طرز تهیه حلوا افغانی (خوشمزه و خوشرنگ)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از دسر های خوشمزه و پرطرفدار، حلوا می باشد که به شکل های مختلفی آماده می شود. اگر شما هم مثل من علاقه ی زیادی به حلوا دارید، پیشنهاد می کنم حلوا افغانی را حتما امتحان کنید. در اکثر مناطق ایران، حلوا یکی از ملزومات سفره ی افطار است. حلوا افغانی حلوایی است که طرز تهیه متفاوتی از حلواهای دیگر دارد. این حلوا به دلیل آردی که دارد، دارای ویتامین های گروه B است. همینطور که از نام این حلوا پیداست، اصالت آن مربوط به کشور افغانستان است. در این مطلب، با حلوا افغانی که یکی از حلواهای خوش طعم و بینظیر است، آشنا می شوید.

دستور پخت حلوا افغانی

برای آشنایی با طرز تهیه ی حلوا افغانی تا انتهای مطلب همراه ما باشید. همچنین در مینویسم می توانید با طرز تهیه شیرینی خطایی افغانی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه حلوا افغانی

آرد2 لیوان
کره220 گرم
زعفرانکمی کمتر از 1 لیوان
شکر 1.5 لیوان
هلنصف قاشق چایخوری
تخم مرغ4 عدد زرده
گلاب1 لیوان

دستور تهیه حلوا افغانی

زمان مورد نیاز: 30 دقیقه

  1. دم کردن زعفران

    ابتدا زغفران را می سابیم و در یک پیاله ماست خوری می ریزیم. تکه ای یخ و 3 قاشق غذاخوری آب در آن می اندازیم و همزمان که یخ آب شود زعفران هم رنگ داده و دم می کشد.

  2. آماده کردن تخم مرغ

    تخم مرغ ها را شکسته و زرده را جدا می کنیم. برای حلوای افغانی فقط به زرده ی تخم مرغ نیاز داریم

  3. آماده کردن شربت حلوا

    ابتدا در کاسه ای زرده ها را ریخته و شکر را همراه با گلاب مخلوط می کنیم. هل و زعفران را هم می ریزیم.

  4. از بین بردن خامی حلوا

    در این مرحله از طرز تهیه حلوا افغانی، تابه را روی حرارت قرار داده و آرد را می ریزیم و 3 دقیقه با شعله ی زیاد تفت داده تا بوی خامی آن از بین برود.

  5. پختن حلوا افغانی

    سپس کره آب شده را ریخته و حسابی تا لحظه ای که آرد قهوه ای شود تفت می دهیم. بعد از آن شربت را ریخته و حلوا را با یک کفگیر از هم باز و سپس جمع می کنیم و این کار را تا رسیدن حلوا افغانی به قوام مورد نظر، ادامه میدهیم. نوش جان

نکات طلایی برای تهیه حلوا افغانی

  • برای خوشمزه تر شدن حلوا افغانی، زعفران و هل را بیشتر بریزید.
  • اگر ذائقه تان به شیرینی نزدیک تر است، کمی شکر را اضافه کنید.
  • برای تیره تر شدن حلوا افغانی، آرد آن را کمی بیشتر تفت دهید.
  • نکته ی خیلی مهم برای پخت حلوا افغانی این است که باید مدام هم زده شود.
  • می توانید روغن یا کره محلی را جایگزین کره کنید.

همچنین بخوانید:

3 دسر ساده و خوشمزه برای افطار

نظرات