طرز تهیه کمپوت زردآلو در شیشه با ماندگاری طولانی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کمپوت زردآلو کمپوتی است که خواص زیادی برای بدن داشته و به راحتی در منزل قابل تهیه است. در اکثر مواقع کمپوت را به این دلیل تهیه می کنند که بتوانند در روزهای دیگر سال نیز از این میوه ی خوشمزه و مفید استفاده کنند. خوردن زردآلو به عنوان یکی از میوه های فصل بهار برای اکثر افراد مفید است. کمپوت زردآلو در خانه باید به نحوی تهیه شود که ماندگاری بالا داشته باشد و طی زمان کوتاه خراب نشود. در ادامه طرز تهیه کمپوت زردآلو خانگی با ماندگاری بالا را مشاهده می کنید.

طرز تهیه کمپوت زردآلو مرحله به مرحله

زردآلو به عنوان یکی از 10 تا میوه‌ پروتئین دار می باشد که با تهیه کمپوت آن می توانید حدودا 6 ماه آنرا در یخچال نگهداری کنید. در طرز تهیه کمپوت زردآلو برای مدت طولانی از شیشه هایی با درب فلزی استفاده می شود. در ادامه طرز تهیه کمپوت زردآلو در شیشه ارائه شده است.

پیشنهاد می شود دستور پخت مربای زردآلو و طرز تهیه برگه زردآلو را در مینویسم دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو در شیشه

زردآلو3 کیلوگرم
شکر250 گرم

طرز تهیه کمپوت زردآلو

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. آماده کردن زردآلو

    زردآلو ها را تمیز شسته و در آبکشی می ریزیم. توجه کنید نباید رطوبتی داشته باشند. برای این منظور می توانید زردآلو ها را روی دستمالی نخی قرار دهید.

  2. آماده کردن آب

    آب را در کتری ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوشد و وقتی جوشید خاموش کرده تا برای کمپوت زردآلو خنک شود.

  3. آماده کردن شیشه

    برای این کمپوت لازم است شیشه هایی با درب فلزی تهیه کرده و آماده کنید. دقت کنید شیشه ها نباید خیس باشد و لازم است کاملا خشک و تمیز باشند.

  4. تهیه کمپوت زردآلو

    زردآلو ها را در شیشه ها قرار می دهیم. این کار را به آرامی انجام می دهیم تا اگر زردآلویی رسیده است له نشود زیرا بهتر است زردآلو ها در کمپوت زردآلو با ماندگاری بالا به همان شکل درسته باشند.

  5. اضافه کردن آب

    کمی بیشتر از نصف شیشه ها،از آب جوشیده روی زردآلو می ریزیم.

  6. اضافه کردن شکر

    به میزان لازم از شکر اضافه می کنیم. می چشیم تا شکر آن کم نباشد. بهتر است کمپوت زردآلو در خانه، خیلی شیرین نباشد. سپس مجددا آب می ریزیم تا جایی که همه ی زردآلو ها با آب پوشانده شوند. شیشه را چند بار تکان می دهیم تا شکر حل شود.

  7. آماده کردن کمپوت زردآلو

    قابلمه ای را که تقریبا بزرگ باشد آماده می کنیم. شیشه ها را با کمی فاصله از هم درون قابلمه می چینیم. سپس تا جایی که نیمی از شیشه ها را آب بگیرد، آب را اضافه می کنیم. روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از اینکه آب جوشید و حدودا 5 دقیقه گذشت حرارت را خاموش می کنیم. شیشه ها را در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود. سپس به یخچال منتقل می کنیم.

نکات کلیدی برای تهیه کمپوت زردآلو در خانه

  • به این دلیل مرحله ی آخر را انجام می دهیم تا درب شیشه ها کیپ شده و زمان بیشتری بتوان کمپوت را نگهداری کرد.
  • برای بهتر شدن کمپوت زردآلو در شیشه، لازم است از زردآلو های رسیده و شیرین تر استفاده کنید.
  • در صورتی که زردآلو های شما خیلی شیرین بود می توانید از شکر کمتری در این کمپوت زردآلو استفاده کنید.
  • می توانید به جای اینکه شکر و آب را جدا اضافه کنید، کمی آب را روی حرارت ملایم قرار داده و بعد از جوشیدن مقدار لازم شکر اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه جوشید و کمی غلیظ شد به زردآلو های موجود در شیشه اضافه کنید.
  • این روش کمپوت زردآلو با هسته است و می توانید هسته ی زردآلو ها را جدا کرده و کمپوت زردآلو بدون هسته را داشته باشید.
  • اگر به جای شکر از عسل استفاده کنید، کمپوت زردآلو با عسل را خواهید داشت.
  • برای خوشرنگ شدن کمپوت زردآلو از زردآلو های محلی و سرخ استفاده کنید.

همچنین بخوانید : شربت زردآلو

نظرات