Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی برای ۴ نفر (نکات طلایی برای تهیه آن)

اگر به دنبال یک غذای راحت و خوشمزه هستید بورانی بادمجان افغانی می تواند یک انتخاب مناسب برای شما باشد. برای آشنایی با طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی تا آخر این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان افغانی برای 4 نفر

اگر می خواهید برای تعداد بیشتری بورانی بادمجان افغانی را تهیه کنید مقدار مواد اولیه را به همان نسب می توانید بیشتر کنید.

بادمجان 6 عدد
گوجه4 عدد
پیاز1 عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،زیره،تخم گشنیزمقدار لازم
سیرسه حبه
نعناء خشکمقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
ماست چکیده، ماست موسیر و خامهاز هر کدام چند قاشق غذاخوری

طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی برای 4 نفر

  1. مرحله اول

    ابتدا بادمجان ها را پوست کنید و حلقه کنید سپس درون آب و نمک قرار دهید. توجه داشته باشید که بادمجان ها تخم نداشته باشد.

  2. مرحله دوم

    بعد از 10 دقیقه بادمجان را از آب و نمک خارج کنید و درون روغن سرخ کنید.

  3. مرحله سوم

    در این مرحله پیاز را نگینی خرد کنید و سیر را رنده کنید و درون روغن تف بدهید سپس 4 عدد گوجه را با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن له کنید و به سیر اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زیر و تخم گشنیز آسیاب شده را به آن اضافه کنید.

  4. مرحله چهارم

    4 عدد گوجه دیگر را پوست کنید و حلقه کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    در این مرحله بادمجان های سرخ شده را نیز به مواد اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا طعم مواد با هم ترکیب شود. برای 10 الی 15 دقیقه اجازه بدهید روی شعله قرار بگیرد.

  6. مرحله ششم

    در این فاصله که مواد در حال درست شدن می باشد. دو قاشق ماست موسیر، یک قاشق خامه و مقداری ماست چکیده را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کمی به آن نمک و فلفل بزنید. سپس خوب هم می زنید تا رقیق شود.

  7. مرحله هفتم

    در مرحله آخر یک ظرف مناسب انتخاب می کنید. مقداری از ماست را کف ظرف می ریزید سپس روی آن مقداری از مواد بورانی بادمجان افغانی را اضافه می کنید و دوباره مقداری ماست و بعد روی آن را با نعناء خشک تزئین کنید و میل کنید. نوش جان

نکات طلایی برای درست کردن بورانی بادمجان افغانی

  • حتما از بادمجان های شیرین و بدون تخم استفاده کنید.
  • بادمجان ها را خوب سرخ کنید و روغن آن را بگیرید.
  • سیر و پیاز را حسابی خرد و رنده کنید تا در بورانی مشخص نباشد.
  • این بورانی با بادمجان سرخ شده تهیه می شود و با بورانی بادمجان کبابی فرق می کند.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.