طرز تهیه کوکی به شکل انار برای شب یلدا
با نزدیک شدن شب یلدا، خانم های خانه دار در تدارک برای تهیه انواع خوراکی ها از جمله انواع دسر و شیرینی مناسب شب یلدا می باشند و میخواهند این آئین باستانی را با شکوه هر چه تمام تر برگزار کنند. کوکی انار شب یلدا یکی از این خوراکی هاست که طعم بسیار خوشایندی داشته و با روشی آسان، در زمان کوتاه، با استفاده از فر میتوان آن را تهیه کرد. در ادامه میخواهیم به آموزش طرز تهیه کوکی به شکل انار برای شب یلدا بپردازیم. اگر میخواهید در شب یلدا هنر خود را به زیبایی هر چه تمام تر برای اطرافیانتان به نمایش بگذارید در ادامه با آموزش یک کوکی طرح انار زیبا با مینویسم همراه باشید.
طرز تهیه کوکی به شکل انار
کوکی ها از به صرفه ترین انواع شیرینی ها می باشند علاوه بر این امکان تزئین آن ها به شکل های مختلف وجود دارد. کوکی انار برای شب یلدا یک گزینه عالی برای این شب به یادماندنی است. برای تهیه کوکی به شکل انار باید یک قالب انار داشته باشید اگر قالب انار شکل ندارید میتوانید آن را با یک نوار فلزی در خانه تهیه کنید.
این دسر خوشمزه را نیز میتوانید تهیه کنید: طرز تهیه دسر شب یلدا با انار جدید و خوشمزه
مواد لازم برای پخت کوکی به شکل انار
- آرد بادام : 2 پیمانه
- آرد : 3/4 پیمانه
- پودر هل : 1/4 قاشق چایخوری
- اسانس وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
- شربت افرا یا عسل : 1/2 پیمانه
- زنجبیل : 1/4 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری
- نمک دریا : 1/2 قاشق چایخوری
- دانه انار : 1/2 پیمانه
- ارده : 3/4 پیمانه
طرز تهیه کوکی به شکل انار برای شب یلدا
- ابتدا باید فر را روشن کنید تا گرم شود. آن را روی درجه حرارت 350 فارنهایت یا 180 سانتی گراد تنظیم نمایید و روی سینی فر کاغذ روغنی پهن نمایید.
- یک ظرف مناسب برداشته، ارده، شربت افرا و اسانس وانیل را داخل آن بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- در مرحله بعد، آرد بادام را به مواد اضافه نمایید و سپس دارچین، پودرهل، زنجبیل، بکینگ پودر و نمک را به مواد اضافه نمایید و هم بزنید تا جایی که مواد کاملا مخلوط شوند.
- سپس به کمک یک قاشق و یا اسکوپ ساز، دو اسکوپ از خمیر کوکی بردارید، و آن را با دستتان به شکل گرد درآوردید و در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- تمام خمیر را به همین صورت، به شکل گرد درآورید و بعد از اینکه خمیرتان تمام شد، روی آن ها را با دست کمی فشار دهید تا صاف شود.
- کوکی ها را با وردنه صاف کرده و سپس با قالب آن ها را به شکل انار دراورید و اضافه ان را با خمیرهای دیگر مخلوط کنید.
- برای اینکه کوکی های رنگی انار در رنگ های مختلف درست کنید میتوانید خمیر خود را با رنگ های خوراکی مخلوط کنید تا کوکی های به شکل انار زیباتری داشته باشید.
- برای پخت کوکی ها 15 تا 17 دقیقه زمان لازم است و وقتی رنگ آن ها به رنگ قهوه ای روشن تغییر کرد میتوانید از فر خارجشان کنید و حالا باید اجازه دهید ده دقیقه بگذرد تا سرد شوند و سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و روی صفحه خنک کننده بگذارید تا کاملا سرد شوند. کوکی های شما حالا آماده خوردن هستند.
نکاتی که که در تهیه کوکی انار باید مورد توجه قرار دهید
- اگر به شربت افرا دسترسی نداشتید میتوانید به جای آن از شربت عسل استفاده نمایید.
- جای اسانس وانیل میتوانید اسانس بادام استفاده کنید.
- اگر میخواهید کوکی انارتان را طولانی مدت نگه دارید، میتوانید خمیر آن را تهیه و شکل دهید و سپس در فریزر قرار دهید.
- برای تهیه کوکی به شکل انار از ارده ترد و خشک استفاده نکنید. ارده ای که بدین منظور استفاده میکنید باید نرم و روان باشد.