طرز تهیه دمنوش نعناع + خواص دمنوش نعناع

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

نعناع یک گیاه محبوب است و از آن به عنوان چای، دمنوش گیاهی، نوشیدنی یا ادویه در آشپزخانه به صورت تازه یا خشک استفاده می شود. مزایای سلامتی نوشیدن دمنوش نعناع مختلف است. می تواند به بهبود هضم، مبارزه با سرماخوردگی و سرفه، کاهش سردرد، بوی بد دهان کمک کند. این گیاه انواع مختلفی دارد و صدها سال است که شناخته شده است. به عنوان ادویه، در بسیاری از دستور العمل ها، به ویژه قبل از غذای اصلی برای کمک به هضم، گنجانده شده است. طرز تهیه دمنوش نعنا در ادامه آورده شده است.

دستور تهیه دمنوش نعناع

مواد اولیه دمنوش نعناع:

  • 2 فنجان آب تصفیه شده
  • 15 برگ نعناع تازه (نعناع یا نعناع)
  • 1 تا 2 قاشق چایخوری شکر (یا عسل) ، اختیاری
  • یخ 1 فنجان ، اختیاری
  • 2 تکه لیمو ، اختیاری
  • آب لیمو تازه ، اختیاری

مراحل طرز تهیه دمنوش نعناع

  •  آب را به جوش بیاورید.
  • از روی حرارت بردارید و برگهای تازه نعناع را به آن اضافه کنید. 3 تا 5 دقیقه روی بخار کتری بگذارید تا دم بکشد.
  • در صورت تمایل میتوانید به آن شکر یا عسل (اختیاری) را اضافه کنید. با 1 قاشق چایخوری در هر فنجان شروع کنید و به میزان دلخواه مقدار بیشتری اضافه کنید.
  • این دمنوش را میتوان هم به صورت گرم و هم سرد میل کرد. اگر به صورت گرم سرو میکنید بعد ار آماده شدن در فنجان بریزید و میل کنید. در صورت سرو سرد، لیوان ها را با یخ پر کنید و چای را روی آن بریزید. برای طعم دادن ، میتوانید به آن آبلیمو یا برش های لیمو (اختیاری) اضافه کنید.

دمنوش نعنا

فواید نوشیدن دمنوش نعناع 

  •  گلو درد را برطرف می کند.
  •  به هضم غذا کمک می کند.
  •  نفخ را برطرف می کند.
  •  محرک خفیف.
  •  سرفه را آرام می کند.
  •  تب را کاهش می دهد.
  •  بوی بد دهان را برطرف می کند.
  •  استرس را کاهش می دهد.
  •  به حالت تهوع کمک می کند.
  • سر درد را کاهش می دهد.
  • از کاهش وزن پشتیبانی می کند.
نظرات