طرز تهیه لواشک سیب با طعم بی نظیر
بدون اغراق یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین نوع از تنقلات، لواشک سیب می باشد که بچه ها عاشق این خوراکی هستند. درمان طبیعی یبوست و همچنین کنترل فشارخون، مهمترین خواص لواشک سیب هستند. اکنون که در فصلی هستیم که حرارت آفتاب بیشتر است تصمیم گرفتیم طرز تهیه لواشک سیب را با شما به اشتراک می گذاریم تا مواد آن را آماده کرده و در آفتاب خشک کنید. همچنین می توانید برای تهیه لواشک سیب خانگی از فر یا سولاردم استفاده کنید.
چگونه لواشک سیب درست کنیم
یکی از پرطرفدارترین و بهترین دسرهای جهان، لواشک سیب است که ان را می توان با میوه های دیگر نیز ترکیب کرد و فقط کافیست میوه دلخواه را در مواد اولیه این لواشک بریزید. همچنین می توانید لواشک گیلاس آلبالو و لواشک زرشک ملس را در مینویسم بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه لواشک سیب در خانه
سیب | 4 کیلوگرم |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
آب | 1.5 لیوان |
روش تهیه لواشک سیب
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- آماده کردن سیب
سیب را شسته و با یک پارچه نخی خشک می کنیم.
- خرد کردن سیب
هر سیب را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و دانه های درون آن را جدا می کنیم.
- پختن سیب
در این مرحله از طرز تهیه لواشک سیب، قابلمه ای را آماده کرده و سیب و آب را در آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
- اضافه کردن شکر
بعد از حدودا 1 ساعت و 20 دقیقه شکر را به آن اضافه می کنیم.
- افزودن نمک
به میزان دلخواه از نمک در مواد لواشک سیب می ریزیم و هم می زنیم.
- صاف کردن لواشک
بعد از 10 دقیقه که سیب پخته و همچنین شکر و نمک حل شدند، خاموش کرده و از صافی رد می کنیم. لازم است کاملا فشار دهید تا فقط تفاله سیب بماند.
- آماده کردن لواشک سیب
حالا یک سینی فلزی یا استیل را تمیز شسته و در آن نایلونی بزرگ پهن می کنیم. کمی سطح نایلون را چرب می کنیم و مواد لواشک سیب را به طور یکنواخت روی آن می ریزیم و سینی را در مقابل آفتاب قرار می دهیم تا لواشک خشک شود.
مطالب پیشنهادی : دستور تهیه سرکه سیب
نکات مهم برای تهیه لواشک سیب خانگی خوشرنگ و خوشمزه
- در تهیه لواشک سیب، میزان شکر کاملا اختیاری است.
- توجه کنید که نایلون لواشک نباید خیلی چرب شود زیرا لواشک سیب را خراب می کند.
- برای اضافه کردن انواع میوه به این لواشک کافیست میوه ها را همراه با سیب در قابلمه بریزید و کمی میزان آب را بیشتر کنید تا بپزند.
- اگر دلتان لواشک سیب با رب انار می خواهد، بعد از اینکه لواشک خشک شد، کمی رب انار بزنید و لواشک را رول کنید.
- ضخامت لواشک سیب باید حدودا نیم سانت باشد و اگر بیشتر یا کمتر باشد لواشک کپک می زند.
- این لواشک را در یخچال نگه دارید.
- برای درست کردن لواشک سیب به جای نایلون می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
- برای تهیه لواشک سیب در فر، کافیست در سینی فر، کاغذ روغنی انداخته، مواد لواشک را در سینی بریزید و برای 5 ساعت در کمترین دمای آن قرار دهید. در این حالت بهتر است درب فر را نیمه باز بگذارید. (می توانید سفره ای تمیز را جایگزین سینی کنید.)
- هر نوع سیبی مانند سیب قرمز یا سیب زرد را می توان در این لواشک ریخت.
- برای تهیه لواشک سیب ترش، سیب ترش را جایگزین کنید.
- دقت کنید که نیازی نیست لواشک خیلی خشک و سفت شود.
- می توانید قبل از صاف کردن مواد لواشک سیب، آن را پوره کنید.
- می توان کمی آبلیمو در مواد لواشک سیب ریخت.
همچنین بخوانید : لواشک زردآلو و گوجه سبز