طرز تهیه کیک تابه ای شکلاتی خانگی خوشمزه بدون فر
پخت کیک یکی از سرگرم کننده ترین آشپزی هاست. اگر در منزل فر ندارید و یا میخواهید یک کیک سریع و خوشمزه در منزل برای تولد یا مراسمی درست کنید میتوانید کیک تابه ای درست کنید. با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه کیک تابه ای شکلاتی لایه لایه را بیاموزید.
طرز تهیه کیک ماهیتابه ای شکلاتی بدون فر
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه کیک شکلاتی تابه ای خوشمزه بدون فر ارائه شده است:
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک تابه ای |
|
موز حلقه شده | ۳ عدد |
پودر کاکائو | ۱ قاشق |
شکر | ۳ قاشق |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱.۵ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
کره برای چرب کردن تابه | کمی |
گردو خرد شده | به میزان لازم |
خامه قنادی فرم داده شده | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کادایف ترکیه
مراحل پخت کیک تابه ای شکلاتی لایه ای
- در یک کاسه بزرگ 3 عدد موز را خرد کرده و یک قاشق پودر کاکائو و 3 قاشق شکر به آن اضافه کنید.
- با کوشکوب برقی خوب میکس کنید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- شیر را اضافه و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و روی مواد الک کرده و با همزن دستی به آرامی هم بزنید.
- یک تابه نچسب با اندازه متوسط را کمی چرب کنید.
- دو ملاقه از مواد داخل تابه بریزید و پخش کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه بدهید 5 دقیقه بپزد.
- وقتی روی کیک حباب زد کیک را برگردانید تا یک الی دو دقیقه هم طرف دیگر بپزد.
- باقی مواد را هم به همین صورت بپزید.
- خامه قنادی را با کمی پودر شکلات به کمک همزن برقی بزنید. ظرف مورد نظر سرو را انتخاب کنید. مقداری خامه ته ظرف بزنید و یک لایه از کیک را روی آن قرار بدهید.
- از خامه روی سطح کیک بزنید و با یک پالت روی آن را صاف کنید. بقیه لایه ها را به همین صورت بچینید.
- سپس روی سطح کیک را با خامه روکش کنید و در یخچال قرار دهید.
- برای تزئین روی کیک میتوانید از ترافل های چیپسی و شکلات های تخته ای استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید به جای پودر کاکائو از یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه فوری استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک با طعم قهوه