طرز تهیه برگه قیسی زردآلو به 3 روش ساده در خانه
خشک کردن زردآلوها بر ارزش غذایی آنها تأثیر نمی گذارد. آنها مزایای مشابهی را دارند. می توانید آنها را به عنوان میان وعده استفاده کنید و از آنها به عنوان چاشنی شیرینی یا کمپوت استفاده کنید. بنابراین ، اگر می خواهید زردآلوهای خود را خشک کنید ، روش های مختلفی برای این کار وجود دارد. می توانید از آفتاب برای خشک کردن زردآلو استفاده کنید یا از اجاق گاز، مایکروویو یا حتی از دستگاه خشک کن. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر روش خشک کردن زردآلو ، ادامه مطلب را بخوانید. بد نیست نگاهی به مطلب خواص برگه زردآلو برای لاغری بیاندازید.
دستور تهیه برگه قیسی زردآلو
روشهای مختلفی برای تهیه برگه قیسی و خشک کردن زردآلو وجود دارد. قبل از شروع خشک کردن، اطمینان حاصل کنید که زردآلوهایی که انتخاب کرده اید کاملا رسیده هستند. این را می توانید با رنگ طلایی و بافت ظریف آنها تشخیص دهید. آنها معمولاً نرم بوده و در لمس خیلی محکم نیستند.
1- تهیه برگه قیسی زردآلو به کمک آفتاب
خشک کردن زرد آلو در معرض آفتاب محبوب ترین روش میباشد زیرا یک روش طبیعی است. خشک کردن زردالو، طعم و مواد مغذی موجود در میوه های را حفظ می کند.
- ابتدا زردآلو را را کاملا بشویید و خشک کنید.
- زردآلو ها را از وسط نصف کرده و هسته آها را دربیاورید. با کمک انگشت وسط آن را به بالا فشار دهید.
- زردالو ها را در سینی استیل و تمیز بچینید. میتوانی از سبد های استیل بزرگ برای این کار استفاده کنید و آن را در آفتاب گیرترین و بادی ترین موقعیت خارج از خانه قرار دهید.4 الی 7 روز زمان بدهید تا کامل خشک شوند.
2- روش تهیه برگه قیسی زردآلو در فر
- کار را با شستن میوه و خشک کردن آن با حوله تمیز شروع کنید.
- زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آن را جدا کنید.
- سپس ، میوه ها را روی سینی قرار دهید. قسمت بریده شده حتما به سمت بالا باشد.
- فر را با حرارت کم در دمای 50 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. میوه ها را مرتب چک کنید. هنگامی که پوست ها شروع به جمع شدن می کنند ، دمای فر را به 65 درجه سانتیگراد افزایش دهید.
- بعد از اتمام کار ، سینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید حدود 12 ساعت در دمای اتاق خنک شوند.
3- درست کردن برگه قیسی زردآلو با دستگاه خشک کن
- زردآلوهای شسته شده و از هسته جدا کرده را روی سبد خشک کن قرار دهید و طوری که قسمت برید شده آن رو به بالا باشد.
- سعی کنید نیمه های زرد الوها را خیلی نزدیک به هم نچینید. اطمینان حاصل کنید که فضای کافی بین هر قطعه برای جریان مناسب هوا وجود دارد.
- دفترچه دستگاه خشک کن خود را از نظر دما و زمان مورد نیاز برای خشک کردن زردآلو بررسی کنید. به طور معمول ، دستگاه خشک کن در دمای 57 درجه سانتیگراد تنظیم می شود و خشک شدن زردآلو 12 ساعت طول می کشد.
نکته: زمان خشک شدن این فرآیند در دستگاه سریعتر از خشک شدن در برابر آفتاب است.
توجه داشته باشید مقداری آبلیمو را قبل از قرار دادن زردآلو ها در دستگاه خشک کن یا در فر اسپری کنید . آب لیمو باعث می شود تا زردآلوها قهوه ای نشوند. زردآلو خشک فواید شگفت انگیزی برای سلامتی دارد که باید از آن بهره ببرید. مدت زمان نگهداری برگه قیسی زردالو به مدت 6 ماه در یخچال می باشد.