Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر برشته و مجلسی

بوقلمون درسته و شکم پر از جمله غذاهایی است که در اعیاد و مهمانی ها پخته می شود. از آنجا که گوشت بوقلمون کمی دیرپز است، شاید نحوه پخت بوقلمون شكم پر در فر زمان بر باشد اما شما می توانید با دستور پخت بوقلمون شكم پر در فر برشته و مجلسی، بوقلمون شکم پر بسیار لطیف و خوش عطری را آماده کنید. حتما زمان مورد نظر برای پخت این غذا را در نظر بگیرید، چرا که پخت بوقلمون حدود 7 ساعت زمان می برد.

بوقلمون شكم پر در فر با سبزیجات معطر

مواد لازم برای پخت بوقلمون شكم پر در فر

  • بوقلمون: ۱ عدد کامل
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیر: ۸ تا ۱۰ حبه
  • روغن زیتون: ۱۵۰ گرم
  • لیمو: دو عدد
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • ریحان، جعفری، شوید: ۱ قاشق غذا خوری (ساطوری شده)
  • آویشن، رزماری: ۱ قاشق غذا خوری
  • گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه چند غذای ساده برای شام

طرز پخت بوقلمون شكم پر در فر

  • برای شروع کار فر را قبل از پخت روشن نمایید و آن را روی دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید
  • بوقلمون را خوب بشویید و آن را با دستمال تمیز خشک کنید. بهتر است گردن بوقلمون را جدا کنید.
  • ادویه های مد نظر مانند فلفل سیاه و نمک را داخل شکم بوقلمون بریزید و با دست خوب آن ها را پخش کنید.
  • 3 حبه سیر را له کنید و همراه پیاز و لیموی تکه تکه شده و آویشن و رزماری داخل شکم بوقلمون قرار دهید.
  • ریحان و جعفری و شوید را خرد و ساطوری کنید.
  • روغن زیتون را با فرچه روی بوقلمون بمالید.
  • مقداری کره را  تفت دهید و گردوی خرد شده را در آن بریزید و تفت بدهید و سبزی های خرد شده را به آن اضافه نمایید و روی بوقلمون بمالید.
  • می توانید برای پخت بهتر، روی بوقلمون را با فویل بپوشانید و داخل فر قرار دهید.
  • بعد از حدود 5 ساعت فویل رو باز کنید تا روی بوقلمون سرخ و قهوه‌‌ای شود.
  • زمان پخت و انتظار آن در حدود 7 ساعت میباشد .
طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر برشته و مجلسی
پیاز و لیمو و آویشن، رزماری را داخل شکم بوقلمون قرار دهید
بوقلمون شكم پر در فر خوش عطر و خوشمزه
سبزی ها و روغن را روی بوثلمون با فرجه بمالید و داخل فر قرار دهید

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.