طرز تهیه حلوا افغانی (خوشمزه و خوشرنگ)
ناشر: مینویسم (minevisam.ir)
نویسنده: پناه رمضانی
تاریخ انتشار: 9 آوریل 2022
تماس با ما: ارسال پیام
    یکی از دسر های خوشمزه و پرطرفدار، حلوا می باشد که به شکل های مختلفی آماده می شود. اگر شما هم مثل من علاقه ی زیادی به حلوا دارید، پیشنهاد می کنم حلوا افغانی را حتما امتحان کنید. در اکثر مناطق ایران، حلوا یکی از ملزومات سفره ی افطار است. حلوا افغانی حلوایی است که طرز تهیه متفاوتی از حلواهای دیگر دارد. این حلوا به دلیل آردی که دارد، دارای ویتامین های گروه B است. همینطور که از نام این حلوا پیداست، اصالت آن مربوط به کشور افغانستان است. در این مطلب، با حلوا افغانی که یکی از حلواهای خوش طعم و بینظیر است، آشنا می شوید.
دستور پخت حلوا افغانی
برای آشنایی با طرز تهیه ی حلوا افغانی تا انتهای مطلب همراه ما باشید. همچنین در مینویسم می توانید با طرز تهیه شیرینی خطایی افغانی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه حلوا افغانی
| آرد | 2 لیوان | 
| کره | 220 گرم | 
| زعفران | کمی کمتر از 1 لیوان | 
| شکر | 1.5 لیوان | 
| هل | نصف قاشق چایخوری | 
| تخم مرغ | 4 عدد زرده | 
| گلاب | 1 لیوان | 
دستور تهیه حلوا افغانی
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- دم کردن زعفران  
ابتدا زغفران را می سابیم و در یک پیاله ماست خوری می ریزیم. تکه ای یخ و 3 قاشق غذاخوری آب در آن می اندازیم و همزمان که یخ آب شود زعفران هم رنگ داده و دم می کشد.
 - آماده کردن تخم مرغ 
تخم مرغ ها را شکسته و زرده را جدا می کنیم. برای حلوای افغانی فقط به زرده ی تخم مرغ نیاز داریم
 - آماده کردن شربت حلوا 
ابتدا در کاسه ای زرده ها را ریخته و شکر را همراه با گلاب مخلوط می کنیم. هل و زعفران را هم می ریزیم.
 - از بین بردن خامی حلوا 
در این مرحله از طرز تهیه حلوا افغانی، تابه را روی حرارت قرار داده و آرد را می ریزیم و 3 دقیقه با شعله ی زیاد تفت داده تا بوی خامی آن از بین برود.
 - پختن حلوا افغانی 
سپس کره آب شده را ریخته و حسابی تا لحظه ای که آرد قهوه ای شود تفت می دهیم. بعد از آن شربت را ریخته و حلوا را با یک کفگیر از هم باز و سپس جمع می کنیم و این کار را تا رسیدن حلوا افغانی به قوام مورد نظر، ادامه میدهیم. نوش جان
 
نکات طلایی برای تهیه حلوا افغانی
- برای خوشمزه تر شدن حلوا افغانی، زعفران و هل را بیشتر بریزید.
 - اگر ذائقه تان به شیرینی نزدیک تر است، کمی شکر را اضافه کنید.
 - برای تیره تر شدن حلوا افغانی، آرد آن را کمی بیشتر تفت دهید.
 - نکته ی خیلی مهم برای پخت حلوا افغانی این است که باید مدام هم زده شود.
 - می توانید روغن یا کره محلی را جایگزین کره کنید.
 
همچنین بخوانید: