طرز تهیه مربای سیب (خوشرنگ و غلیظ)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مربای سیب یکی از خوشمزه ترین انواع مربا برای صبحانه می باشد که برای افطار ماه رمضان نیز گزینه خوبی است. مربای سیب به دلیل سیب موجود در آن دارای خواص زیادی از جمله ضد سرطان، ضد کلسترول، ضد آسم و غیره می باشد. مربای سیب از دسته ی مرباهای مجلسی بوده و به راحتی می توانید برای مراسم ها و مهمانی هایتان آن را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. سیب که یک میوه ی بهشتی است باعث شده است مربای سیب نیز مربای خاصی شود.

دستور تهیه ی مربای سیب

مربا انواع مختلفی دارد. چند نمونه از مرباهای پرطرفدار و خوشمزه عبارتند از مربای به، مربای انجیر، مربای هویج و مربای انبه. در ادامه طرز تهیه مربای سیب را با شما به اشتراک گذاشته ایم.

مواد لازم برای تهیه مربای سیب

سیب زرد1 کیلو گرم
شکرکمی کمتر از 2.5 پیمانه
چوب دارچیننصف از یک چوب دارچین
هل2 عدد
آب5.5 پیمانه
لیمو جهرمی1 عدد متوسط
زعفران2.5 قاشق مرباخوری
گلاب4 قاشق غذاخوری
غنچه گل محمدی2 عدد
سرکه سفیدکمی بیشتر از نصف پیمانه

دستور پخت مربای سیب

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. آماده کردن شکر

    درقتابلمه ای 3.5 پیمانه آب را می ریزیم و شکر را اضافه می کنیم. هم می زنیم تا حل شود. بعد از حل شدن چوب دارچین و هل و غنچه ی گل محمدی را در آن می اندازیم.

  2. دم کردن زعفران

    زعفران را می سابیم و در استکانی می ریزیم. تکه ای یخ انداخته و در دمای محیط قرار می دهیم. اجازه می دهیم یخ ذوب شود.

  3. خرد کردن سیب

    پوست سیب ها را جدا می کنیم. به اندازه های دلخواه خرد می کنیم. برای مربای سیب بهتر است سیب ها به اندازه های نصف یک قوطی کبریت خرد شود. در ظرفی می ریزیم و به آن 2 پیمانه آب و سرکه را اضافه می کنیم.

  4. تهیه مربای سیب

    قابلمه ی حاوی شکر و آب را روی حرارت قرار می دهیم . حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم چند دقیقه بماند.

  5. اضافه کردن سیب

    در این مرحله از طرز تهیه مربای سیب، به محض اینکه شکر و آب از کناره ها شروع به جوشیدن کرد، سیب را از آب و سکه خارج کرده و در مربا می ریزیم. اجازه می دهیم کمی بپزد.

  6. اضافه کردن زعفران

    کمی که غلیظ شد، زعفران را همراه با گلاب می ریزیم. بعد از اینکه شربت مربای سیب قوام لازم را به دست آورد، آماده است.

نکات طلایی برای تهیه مربای سیب

  • برای اینکه مربای سیب کمی رنگش سرخ تر شود، 20 دقیقه بعد از اینکه سیب را ریختید حرارت را کم کرده و دمکنی قرار دهید.
  • دلیل اضافه کردن سرکه به سیب این است که هم رنگ آن تیره نشود و هم ترد شود.
  • توجه کنید که قبل از ریختن سیب در مربای سیب، آن را از سرکه و آب خارج کرده و فقط سیب را می ریزیم.
  • اگر می خواهید برای مدت زمان طولانی تر از مربای سیب نگه داری کنید، شکر کمتری بریزید تا شکرک نزند.
  • بعد از پختن مربا کمی صبر کنید تا مقداری خنک شده و سپس در شیشه بریزید.
  • این مربا را در یخچال نگه دارید.

کم شدن شکر مربا و راه حل آن

نظرات