طرز تهیه سالاد مکزیکی خانگی ساده و خوشمزه
سالاد مکزیکی یکی از خوشمزه ترین سالاد هایی است که به راحتی میتوان آن را تهیه کرد. چندین دستور تهیه برای این سالاد وجود دارد که بنا به ذائقه خود میتوانید آن را در منزل تهیه و نوش جان کنید. در تهیه این سالاد از سبزیجات و مواد گوناگونی با دستورالعمل های مختلف استفاده میشود. سالاد مکزیکی را در کنار انواع غذا ها و در مهمانی ها سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با مینویسم همرا باشید تا طرز تهیه سالاد مکزیکی را بیاموزید.
طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه
در ادامه مواد مورد نیاز و دستوالعمل تهیه این سالاد خوشمزه ارائه شده است.
مواد لازم سالاد مکزیکی |
|
سینه مرغ پخته و خردشده ویا ریش شده | دو لیوان |
ذرت پخته شده یا کنسروی | یک لیوان |
لوبیا قرمز پخته شده | یک لیوان |
گوجه فرنگی متوسط و سفت | دوعدد نگینی خردشده |
پیازچه |
پنج عدد خردشده |
فلفل دلمه ای قرمزی | یک عددبزرگ نگینی خردشده |
مواد مورد نیاز و طرز تهیه سس سالاد مکزیکی: |
|
ماست چکیده ساده | یک الی یک ونیم لیوان |
پودرفلفل قرمز | یک قاشق چایی خوری |
پودرآویشن | نصف قاشق چایی خوری |
پودرسیر | یک قاشق چایی خوری |
آبلیمو | دو قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش
دستور العمل مرحله به مرحله تهیه سالاد مکزیکی:
قبل از درست کردن سالاد ابتدا سس سالاد مکزیکی را آماده کنید:
- ابتدا ظرفی مناسب انتخاب کنید.
- ماست چکیده، فلفل قرمز، آویشن، پودر سیر، آبلیمو نمک را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و سپس کنار بگذارید.
- در یک ظرف دیگر، ذرت کنسروی، لوبیا قرمز پخته شده، فلفل دلمه ای خرد شده، مرغ ریش شده، پیازچه خرد شده و گوجه فرنگی های خرد شده را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید. ( توجه داشته باشید از فیله گوجه استفاده کنید و تخمه ها و آب آن را درون سالاد استفاده نکنید.)
- حالامواد سس را که از قبل آماده کرده اید را به سالاد اضافه و مخلوط کنید. سالاد را به مدت تقریبا یکساعت در یخچال قرار دهید ت سس به خوبی به خورد مواد برود.
- سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.
- شما میتوانید ازهر رنگ فلفل دلمه ای برای این سالاد استفاده کنید.
- میتوانید از کلم سفید و کلم قرمز خرد شده نیز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه الاد اسلاو آسیایی