طرز تهیه شیر بادام در منزل به روش ساده با ماندگاری بالا

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

جالب است بدانید که شیر بادام از شیر گاوی بسیار مفید تر است و به علاوه کسانی که با خوردن شیر به مشکلات گوارشی، دچار می شوند، توصیه می کنیم شیر بادام را جایگزین شیر خوراکی کنند. به این دلیل که شیر بادام بازاری دارای مواد نگهدارنده می باشد بنابراین اگر شیر بادام را در منزل تهیه کنید خیلی بهتر و سالم تر است. در ادامه طرز تهیه شیر بادام را می آموزید.

روش تهیه شیر بادام

من مطمئنم اگر با این روشی که در ادامه می آموزید شیر بادام تهیه کنید، کودکان نیز عاشق این نوشیدنی سالم می شوند. ضمن اینکه مصرف شیربادام برای افزایش قد نیز بسیار موثر است. البته شیر بادام آنقدر مفید است که خوردن آن به بزرگسالان نیز پیشنهاد می شود. همچنین پیشنهاد می کنیم روش تهیه حریره بادام برای نوزاد را در مینویسم بخوانید.

مواد لازم برای تهیه شیر بادام

مغز بادام1 لیوان
آب2 لیوان
عسل یا شکربه مقدار دلخواه
وانیل (اختیاری)1 قاشق مرباخوری

دستور تهیه شیر بادام خانگی

شیر بادام برای نوزاد
طرز تهیه شیر بادام برای نوزاد

  1. آماده کردن بادام

    مقداری بادام را از پوست آن ها جدا می کنیم و در ظرفی می ریزیم.

  2. خیس کردن بادام

    مقداری آب روی بادام ها می ریزیم و می گذاریم 6 ساعت بماند تا خیس شود.

  3. پوست کردن بادام

    بعد از زمان ذکر شده، پوست بادام ها را با دست جدا می کنیم تا برای تهیه شیر بادام آماده باشد.

  4. تهیه شیر بادام

    بادام های پوست کرده را در میکسر می ریزیم و میسکر را روشن می کنیم.

  5. ریختن آب

    در این مرحله از طرز تهیه شیر بادام، آب را به بادام ها اضافه می کنیم.

  6. افزودن عسل

    عسل را می ریزیم و با مواد دیگر مخلوط می کنیم. اگر وانیل می ریزید در این مرحله اضافه کنید.

  7. صاف کردن شیر بادام

    بعد از اینکه مواد کمی غلیظ تر از شیر شد، در صافی ریخته و صاف می کنیم. شیر بادام را در شیشه می ریزیم و به یخچال منتقل می کنیم.

همچنین بخوانید:

کیک بادام با عسل

روش خلال کردن بادام در خانه

نکات مهم برای تهیه شیر بادام

  • برخی افراد برای تهیه شیر بادام داخل آن کمی نمک می ریزند تا طعم آن تغییر کند.
  • این شیر بادام به مدت 4 روز در یخچال می ماند و پس از آن فاسد می شود.
  • می توانید از پوره بادام آماده استفاده کنید و فقط با آب ترکیب کنید.
  • برای اینکه شیر بادام شما نوشیدنی ای مقوی تر باشد، چند عدد خرمای پوست کنده بریزید و هم بزنید تا پوره شود.
  • همچنین می توانید بادام هایی که در صافی مانده را به همان شکل میل کنید یا برای پختن برخی شیرینی ها استفاده کنید.
  • اگر می خواهید شکر بریزید، در همان مرحله که عسل می ریزید شکر را جایگزین عسل کنید.
  • می توانید این نوشیدنی را در چای یا قهوه بریزید.
  • در برخی فرنی ها و دسر ها از شیر بادام استفاده می شود.
  • اگر به جای آب، آب جوش بریزید، باید به جای 6 ساعت، 3 ساعت خیس بخورد.
  • می توانید پوست بادام را جدا نکنید.
  • شیر بادام های بازاری دارای طعم های مختلفی نظیر شکلات، پودر کاکائو و دارچین هستند و شما نیز می توانید این مواد را به شیر بادام خانگی اضافه کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن شیر بادام، از همان ابتدا همه مواد را در میکسر بریزید.
  • می توان از پارچه نخی به عنوان صافی استفاده کرد.

مطالب پیشنهادی

مراحل آماده کردن شیر سویا

دستور تهیه شیرینی ماکارون با آرد بادام

نظرات