3 طرز تهیه دسر با انجیر تازه خوشمزه و لذیذ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

انجیر یک میوه تابستانی است که سرشار از پروتئین، فیبر، کربوهیدرات، منگنز، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین C  و ….. می باشد. انجیر تازه خواص بسیار زیادی برای بدن، پوست و مو دارد. با انجیر می توانید دسرهای خوشمزه ای تهیه کنید مانند مربای انجیر و یا مارمالاد انجیر و در روزهای تابستانی از خوردن آن لذت ببرید. در این پست آموزش طرز تهیه 3 دسر با انجیر تازه (دسر شیرین با انجیر) به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.

طرز تهیه 3 دسر با انجیر تازه

دسر هایی که با انجیر تهی می شوند، بسیار خوشمزه و لذیذ می باشند و به راحتی می توانید آن ها را درست کنید. حتما در منزل این دسر های خوشمزه با انجیر تازه را درست کنید.

1. طرز تهیه تارت انجیر با انجیر تازه

مواد لازم برای تهیه تارت انجیر

  • آرد: 170 گرم
  • پودر قند: 50 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • خامه غلیظ: 50 گرم
  • کرده خرد شده: 100 گرم
  • نمک: نوک قاشق چای خوری

مواد لازم برای داخل تارت انجیر 

  • انجیر: 8 عدد
  • پنیر ماسکارپنه: 500 گرم
  • عسل: 6 قاشق غذا خوری

نحوه تهیه تارت انجیر

  • ابتدا آرد، کره و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید، بعد پودر قند را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • زرده تخم مرغ و خامه را با هم ترکیب کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید، کاملا هم بزنید تا به شکل یک خمیر یکدست درآید.
  • روی یک سطح صاف کمی آرد ریخته و خمیر را روی آن قرار دهید.
  • به وسیله وردنه خمیر را باز کرده و داخل قالب تارت خود قرار دهید.(اضافه های خمیر را جدا کنید)
  • روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال بگذارید.
  • فر را روشن کرده و روی دمای 180 درجه قرار دهید.
  • خمیر ار از یخچال خارج کرده و روی آن با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید.
  • سپس روی خمیر را با فویل بپوشانید و مقداری لوبیا روی فویل قرار دهید و خمیر را به مدت 10 دقیقه درون فر بگذارید.
  • خمیر را خارج کرده و لوبیا و فویل را از روی خمیر بردارید، مجدد خمیر را به مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی شود.
  • سپس خمیر پخته شده را از قالب خارج کنید.
  • پنیر ماسکارپنه را با عسل مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا کمی نرم شود.
  • بعد سرد شدن مواد را روی خمیر پخته شده بریزید.
  • انجیر ها را برش زده و روی مواد قرار دهید.
  • تارت انجیر را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید تا اطراف آن طلایی شود.
  • تارت انجیر تازه شما آمده است، نوش جان!

2. طرز تهیه ملحبی با انجیر تازه ( ترکیه ای)

مواد لازم برای تهیه ملحبی با انجیر تازه

  • انجیر: 5 عدد
  • آرد: 4 قاشق غذا خوری
  • شکر: 1 لیوان
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 5 لیوان
  • نشاسته: 2 قاشق غذا خوری
  • وانیل: 2 قاشق چای خوری

نحوه تهیه ملحبی با انجیر تازه

  • ایتدا در یک ظرف بزرگ شکر و تخم مرغ را هم بزنید.
  • سپس آرد اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری بگیرید.
  • همین طور که در حال هم زدن می باشید کم کم شیر را اضافه کنید.
  • نشاسته را با 3 قاشق غذا خوری آب مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
  • مواد را روی حرارت قرار دهید تا کمی قوام پیدا کند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
  • پوست انجیر ها را بگیرد و آن ها را برش بزنید.
  • وقتی خمیر کمی قوام گرفت آن را از روی حرارت برداشته و وانیل و انجیر را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا انجیر ها له نشوند.
  • ملحبی را درون ظرف های مورد نظر ریخته و درون یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

3. طرز تهیه کیک با انجیر تازه

مواد لازم برای تهیه کیک با انجیر تازه

  • آرد: 1 لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • انجیر: 6 عدد
  • گردو خرد شده: 1 فنجان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای شربت

  • شکر:  1 فنجان
  • آب: 1 لیوان

مواد لازم برای ملحبی

  • آرد: 1 لیوان
  • شیر: 1 لیتر
  • شکر: 1 فنجان
  • کرم شانتی( پودر خامه 75 گرمی با اسانس): 1 پاکت

طرز تهیه کیک انجیر یک دسر خوشمزه با انجیر

مرحله اول: نحوه تهیه کیک با انجیر تازه

  • ابتدا شکر و تخم مرغ را درون ظرف ریخته و هم بزنید.
  • سپس آرد و گردو  و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید تا حالت خمیری بگیرید.
  • انجیر های تازه را برش زده و به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا له نشوند.
  • قالب را برداشته و کمی چرب کنید و مواد کیک را درون قالب ریخته و درون فر با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

مرحله دوم: طرز تهیه شربت کیک با انجیر تازه

  • شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر درون آب حل شود و آن را قبل از به جوش آمدن از روی حرارت بردارید.
  • کیک را از فر خارج کرده و وقتی کمی سرد شد، شربت را روی کیک بریزید.

مرحله سوم: طرز تهیه کرم برای کیک با انجیر تازه

  • شیر و شکر و آرد را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا مواد غلیط شوند.
  • بعد از پختن و غلیظ شدن آن را از روی حرارت بردارید و کرم شانتی را به آن اضافه کنید و با همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
  • سپس مواد را روی کیک ریخته و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
  • روی کیک را می توانید با پودر دارچین و گردو تزئین کنید.
نظرات