طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه بدون نیاز به فر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پیراشکی کرم دار نانی مغز دار است که در تهیه آن از مخمر استفاده می کنند. پیراشکی انواع مختلف دارد و می توانید از آن ها برای عصرانه و یا صبحانه و میان وعده استفاده کنید. پیراشکی کرم دار نیز همچون پیراشکی معمولی تهیه می شود ولی داخل آن را با کرم پر می کنند. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه را بخوانید و درست کنید.

آموزش پخت پیراشکی کرم دار خانگی

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت پیراشکی کرم دار ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرم دار خانگی

مواد لازم برای خمیر: خمیر مایه 2\1 قاشق غذا خوری
آب ولرم 4\1 لیوان
شکر 1 قاشق چایخوری
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
شکر 2 قاشق غذا خوری
وانیل 4\1 قاشق چای خوری
نمک 4\1 قاشق چای خوری
آب یا شیر 4\1 لیوان
روغن معادل 3 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای کرم: آرد 4\1 لیوان
شیر یا آب 2\1 لیوان
وانیل 4\1 قاشق چای خوری
کره 10 گرم ( دلخواه)
شکر 2\1 لیوان

مراحل طرز تهیه پیراشکی کرم دار

  • در مرحله اول باید خمیر مایع را به عمل بیاوریم.
  • آب ولرم را داخل یک ظرف بریزید و شکر را اضافه کنید.
  • بعد خمیر مایه را روی آن بپاشید و کمی هم بزنید تا خمیر مایه مرطوب شود.
  • درب ظرف را بگزارید و ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه پف کند و عمل بیاید.
  • داخل یک کاسه تخم مرغ، شکر، وانیل، نمک، روغن و شیر یا آب را با هم‌ مخلوط کنید.
  • بعد خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید.
  • در نهایت آرد را که قبلاً الک شده کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. به طوری که به دست نچسبد.
  • حتماً آرد را کم کم اضافه کنید چرا که با توجه به جنس آرد ممکن آرد کمتر یا بیشتری مصرف شود.
  • روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز بدهید تا لطیف شود.
  • خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی آن را بپوشانید. یک ساعت تا یک ساعت و نیم در جای نسبتاً گرم بگزارید تا خمیر استراحت کند و حجم خمیر دو برابر شود.
  • در این فاصله کرم را آماده کنید.
  • آرد را با آب یا شیر سرد داخل یک قابلمه با هم مخلوط کنید تا گلوله های آرد باز شود.
  • بعد شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ  شود.
  • در آخر وانیل و به دلخواه کره را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگزارید تا خنک شود.
  • بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید و یک دقیقه ورز بدهید.
  • روی سطح کار آرد پاشی کنید و خمیر را به ضخامت ۱ سانتی متر پهن کنید و با کاتر گرد برش بدهید.
  • داخل یک سینی کمی آرد بپاشید و خمیرهای برش خورده را با فاصله کنار هم بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدهید.
  • بعد خمیرها را در روغن که با حرارت کم خوب داغ شده است سرخ کنید.
  • به محض اینکه خمیر را داخل روغن انداختید با قاشق از روغن روی آنها بریزید تا خوب پف کند.
  • زیر خمیر که کمی رنگ گرفت برگردانید تا روی دیگر آن سرخ شود.
  • وقتی خنک شد با چاقو عرض خمیر را برش بدهید و کرم را وسط ان بگزارید.
نظرات