طرز تهیه سالاد آیسبرگ + طرز تهیه سس سالاد آیسبرگ
سالاد آیسبرگ احتمالا یکی از ساده ترین سالادهایی است که می توانید درست کنید. یک عدد کاهو که به 4 قسمت بریده شده، آغشته به مقداری سس خانگی است و یک دسته از مواد روی آن ریخته شده است. مواد مختلفی میتوانید روی سالاد آیسبرگ استفاده کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه سالاد آیسبرگ با سس ارائه شده است.
آموزش سالاد آیسبرگ با سس
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل درست کردن این یالاد ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه سالاد آیسبرگ + سس |
|
نون تست یا نون باگت | تست 2 عدد باگت 1 عدد |
گوجه | 2 عدد |
پیازقرمز | 1 عدد |
گردو | 8 عدد |
پنیر فتا یا صبحانه | 100 گرم |
روغن زیتون و آبلیمو | هر کدام 2 قاشق غذا خوری |
سس مایونز | 5 قاشق غذا خوری |
کاهو پیچ | اعدد |
نمک | به مقدار لازم |
گره | 20 گرم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه سالاد آیسبرگ
- ابتدا 2 عدد نان تست را خرد کرده و درون یک تابه بریزید. کره را به آن اضافه کنید و خوب باهم ترکیب نمایید. روی حرارت یا داخل فر بگذارید تا برشته شوند.
- سپس پنیر صیحانه را به همراه سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو، نصف مقدار گردو با هم خوب مخلوط کنید و بدین صورت سس مخصوص سالاد آماده است.
- کاهو پیچ را به 4، 6 و یا 8 قسمت برش دهید، بستگی به سایز کاهو دارد که آن را به چند قسمت تقسیم کنید.
- کاهو را کاملا برش ندهید تا برگ ها از هم جدا نشوند. سپس یک مقدار برگ های کاهو را از هم باز کنید و سس را روی تمام قسمت های کاهو بریزید
- بعد ازاین که سس را روی کاهو ریختید مابقی کردو خرد شده را روی سس و کاهو بپاشید.
- بعد از آن گوجه خرد شده به همراه پیاز قرمز خرد شده، جعفری خرد شده به علاوه نان هایی که از قبل برشته کرده اید بریزید.
- ترکیب این مواد بنا به سلیقه شما می تواند متفاوت باشد.
نکته ها
- نان تست یا نان باگت شما اگر تازه است و نمی توانید خرد کنید اول برای چند دقیقه بزارید داخل فریزر یخ بزند و خشک شود وبعد با رنده درشت رنده کنید یا توی فر یا ماکروفر بگذارید و وقتی خشک شد خورد کنید باید حواستان باشد که نون را له یا فشرده نکنید
- می توانید برای برشته کردن از چند تا تکه کره کوچک به همراه خرد نان ها توی ماکروفر بزارید یا توی تابه حرارت دهید.
- کاهو پیچ از مرکز رشد می کند پس داخلش تمیز است و نیاز به شستن تک تک برگها ندارد فقط یک لایه از برگ های سطح روی کاهو را جدا کنید و یک ربع در آب سدر شناور قرار دهید.
- برای رقیق شدن سس می توانید مقدار روغن زیتون را بیشتر کنید.