طرز تهیه کیک رژیمی و کم کالری بدون شکر و آرد

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر از علاقه مندان همیشگی پخت کیک و شیرینی هستید و دوست دارید در کنار یک فنجان چای یا قهوه یک برش کیک میل کنید اما میترسید چاق شوید در این پست با ما همراه شوید. معمولا کیک ها به دلیل وجود آرد، شکر و روغن بسیار پر کالری هستند. با این حال به راحتی میتوانید در منزل تنها با 3 ماده و بدون نیاز به شکر و آرد و روغن یک کیک رژیمی تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه کیک رژیمی و کم کالری با کمترین مواد اولیه ارائه شده است.

 کیک رژیمی با 3 ماده اولیه

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه کیک رژمی کم کالری ارائه شده است:

مواد لازم کیک رژیمی

شکلات تلخ  (۶۵٪) ۱۶۰ گرم
موز درشت ۲ عدد
دارچین نوک ق چ (سلیقه ای)

مراحل طرز تهیه کیک رژیمی

  • در مرحله اول شکلات را خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
  • شکلات ها را روی بخار کتری به روش بنماری ذوب کنید.
  • موز ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس به کمک غذا ساز موزها را به خوبی میکس کنید تا کامل له شوند.
  • اگر غذا ساز ندارید با استفاده از چنگال موز ها را به خوب له کنید.
  • شکلات های ذوب شده را به موز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
  • در مرحله آخر دارچین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • در یک ظرف پرکس کاغذ روغنی بگذارید و مواد را روی ان بریزید.
  • به کمک یک لیسک مواد را به صورت یکنواخت پخش کنید.
  • ظرف را به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار بدهید تا سفت شود.
  • بعد از 24 ساعت از یخچال خارج کرده و کیک را خارج کنید. کاغذ روغنی را از آن جدا کرده و به صورت دلخواه برش بزنید.
  • از شکلات ذوب شده تلخ برای تزئین استفاده کنید و همراه یک فنجان قهوه نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا کم روغن
نظرات