهیم و دوباره با دست ورز می دهیم تا پف آن از بین برود. خمیر را 3 قسمت کرده و هر کدام را چانه می گیریم. سپس در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و چانه های خمیر را در سینی می گذاریم. پارچه ای نخی روی سینی می اندازیم و می گذاریم 20 دقیقه دیگر خمیر استراحت کند.
- ریختن سیاه دانه
بعد از زمان گفته شده پارچه را برداشته و بعد از اینکه با فرچه ای سطح خمیر را چرب کردیم روی هر کدام از چانه های نان کاسه ای چند عدد سیاه دانه می ریزیم.
- آماده کردن فر
فر را روی دمای 180 درجه تنظیم می کنیم و می گذاریم گرم شود.
- پختن نان
می تونید از قابلمه به عنوان قالب نان کاسه ای سوپ استفاده کنید. خمیر رو گرد کنید و یک کاغذ روغنی دور آن بکشید. حالا خمیر رو با کغذ داخل قابلمه قرار بدین و در قابلمه رو بزارید. بعد از حدودا 15 دقیقه سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و می گذاریم نان بپزد و همچنین طلایی شود.
- شکل دادن نان کاسه ای برای سوپ
بعد از آنکه نان پخت و خنک شد، با چاقویی تیز سر نان را که روی آن سیاه دانه ریخته ایم را برش می دهیم و کنار می گذاریم. سپس درون نان را خالی می کنیم و کناره های داخلی نان را با انگشت فشار می دهیم تا خمیر های داخلی به کناره ها بچسبد. نان کاسه ای برای سوپ آماده است.
پیشنهاد می شود:
نکات طلایی در تهیه نان کاسه ای برای سوپ
- توجه کنید که برای تهیه نان کاسه ای سوپ می توانید همراه با سیاه دانه ، کنجد بریزید. البته ریختن سیاه دانه یا کنجد، هر دو اختیاری است.
- برای نرم تر شدن نان کاسه ای یک کاسه آب را در فر بگذارید.
- بهتر است بعد از آخرین مرحله کمی روغن به داخل نان کاسه ای بزنید و در سینی فر بگذارید و فر را روشن کنید؛ سپس 10 الی 15 دقیقه دیگر از فر خارج کنید. این کار باعث سفت تر شدن داخل نان می شود.
- علاوه بر آن، می توانید برای سفت تر شدن نان کاسه ای برای سوپ، یک قاشق غذاخوری آرد سبوس را جایگرین یک قاشق غذاخوری آرد نان فانتزی کنید.
- همچنین می توانید آرد سفید را جایگرین آرد نان فانتزی کنید.
- بعد از آماده شدن نان کاسه ای و قبل از ریختن سوپ بهتر است نان را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشود.
- توجه کنید که برای تهیه نان کاسه ای سوپ می توانید همراه با سیاه دانه ، کنجد بریزید. البته ریختن سیاه دانه یا کنجد، هر دو اختیاری است.
- برای نرم تر شدن نان کاسه ای یک کاسه آب را در فر بگذارید.
- بهتر است بعد از آخرین مرحله کمی روغن به داخل نان کاسه ای بزنید و در سینی فر بگذارید و فر را روشن کنید؛ سپس 10 الی 15 دقیقه دیگر از فر خارج کنید. این کار باعث سفت تر شدن داخل نان می شود.
- علاوه بر آن، می توانید برای سفت تر شدن نان کاسه ای برای سوپ، یک قاشق غذاخوری آرد سبوس را جایگرین یک قاشق غذاخوری آرد نان فانتزی کنید.
- همچنین می توانید آرد سفید را جایگرین آرد نان فانتزی کنید.
- بعد از آماده شدن نان کاسه ای و قبل از ریختن سوپ بهتر است نان را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشود.
- برای اینکه نان کلاسه ای برای سوپ شیرین نباشد، از شکر مقداری کم کنید و نمک بیشتری بریزید.