طرز تهیه کیک اسفنجی ساده برای 12 نفر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کیک اسفنجی یکی از پرطرفدارترین و رایج ترین انواع کیک است. این کیک خوشمزه دارای طرز تهیه آسان است و شما می توانید خودتان آن را به راحتی در خانه درست کنید. پذیرایی از مهمانانتان با کیک اسفنجی خانگی ایده ای جذاب است، چرا که هم دستپخت شماست و هم بسیار خوشمزه است و شما می توانید آن را به راحتی تزیین کنید. در این مطلب می توانید طرز تهیه کیک اسفنجی ساده برای 12 نفر مناسب مهمانی و تولد را بخوانید و آن را درست کنید. تا انتهای مطلب همراه مینویسم باشید.

روش تهیه کیک اسفنجی ساده برای 12 نفر

مواد لازم برای پخت کیک اسفنجی ساده برای 12 نفر به صورت مرحله به مرحله:

 

مواد مورد نیاز برای کیک اسفنجی ساده

شکر ریز  225 گرم
کره یا مارجرین نرم شده  225 گرم
تخم مرغ بزرگ  4 عدد
آرد مخصوص  225 گرم
یکینگ پودر  1 قاشق مربا غذا خوری
عصاره وانیل  به مقدار لازم

 

کیک اسفنجی ساده به خامه تزئینی هم نیاز دارد:

مواد لازم برای خامه تزئینی کیک اسفنجی ساده

خامه  50 تا 75 میلی لیتر
پودر قند  100 تا 150 گرم
توت فرنگی  2 تا 3 قاشق مرباخوری

 

بیشتر بخوانید: راز پف دارشدن کیک

مراحل دستور تهیه کیک اسفنجی ساده برای 12 نفر

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. دو قالب کیک به اندازه 18 سانتی متر را با کره و کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. در یک کاسه بزرگ شکر و کره را به کمک همزن برقی با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود.
  4. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را بزنید تا یکدست رنگ شوند.
  5. سپس به تخم مرغ همزده، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل 2 الی 3 بار الک کردید، اضافه کنید.
  6. سپس همه این مواد را به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
  7. عصاره وانیل را اضافه کنید و مواد کیک را به طور مساوی در هر قالب بریزید.
  8. به مدت 20 تا 30 دقیقه زمان بدهید تا کیک بپزد تا قهوه ای طلایی شود.
  9. برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید، اگر خلال دندان تمیز بود کیک شما آماده است.
  10. کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید حداقل 15 دقیقه در قالب ها بمانند تا خنک شوند.
  11. کیک را بعد از خنک شدن از قالب در بیاورید و روی توری بگذارید و به دلخواه تزئین کنید.

همچنین می توانید با دستور پخت کیک ساده پفی در توستر آشنا شوید.

کیک اسفنجی برای 12 نفر (2)

کیک اسفنجی برای 12 نفر

طرز تهیه خامه فرم دهی

  • خامه و شکر را در کاسه ای مخلوط کرده و هم بزنید تا جایی که رد همزن در بافت خامه دیده شود و از ظرف نریزد.
  • برای ترئین، یک کیک را روی بشقاب سرو قرار دهید، با کمی شیر سطح کیک را مرطوب کنید و کمی خامه بمالید.
  • توت فرنگی ها را روی خامه بریزید و خوب پخش کنید.
  • لایه بعدی کیک را روی آن قرار داره و مجددا از خامه و توت فرنگی برای تزئین استفاده کنید.

نکات مهم پخت کیک اسفنجی

  • برای پف دار شدن کیک اسفنجی از باز کردن در فر حین پخت، جدا خودداری نمائید.
  • از چرب کردن بیش از حد قالب برای پخت کیک اسفنجی خودداری کنید، این کار پف کیک شما را می گیرد.
  • قبل از اضافه کردن تخم مرغ به مواد برای پخت کیک اسفنجی از هم دما شدن آن با محیط مطمئن شوید.
  • آرد سه صفر مناسب ترین آرد برای پخت کیک اسنفجی می باشد.
  • از معطل ماندن مایه کیک خودداری کنید.
نظرات