طرز تهیه پنیر ورقه ای در خانه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

استفاده از پنیر ورقه در کنار برخی غذاهای فست فودی یا میان وعده ها بسیار رایج است. معمولا پنیر های ورقه ای برای انواع پنیر ها مانند پنیر چدار، موزارلا و گودا تولید میشوند. درست کردن پنیر ورقه ای کار سختی نیست و به راحتی میتوانید پنیر ورقه ای را در منزل درست کنید. با ما همراه شوید تا طرز تهیه پنیر ورقه ای در خانه را برایتان شرح بدهیم.

آموزش طرز تهیه پنیر ورقه ای در منزل

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه پنیر ورقه ای خانگی ارائه شده است:

مواد لازم برای طرز تهیه پنیر ورقه ای

شیر ۲.۵ لیوان
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین نصف قاشق
کره ۱ قاشق
رنگ خوراکی زرد کمی
بیشتر بخوانید: غذا با کالباس

مراحل طرز تهیه پنیر ورقه ای

  • دو و نیم لیوان شیر را درون قابلمه بریزید و روس شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.
  • دو قاشق غذا خوری سرکه اضافه میکنیم و به مدت پنج دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • سپس از یک صافی و دستمال تمیز رد کنید و اجازه بدهید سرد شود.
  • یعد از سرد شدن با دست فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
  • بعد از خارج شدن آب پنیر آن را ردون غذا ساز بگذارید. یک لیوان شیر و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • مایع را بعد از میکس شدن داخل تابه بریزید. نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و هم بزنید.
  • به مدت ده دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدهید و هم بزنید. زیر گاز را خاموش کنید و چند قطره رنگ زرد خوراکی اضافه کنید.
  • کف یک ظرف پرکس را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و یکنواخت پخش کنید.
  • به مدت دو ساعت درون یخچال قرار بدهید تا آماده شود.
  • سپس از یخچال خارج کرده و به کمک چاقو لبه هارا از ظرف آزاد کرده و سپس برش بزنید.
  • در صورت تمایل از رنگ های دیگر میتوانید استفاده کنید.
نظرات