طرز تهیه آفوگاتو با قهوه ترک (سریع و ساده)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

همانطور که می دانید با قهوه می توان دسر و نوشیدنی های مختلفی مانند موکاتو، کیک قهوه، تیرامیسو، آفوگاتو و … آماده کرد. کلمه آفوگاتو به این دلیل انتخاب شده است، چون به معنی غرق شده است و این دسر هم به این شکل می باشد که تکه ای بستنی در قهوه غرق شده است. در ادامه طرز تهیه آفوگاتو با قهوه ترک را با شما در میان می گذاریم.

دستور تهیه آفوگاتو با قهوه ترک

آفوگاتو یک دسر ایتالیایی بر پایه قهوه است که دارای کافئین زیادی می باشد و بین اکثر مردم محبوب است. زیرا هم سردی دارد و هم گرمی، هم شیرینی و هم تلخی دارد. آفوگاتو با قهوه ترک طرز تهیه ساده ای دارد و می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید.

همچنین در مینویسم می توانید با انواع اسپرسو و ویژگی های آنها آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه آفوگاتو با قهوه ترک

قهوه ترک2 قاشق چای خوری
آب2 استکان
بستنی وانیلی2 اسکوپ

روش تهیه آفوگاتو با قهوه ترک

زمان مورد نیاز: 15 دقیقه

  1. دم کردن قهوه

    در قهوه جوش، قهوه را ریخته و آب را اضافه می کنیم. هم می زنیم و روی حرارت قرار می دهیم. کمی که گذشت، از کناره ها حباب های ریز به وسط می آید و روی سطح آن خامه ی قهوه تشکیل می شود و خامه هم به وسط می آید. در چنین حالتی آنرا از روی حرارت برمی داریم.

  2. تهیه آفوگاتو با قهوه ترک

    به ازای هر نفر یک لیوان یا ظرف سرو آماده می کنیم و در هر لیوان 2 اسکوپ بستنی می ریزیم. قهوه که 4 دقیقه پیش از روی حرارت برداشته ایم را روی بستنی می ریزیم. آفوگاتو با قهوه ترک ما آماده است.

نکات طلایی در تهیه آفوگاتو با قهوه ترک

  • برای آفوگاتو با قهوه ترک، بهتر است بستنی را تا حد امکان فریز کنید و حسابی یخ باشد در غیر اینصورت بعد از ریختن قهوه زیادی حل می شود.
  • می توانید کمی در قهوه شکر بریزید تا آفوگاتو با قهوه تر کمی شیرین تر شود.
  • توجه کنید که قهوه به هیچ عنوان سَر نرود.
  • برای تزیین آفوگاتو با قهوه ترک می توانید از شکلات خرد شده یا سس شکلات استفاده کنید.

همچنین بخوانید :

طرز تهیه قهوه کف دار

تهیه قهوه با شیر دوش

نظرات