طرز تهیه خلال پسته خانگی برای تزیین برنج و انواع دسر و شیرینی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

از خلال پسته برای زیباتر کردن انواع پلو ها، برخی خورشت ها و گاها برای تهیه و تزئین دسر ها مانند تزئین سوهان کنجدی و شیرینی های مختلف و یا افزودن به انواع مربا استفاده میشود. در مجموع خلال پسته در آشپزی زیاد استفاده میشود. برای تهیه خلال پسته مرغوب بهتر است که خلال پسته ی خانگی استفاده کنید. به راحتی میتوانید در منزل خلال پسته درست کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه خلال پسته خانگی توضیح داده شده است.

دستور تهیه خلال پسته خانگی

برای تهیه خلال پسته به پسته مغز شده نیاز دارید. مقدار پسته طبق سلیقه و نیاز شما است:

  • ابتدا در یک ظرف مناسب آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوش بیاید.
  • مغز پسته ها را داخل آب جوش بریزید و سه دقیقه زمان بدهید تا پسته ها در آب جوش کمی نرم شوند.
  • بعد از گذشت زمان مورد نظر، مغز پسته ها را آبکش کنید و بلافاصله به مدت دو دقیقه در یک کاسه پر از آب سرد و یخ بریزید.
  • با این کار پخت متوقف میشود و پسته ها رنگ سبز خود را حفظ میکنند.
  • پسته ها را از آب سر خارج کرد و روی یک دستمال تمیز بریزید.
  • دستمال را طوری تا بزنید تا روی پسته ها را بگیرد و سپس با دست کمی تکان بدهید تا پوست پسته ها گرفته شود.
  • با هر روش میتوانید پوست پسته ها را جدا کنید. بعد از خیس خوردن به راحتی جدا میشوند.
  • به کمک چاقو پسته ها را در راستای عمودی آن به دو نیم کنید و خلال کنید.

نکات مهم در تهیه خلال پسته خانگی

  • اگر خلال پسته خانگی را در کوتاه مدت استفاده میکنید، در یک ظرف شیشه ای در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر میخواهید برای طولانی مدت خلال پسته داشته باشید، بعد از خلال کردن روی یک سینی دستمال تمیز بیندازید و خلال ها را روی آن بریزید. در فضای آزاد در سایه قرار دهید، روی آن دستمال بکشید تا کمی از حالت تر بودن خارج شود و در واقع کمی خشک شود. بهتر است 24 ساعت زمان بدهید تا خلال ها هوا بخورند تا خشک شوند.
  • خشک کردن پسته ها در سایه و به دور از آفتاب مستقیم رنگ پسته ها را حفظ میکند.
  • برای خلال پسته از پسته تازه استفاده نکنید چرا که رنگ خلال ها روشن میشود.
نظرات